Bőrgyógyászat

Járványügyi helyzetre való tekintettel:

-Időpont foglaláskor előszűrő kérdéseket teszünk fel.

-Kérjük kísérő nélkül érkezzen! Kisgyermekkel lehetőleg 1 fő kísérőnél több ne jöjjön!

-Érkezéskor a fertőtlenítős lábtörlő használata kötelező!

-Kihelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező!

-Szájmaszk használata kötelező!

-Kérjük ne kérjen időpontot/mondja le időpontját amennyiben a koronavírus tüneteit észleli magán vagy járt az elmúlt két hétben koronavírus által fertőzött országban. Koronavírus leggyakoribb tünetei: fáradtság, láz, száraz köhögés, nehézlégzés, végtagfájdalom. Előfordulhat orrfolyás, orrdugulás, hasmenés, torokfájás, légszomj.

-65 év feletti pácienseink kérjük csak nagyon-nagyon indokolt esetben jelentkezzenek be!

-Receptért kérjük ne jöjjenek be személyesen, van lehetőségünk e-recept felírásra a már nálunk járt pácienseink számára. (Az e-recept felírása után Ön bármelyik patikában kiválthatja azt, a patika rendszerében látni fogják, hogy van Önnek felírt vénye.)

Egyes rendeléseink idejei változtak,  recepciós kollégáink a megszokott időben, a hét minden napján 7:45-20:00-ig készséggel fogadják hívásaikat!

 

Köszönjük együttműködésüket!

Vigyázzunk egymásra!

Ezüstfény Magánklinika

Bejelentkezés: +36 1 467 5030

Bőrgyógyászatunkon 8 éves kortól fogadjuk pácienseinket!

ÁRAINK

Bőrgyógyászati magánrendelőnk

EPICUTAN TESZT


Bőrünk az egyik nélkülözhetetlen szervünk, melynek legfontosabb feladata szervezetünk védelme a külső behatásoktól így a megfelelő működése nem elhanyagolható. Állapota megmutathatja az esetleges egészségügyi problémákat legyen az akár fizikai- vagy lelki eredetű. A mai orvostudománynak köszönhetően gyógyíthatóvá váltak olyan bőrelváltozások is, mint például a pikkelysömör, rosacea, pattanásos bőr, illetve további panaszok is amelyek eddig éveken keresztül megkeserítették az ember életét.

A vizsgálat során részletes anamnézist készít bőrgyógyász szakorvosunk, amelyet követően tájékoztatja a pácienseket a probléma okáról és a lehetséges kezelési módjairól, hogy segítsen Önnek a legoptimálisabb gyógykezelést biztosítani a probléma kezelésére, illetve megszűntetésére.

Szeretettel várjuk szakrendelésünkön, amennyiben az alábbi panaszok valamelyike fennáll Önnél:

 • allergiás bőrmegbetegedés
 • gombás vagy vírusos fertőzés (pl. szemölcs)
 • csalánkiütés
 • különböző bakteriális fertőzések
 • ekcéma kialakulása
 • különféle csípések
 • pikkelysömör
 • rosacea
 • tinédzserkori bőrproblémák
 • hajhullás kezelése
 • pattanásos bőrmegbetegedés
 • anyajegy elváltozások
 • visszeres panaszok

Visszér kezelés:

A láb különböző területein megjelenő visszeres elváltozások gyakran okoznak problémát mind esztétikailag, mind egészségügyi szempontból, mivel azok valójában elvastagodott, összecsomósodott vénák, melyeknek feladata a megfelelő véráramlás biztosítása az emberi testben.

Ezért sem szabad elhanyagolni azok megfelelő kezelését.

Az Ezüstfény Klinikán a lábakon lévő visszeres elváltozásokat oldatos injekcióval kezeljük, személyre szabottan, hogy Önök legmegfelelőbb ellátásban részesüljenek.

 

Pácienseinknek és leendő pácienseinknek is javasoljuk a rendszeres szűrővizsgálatokat a később felmerülő bőrproblémák megelőzésére, illetve szakszerű kezelésére.

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika