Magánsebészet előnyei a leterhelt egészségügyben

pexels-karolina-grabowska-5207026.jpg

Az állami egészségügyi intézmények sebészeteinek leterheltsége következtében kialakult hosszú várólista esetén kényelmes és gyors megoldást jelenthet a magán egészségügy. Ugyanakkor fontos kérdés, hogy mikor, és milyen módon érdemes ezt az utat választanunk.

Hosszú távon ideális megoldást jelenthet a TB és az összegtérítéses biztosítás vagy a havi díj ellenében elérhető magánorvosi egészségbiztosítás kombinálása, de a színvonalas ellátás ellenére sürgősségi műtéteket nem vállalnak a magánklinikákon.

Amikor már hónapok óta várunk egy időpontra, és/vagy a panaszaink súlyosbodnak, a legfontosabb szempont az, hogy a kivizsgálásra és a kezelésre minél előbb sor kerüljön. Számos betegség esetén a rendszeres szűrővizsgálat és az időben felállított diagnózis, illetve a kezelés gyorsasága akár életmentő is lehet.

Legfőbb érték, az egészség

Hogy pontosan milyen esetekben ajánlott a gyors, de költségesebb magán sebészetet választani, arra sajnos nincsen jól bevált recept.

Amennyiben szükségessége felmerül, az általunk ambuláns sebészeti téren nyújtott szolgáltatások közül: a szövettani vizsgálatok, az emlővizsgálat, proktológiai irányú vizsgálatok, a lábszárfekély és a krónikus sebek kezelése mind olyan területek, ahol a gyors diagnózis kiemelt jelentőséggel bír, és a szövődmények megelőzését is jelentheti.

A bőrelváltozások, veszélyes anyajegyek és bőr alatti elváltozások esetén biztosan azok mielőbbi eltávolítása és szövettani vizsgálata az optimális megoldás, de a sérülésüket megelőző jelleggel is érdemes a gyorsabb megoldást választani.

Minden eset más, ezért szinte lehetetlen kimerítő választ adni arra, hogy adott panasz vagy betegség esetén milyen költségeket éri meg vállalni. Érdemes viszont szem előtt tartani, hogy a hosszú várakozás, a panaszok elviselése és akár már a kisebb szövődmények kialakulása nem feltétlenül járnak végül kisebb lelki-fizikai, illetve költségbeli megterheléssel.

Klinikánk magán sebészeti részlegén a beavatkozások mellett szakorvosi, bőrgyógyászati vizsgálatokra is lehetőség van. Keressen minket elérhetőségeinken, hogy az árakról és a további részletekről pontos felvilágosítással szolgálhassunk Önnek!

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika