Ortopédia

Egészségpénztári kártyát és bankkártyát is elfogadunk!

Bejelentkezés a +36-1-467-5030 -as telefonszámon minden nap 7:45-20:00 között lehetséges!


Konzultáció 20 000 Ft
Kontroll (1 hónapon belül)

Ortopédiai konzultáció hozott leletek alapján

Hialuron injekció 1db

Hialuron injekció kúra 3db

Fájdalom és gyulladáscsökkentő injekció

15 000 Ft

10 000 Ft

40 000 Ft

120 000 Ft

6 000 Ft


A konzultációs díj nem tartalmazza az egyéb szükségessé váló vizsgálatok és laborvizsgálatok díját! Az árakról recepciósaink, asszisztenseink adnak pontos felvilágosítást, ez alapján eldönthetik pácienseink, hogy elvégeztetik-e nálunk.

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. Bővebb információkért keressen minket bizalommal telefonon vagy emailben.


A modern kori élet az emberektől olyan életmódot követel meg, amely testünket igénybe veszi és idő előtt elhasználja. Igaz ez csontjainkra, ízületeinkre, szalagjainkra. Ezek természetes működése finoman hangolt és szabályozott, azonban vannak eszközeink a problémák kezelésére. Az ember járásra, futásra, ugrásra, eszközhasználatra termett, ezek a tevékenységek évmilliók óta meghatározzák helyünket a Földön. Természetes igénye mindenkinek, hogy a fenti képességek birtokában élje életét. Az orvostudomány mozgásszervekre szakosodott területei próbálják ezen rendszerek károsodásait a kezünkben levő módszerekkel lelassítani, megállítani. Ezen belül az ortopédia a rendszer megértésén túl sebészi eszközökkel, az élettanra és biomechanikára támaszkodva gyógyít. Véleményem szerint tevékenységünk során a legfőbb cél az olyan panaszok, mint a fájdalom és mozgáskorlátozottság kezelése, annak érdekében, hogy a betegek mozgásszerveik természetes funkcióit a mindennapokban kihasználhassák, legyen szó családról, szabadidőről, munkáról.


Dr. Magbade Gábor

Dr. Magbade Gábor vagyok, ortopéd-traumatológus szakorvos. Eddigi munkám során volt szerencsém mind nagy forgalmú, nyüzsgő baleseti sebészeti osztályokon, mind tervezett műtéteket végző ortopédiai osztályon dolgoznom. Legyen az bármely kórházi osztály, a fenti gondolatok a gyakorlatban többszörösen érvényesek. A betegek, sérültek számára a panaszaik enyhülése a cél, de mindez mégsem elég, ha a jó ellátás során nincs tájékoztatás, megfelelő kommunikáció. A szakmai alapelvek mellett ezt tartom még igazán fontosnak, hogy tiszták legyenek mind a beteg, mind az orvos számára, hogy mik a közös lehetőségek és célok. Ezek elérése az alapos betegvizsgálat, tanácsadás és szűrés, valamint később kezelés folyamatain keresztül megvalósítható.

Tanulmányok:

  • 2010. Semmelweis Egyetem, Általános Orvostudományi Kar, Általános Orvos
  • 2019. Ortopédia-Traumatológia szakvizsga

Szakmai tapasztalat:

  • 2010-2012. Károlyi Sándor Kórház Balaseti Sebészeti Osztály
  • 2012-2014. NES Healthcare (Egyesült Királyság)
  • 2014-2016. Szent János Kórház Traumatológiai Osztály
  • 2016-2017. Szent Lázár Megyei Kórház Ortopédiai Osztály
  • 2017- MH EK Traumatológiai Osztály és Ortopédiai Osztály

Érdeklődési területek: előláb deformitások sebészete (hallux vagus /”bütyök”/, hallux rigidus/merev öregujj/, kalapácsujj), bokaízületi fájdalom, degeneratív térdízületi panaszok, endoprotetika

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika