Ortopédia magánrendelés


ORTOPÉDIAI RENDELÉSÜNKÖN 18 ÉV FELETTI PÁCIENSEKET FOGADUNK!


18 ÉV ALATTI PÁCIENSEKET  GYERMEK ORTOPÉDIA RENDELÉSÜNKÖN FOGADUNKOnline időpontfoglaláshoz:

Kérjük, hogy az online időpontfoglaláshoz figyelmesen töltsék ki az adataikat, mert ha az email cím nem megfelelő, akkor nem fog érkezni email az időpontról! A telefonokon elérhető automatikus kitöltést is érdemes ellenőrizni! Amennyiben az email címet helyesen adta meg és mégsem érkezett email, kérjük ellenőrizze a spam mappát.

Amennyiben Ön bizonytalan az online foglalás használatában, recepciós kollégáink készséggel várják hívásaikat! Köszönjük!Magánklinikánkon lehetőség van laborvizsgálatokra illetve egyéb szakorvosi vizsgálatokra is. Rendelőnk előtt ingyenes parkolási lehetőség a pácienseink számára.ortopédiai magánrendelés


+36-1/467-5030

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 7:45-20:00 között lehetséges!

ORTOPÉDIAI RENDELÉSÜNK 06.24-TŐL 1106 BUDAPEST, RÁKOSVÖLGYI UTCA 1. SZÁM ALÁ KÖLTÖZIK.


ORTOPÉDIA ÁRLISTA:
Ortopédia konzultáció 32.000 Ft
Kontroll (1 hónapon belül) 25.000 Ft
Ortopédiai konzultáció hozott leletek alapján

29.000 Ft
Sinovial injekció 16mg 50.000 Ft
Sinovial injekció 32mg 100.000 Ft
Fájdalom és gyulladáscsökkentő injekció 18.000 Ft
Hialuron Tendon 42.000 Ft
Hialuron Hondro 60.000 Ft
KombiHílan 71.000 Ft
szombat – vasárnap, ünnepnap, munkaszüneti nap – ügyeleti díj 6.000 Ft
Angol nyelvű vizsgálat felár 12.000 Ft
Angol nyelvű ambuláns lap 12.000 Ft


A konzultációs díj nem tartalmazza az egyéb szükségessé váló vizsgálatok és laborvizsgálatok díját! Az árakról recepciósaink, asszisztenseink adnak pontos felvilágosítást, ez alapján eldönthetik pácienseink, hogy elvégeztetik-e nálunk. Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. Bővebb információkért keressen minket telefonon vagy emailben.Dr. Magbade Gábor

Dr. Magbade Gábor vagyok, ortopéd-traumatológus szakorvos. Eddigi munkám során volt szerencsém mind nagy forgalmú, nyüzsgő baleseti sebészeti osztályokon, mind tervezett műtéteket végző ortopédiai osztályon dolgoznom. Legyen az bármely kórházi osztály, a fenti gondolatok a gyakorlatban többszörösen érvényesek. A betegek, sérültek számára a panaszaik enyhülése a cél, de mindez mégsem elég, ha a jó ellátás során nincs tájékoztatás, megfelelő kommunikáció. A szakmai alapelvek mellett ezt tartom még igazán fontosnak, hogy tiszták legyenek mind a beteg, mind az orvos számára, hogy mik a közös lehetőségek és célok. Ezek elérése az alapos betegvizsgálat, tanácsadás és szűrés, valamint később kezelés folyamatain keresztül megvalósítható.

Tanulmányok:

2010. Semmelweis Egyetem, Általános Orvostudományi Kar, Általános Orvos
2019. Ortopédia-Traumatológia szakvizsga
Szakmai tapasztalat:

2010-2012. Károlyi Sándor Kórház Balaseti Sebészeti Osztály
2012-2014. NES Healthcare (Egyesült Királyság)
2014-2016. Szent János Kórház Traumatológiai Osztály
2016-2017. Szent Lázár Megyei Kórház Ortopédiai Osztály
2017- MH EK Traumatológiai Osztály és Ortopédiai Osztály
Érdeklődési területek: előláb deformitások sebészete (hallux vagus /”bütyök”/, hallux rigidus/merev öregujj/, kalapácsujj), bokaízületi fájdalom, degeneratív térdízületi panaszok, endoprotetikaA modern kori élet az emberektől olyan életmódot követel meg, amely testünket igénybe veszi és idő előtt elhasználja. Igaz ez csontjainkra, ízületeinkre, szalagjainkra. Ezek természetes működése finoman hangolt és szabályozott, azonban vannak eszközeink a problémák kezelésére. Az ember járásra, futásra, ugrásra, eszközhasználatra termett, ezek a tevékenységek évmilliók óta meghatározzák helyünket a Földön. Természetes igénye mindenkinek, hogy a fenti képességek birtokában élje életét. Az orvostudomány mozgásszervekre szakosodott területei próbálják ezen rendszerek károsodásait a kezünkben levő módszerekkel lelassítani, megállítani. Ezen belül az ortopédia a rendszer megértésén túl sebészi eszközökkel, az élettanra és biomechanikára támaszkodva gyógyít. Véleményem szerint tevékenységünk során a legfőbb cél az olyan panaszok, mint a fájdalom és mozgáskorlátozottság kezelése, annak érdekében, hogy a betegek mozgásszerveik természetes funkcióit a mindennapokban kihasználhassák, legyen szó családról, szabadidőről, munkáról.


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika