Gasztroenterológia


GYOMORTÜKRÖZÉST ÉS VASTAGBÉLTÜKRÖZÉST VÉGZÜNK ALTATÁSBAN IS!


A GASZTROENTEROLÓGIAI GYOMORTÜKRÖZÉS ÉS VASTAGBÉLTÜKRÖZÉSES VIZSGÁLATOK IDŐPONTJAI NEM LÁTHATÓAK AZ ONLINE FOGLALÁS TÁBLÁZATÁBAN, AZOKRÓL MINDEN ESETBEN SZEMÉLYES VAGY TELEFONOS EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES!

RENDELŐNKBEN LEHETŐSÉG VAN AZONNALI GYOMORTÜKRÖZÉSRE IS!
GASZTROENTEROLÓGIAI KONZULTÁCIÓRA RÖGZÍTSE IDŐPONTJÁT ONLINE


Vagy hívjon minket telefonon hétfőtől vasárnapig 7:45-20:00 közöttRendelőnkben lehetőség van gyomortükrözésre, vastagbéltükrözésre, laborvizsgálatokra, ultrahang vizsgálatra illetve egyéb vizsgálatokra is. Épületünk előtt ingyenes parkolási lehetőség pácienseink számára. Árainkat lentebb tekinthetik meg.


gasztroenterológia magánrendelés árak

Pácienseink számára kialakítottunk egy külön gasztroenterológiai szintet pihenőszobával, privát mosdóval és zuhanyzóval, hiszen a vizsgálat intim jellege miatt a kényelem, diszkréció és a nyugodt légkör teremtése nagyon fontos.


Gasztroenterológia Budapesten

+36-1/467-5030

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 7:45-20:00 között lehetséges!


A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL CSAK AZ ELŐJEGYZETT PÁCIENS JÖHET BE AZ ÉPÜLETÜNKBE!!! 18 ÉV ALATTI, ILLETVE MOZGÁSÁBAN KORLÁTOZOTT SZEMÉLY 1 FŐ KÍSÉRŐJÉT ÁLL MÓDUNKBAN FOGADNI.

Gasztroenterológia áraink 2022.09.05-től érvényesek. 2022.09.04-én és előtte időpontot foglalt pácienseink a régi árainkon kerülnek számlázásra.
Gasztroenterológia konzultáció 29.000 Ft
Gasztroenterológia kontroll konzultáció 20.000 Ft
Gyomortükrözés (gasztroszkópia) A vizsgálat előtt gyorsteszt szükséges. A gyorsteszt ára 8.000Ft. 50.000 Ft
Vastagbéltükrözés (kolonoszkópia) A vizsgálat előtt gyorsteszt szükséges. A gyorsteszt ára 8.000Ft. 70.000 Ft
GYOMORTÜKRÖZÉS AZONNAL A KONZULTÁCIÓ UTÁN -CSAK TELEFONON. FOGLALHATÓ ILYEN IDŐPONT) -az ár a konzultációt és covid gyorstesztet tartalmaz. 87.000 Ft
Altatás gyomortükrözéshez vagy vastagbéltükrözéshez 50.000 Ft
Altatás gyomortükrözéshez és vastagbéltükrözéshez 65.000 Ft
Bódítás vastagbéltükrözéshez: 20.000 Ft
Szövettani mintavétel 1 15.000 Ft
Szövettani mintavétel 2 23.000 Ft
Szövettani mintavétel 3 28.000 Ft
Endoszkópos polypeltávolítás 1 polyp 25.000 Ft
Endoszkópos polypeltávolítás 2 polyp 37.500 Ft
Endoszkópos polypeltávolítás 3 polyp 50.000 Ft
Endoszkópos vérzéscsillapítás 18.000 Ft
H2 kilégzés teszt laktulóz vagy laktóz -JELENLEG NEM ELÉRHETŐ 20.000 Ft
H2 kilégzés teszt laktóz és laktulóz 2x180perc -JELENLEG NEM ELÉRHETŐ 35.000 Ft
Helicobacter kilégzési teszt (gyorsteszt szükséges) 20.000 Ft
Hasi ultrahang 23.000 Ft
24 órán belül lemondott tükrözéses vizsgálati időpont (a következő megjelenéskor kerül felszámolásra) 15.000 Ft
24 órán belüli altatásos vizsgálat lemondása (a következő megjelenéskor kerül felszámolásra) 30.000 FtA gasztroenterológiai konzultációs díj nem tartalmazza az egyéb szükségessé váló vizsgálatok és laborvizsgálatok díját! Az árakról recepciósaink, asszisztenseink adnak pontos felvilágosítást mely alapján eldönthetik pácienseink, hogy elvégeztetik-e nálunk.

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. Bővebb információkért keressen minket telefonon vagy emailben.


GASZTROENTEROLÓGUS ORVOSAINK:


Dr. Csesznok Balázs – Dr. Csizmazia Ildikó – Dr. Dagvadorj Bayarsaikhan – Dr. Kiss József – Dr. Szabó Endre – Dr. Visnyei Zsolt – Dr. Wágner Antal – Dr. Zentai Ágota


GYOMORTÜKRÖZÉS ÉS VASTAGBÉLTÜKRÖZÉS ALTATÁSBAN:


VASTAGBÉLTÜKRÖZÉSRŐL BŐVEBBEN


Magánklinikánkon rövid intravénás altatást végzünk, melyhez szükséges leletek és feltételek:

A betegeink altatás után kísérővel hazamehetnek, aznap nem vezethetnek, munkába ne menjenek, közlekedésben egyedül nem vehetnek részt.

-1 hónapon belüli EKG -(magánklinikánkon hétköznap 1 napon belül elvégezhető)
-1 hónapon belüli nagyrutin és INR
-vércsoport meghatározás

Társbetegségek fennállása esetén: az adott betegségre vonatkozó szakorvosi vélemény (kardiológiai, pulmonológiai, hematológiai, endokrinológiai, nephrológiai, diabetológiai stb).
Súlyos társbetegségek esetén altathatósági vizsgálat szükséges vizsgálat előtt, melyet klinikánkon elvégzünk.Az altatás nem végezhető el a következő esetekben: amennyiben fertőző betegség vagy annak gyanúja fennáll (pl. torokgyulladás, hólyaghurut kismedencei gyulladás, foggyulladás stb.), alacsony (100/60Hgmm alatti), vagy magas (160/100Hgmm feletti) vérnyomás, alacsony (50/min alatti) vagy magas (130/min feletti) pulzus esetén. Mindezek hiánya esetén is a páciens aktuális állapotának értékelése alapján az altatást végző altatóorvos dönti el, hogy a páciens altatható-e. Amennyiben vérnyomás és pulzuscsökkentő gyógyszert szed, azokat az előírt dózisban vegye be a vizsgálat reggelén, egy korty szénsavmentes vízzel.
A menstruáció nem akadálya az altatás elvégzésének, lehetséges terhességet vagy szoptatást kérjük a vizsgálat megkezdését megelőzően az altatóorvosnak jelezni szíveskedjenek! Szója, mogyoró és tojás allergiájukat is kérjük előre jelezzék! Minden esetben valamennyi körülmény egyéni mérlegelése alapján döntünk az altathatóságról.Gasztroenterológiai rendelésünket a megszokott színvonalon alakítottuk ki.  Teljes körűen felszerelt kezelő és kiváló szakorvosaink biztosítják a magas szintű ellátást. Gasztroenterológiai rendelésünkön az emésztőrendszeri (nyelőcső – máj – hasnyálmirigy – epehólyag – hasi – gyomor – vékony és vastagbél) betegségeket diagnosztizáljuk és kezeljük.


Milyen panaszok esetén forduljunk gasztroenterológushoz?

emésztési problémák
gyomor fájdalmak
enyhe vagy erős hasi fájdalmak
hányinger – hányás
nyelési zavarok
reflux
savas visszaböfögés
gyomorégés
rosszindulatú vastagbélbetegség
puffadás
étvágytalanság
szeles belek
émelygés
hasmenés – székrekedés
akaratunktól független súlycsökkenés
fekete vagy véres széklet
vashiányos vérszegénység

Leggyakoribb gasztroenterológiai betegségek:

reflux
laktózérzékenység
lisztérzékenység
emésztési zavarok
epekövesség
gyomorrák
vastagbélrák
nyelőcsőrák
hasnyálmirigyrák
hasnyálmirigy gyulladás
helicobacter pylori fertőzés
Crohn betegség
GYOMORTÜKRÖZÉS – GASTROSCOPIA


Gyomortükrözés gasztroenterológiai magánrendelőnkben

Reflux – nyelőcső – gyomorfekély – nyombélfekélyek – nyelőcső és gyomorrák – vizsgálatainak módszere a gyomortükrözés. A vizsgálat éhgyomorra történik, érzéstelenítéssel kezdődik, majd egy vékony endoszkópot vezetünk le a szájon keresztül a nyelőcsőbe, aztán a gyomorba. Ez teljesen fájdalommentes. Gyomortükrözés előtt 12 órával nem szabad enni és 6 órával előtte inni és a vizsgálat után 1 óráig nem lehet enni-inni a félrenyelés elkerülése miatt.VASTAGBÉLTÜKRÖZÉS – COLONOSCOPIA


vastagbéltükrözés gasztroenterológiánkon

Vastagbéltükrözésnél komoly előkészületekre van szükség és a vizsgálatot egy teljes béltisztítás előzi meg, így rendelőnkben egy privátabb helyet alakítottunk ki, hogy senki ne érezze magát kellemetlenül.

Páciensünk a béltükrözés után komfortos pihenő-fektető szobánkban megfigyelés alatt van. A vizsgálat történhet érzéstelenítéssel vagy altatásban is, viszont altatásban történő vizsgálat után nem vezethet gépjárművet, ezért ilyenkor érdemes kísérővel érkezni.

Egy vékony és hajlékony, kamerával felszerelt endoszkópot vezetünk a vastagbélbe. A tükrözés 15-30percet vesz igénybe. Nagyon szépen vizsgálható a bél nyálkahártya, rengeteg bélbetegség, krónikus gyulladás, rákmegelőző eltérés vagy daganat felfedezhető colonoscopiával. Kolonoszkópunk a vizsgálatot videón rögzíti, hogy bármikor visszanézhető legyen. A kolonoszkópia a vastagbélrák szűrésének a legpontosabb eszköze. Vastagbéltükrözés során szükség esetén szövettani mintavétel és polyp eltávolítása is lehetséges, nem kell tovább irányítanunk pácienseinket. Vizsgálat előtt már egy napig nem szabad szilárd ételt fogyasztani! A vastagbéltükrözés után normális táplálkozás már lehetséges.


MAGÁNKLINIKÁNKON ELVÉGEZHETŐ EGYÉB VIZSGÁLATOK:Laborvizsgálatok

vérből – székletből – vizeletből

Hasi ultrahang

Cisztákat, vérgyüleményeket, daganatokat, valamint a szervek kóros elváltozásait látjuk ultrahang segítségével.

H2 kilégzési teszt

laktóz vagy laktulóz vagy glukóz vagy fruktóz intolerancia vizsgálat

Helicobacter szűrés

Rengeteg ember szervezetében megtalálható Helicobacter pylori baktérium. Akinél előfordult már gyomor- vagy nyombélfekély, esetleg gyomorrák, nekik ajánlott a Helicobacter szűrés. C14-urea-kilégzési teszttel a kilélegzett levegő elemzésével könnyen kimutatható a baktérium jelenléte.

RÖGZÍTSE IDŐPONTJÁT ONLINE

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

GASZTROENTEROLÓGIA MAGÁNRENDELÉS A 10. – 16. KERÜLET TALÁLKOZÁSÁNÁL

EZÜSTFÉNY MAGÁNKLINIKA

X. Kerület. Budapest, Pesti Gábor utca 26.


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika