Fül-orr-gégészet

Járványügyi helyzetre való tekintettel:

-Időpont foglaláskor előszűrő kérdéseket teszünk fel.

-Kérjük kísérő nélkül érkezzen! Kisgyermekkel lehetőleg 1 fő kísérőnél több ne jöjjön!

-Érkezéskor a fertőtlenítős lábtörlő használata kötelező!

-Kihelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező!

-Szájmaszk használata kötelező!

-Kérjük ne kérjen időpontot/mondja le időpontját amennyiben a koronavírus tüneteit észleli magán vagy járt az elmúlt két hétben koronavírus által fertőzött országban. Koronavírus leggyakoribb tünetei: fáradtság, láz, száraz köhögés, nehézlégzés, végtagfájdalom. Előfordulhat orrfolyás, orrdugulás, hasmenés, torokfájás, légszomj.

-65 év feletti pácienseink kérjük csak nagyon-nagyon indokolt esetben jelentkezzenek be!

-Receptért kérjük ne jöjjenek be személyesen, van lehetőségünk e-recept felírásra a már nálunk járt pácienseink számára. (Az e-recept felírása után Ön bármelyik patikában kiválthatja azt, a patika rendszerében látni fogják, hogy van Önnek felírt vénye.)

Egyes rendeléseink idejei változtak,  recepciós kollégáink a megszokott időben, a hét minden napján 8:00-20:00-ig készséggel fogadják hívásaikat!

 

Köszönjük együttműködésüket!

Vigyázzunk egymásra!

Ezüstfény Magánklinika

Fül-orr-gégészeti magánrendelő

Fül-orr-gégészet

felszerelt rendelő, legmodernebb eszközök, teljes körű vizsgálatok – minden, ami fül-orr-gégészet

Minden hétköznap: 08:00 – 20:00

Szombat és vasárnap: 08:00 – 20:00

 Áraink

Bejelentkezés a +36-1-467-5030 -as telefonszámon minden nap 7:45-20:00 között lehetséges!
Tapasztalt orvosaink és modern eszközeink segítségével fájdalommentes, teljes körű fül-orr-gégészeti vizsgálatokat tudunk elvégezni a legnagyobb körültekintéssel.

Amiben segíteni tudunk:

  • teljes fül-orr-gégészeti vizsgálat és kezelés
  • endoszkópos
  • mikroszkópos – vizsgáló mikroszkópunkkal fülbetegségeket diagnosztizálhatunk könnyedén
  • ultrahangos – homlok és arcüregi ultrahangunk segítségével egyszerűen ki tudjuk szűrni az arc és homloküreg gyulladást

   Arcüreg ultrahang, fül orr gégészet
   arcüreg ultrahang készülékünk
  • allergia kezelése
  • orrspray függőség
  • orrkagyló kisebbítés
  • gégerák szűrés
  • hallásvizsgálat – audiométer készülékünkkel megállapítható, hogy a halláskárosodás vagy a halláscsökkenés milyen mértékű, illetve milyen eredetű és ennek megfelelően tudjuk kezelni páciensünket

   Audiométer, fül orr gégészet
   audiométer hallásvizsgálathoz
  • impedancia mérés – tympanométer segítségével a fülkürt működésének és a dobüregben uralkodó nyomási viszonyok mérésére szolgál. Ahhoz, hogy valós és elfogadható eredményeket tudjunk kapni egy hallásmérés alkalmával, előtte mindenképp meg kell győződnünk a középfül állapotáról egy tympanométeres vizsgálat segítségével.

   Tympanométer, fül orr gégészet
   Tympanométer készülékünk
  • fülzúgás (tinnitus)
  • baktérium rezisztencia vizsgálat mikrobiológiai tenyésztéssel
  • alvászavarok, horkolás, légzéskihagyás polygraphiás vizsgálata és kezelése
  • Kisgyermek – csecsemő hallásvizsgálat (TEOAE)

   Csecsemő, hallásvizsgálat fül orr gégészet
   Kisgyermek – Csecsemő hallásvizsgálat
  • akut fülcsengés, hirtelen halláskiesés infúziós kezelése

…és minden, ami fül-orr-gégészet

Kiváló eszközök a gyógyuláshoz

A gyermekes vendégeink számára különösen fontos lehet, hogy egy előre egyeztetett időpontra érkeznek, mely lényegesen lecsökkenti az orvosnál töltött időt.

Rendelőnket azzal a céllal hoztuk létre, hogy olyan teljes körű szolgáltatást tudjunk nyújtani a hozzánk látogató betegeinknek mely során nem merülhet fel, hogy más intézménybe vagy rendelőbe kell irányítanunk valakit. Természetesen kivételt jelent, ha valakinek műtéti beavatkozásra lenne szüksége. Ilyen esetekben kórházi és műtéti hátteret javasolni tudunk. Alapvetően annak a hívei vagyunk, hogy ha nem szükséges az operáció akkor lehetőleg ez legyen az utolsó megoldás a probléma kezelésére. Célunk, hogy a műtétet megelőzően olyan alternatívákat tudjunk biztosítani betegeink számára melyen elkerülhető egy drasztikusabb beavatkozás.

Legmodernebb orvosi eszközeink mellett orvosaink törekednek a legújabb eljárások elsajátítására és alkalmazására. Ne gondolja, hogy az Ön problémájára nincs megoldás, legyen szó régóta tartó fülzúgásról, halláscsökkenésről vagy más egyéb fül-orr gégészeti kellemetlenségről. Orvosaink gyakorló anyukaként és többszörös nagymamaként könnyen megtalálják a közös hangot akár a legkisebb gyermekekkel is, ennek köszönhetően egy egészen más légkörben tudjuk fogadni a fül-orr- gégészeti vizsgálatra váró gyerekeket, mint például egy állami intézetben. Tekintse meg galériánkat!

Kérdezzen orvosainktól!
 Budapest, Pesti Gábor utca 26.

Szakképzett fül orr gégészek rendelőnkben

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika