Diabetológia


Magánklinikánkon lehetőség van laborvizsgálatokra illetve egyéb szakorvosi vizsgálatokra is. Rendelőnk előtt ingyenes parkolási lehetőség a pácienseink számára.


Diabetológia magánrendelésünkre foglaljon időpontot online:

diabetológia budapest


+36-1/467-5030

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 7:45-20:00 között lehetséges!


A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL CSAK AZ ELŐJEGYZETT PÁCIENS JÖHET BE AZ ÉPÜLETÜNKBE!!! 18 ÉV ALATTI, ILLETVE MOZGÁSÁBAN KORLÁTOZOTT SZEMÉLY 1 FŐ KÍSÉRŐJÉT ÁLL MÓDUNKBAN FOGADNI.

DIABETOLÓGIA ÁRLISTA Áraink 2023.09.01-től érvényesek. 09.01 előtt bejelentkezett pácienseink a korábbi árakon lesznek számlázva.
Diabetológiai konzultáció 33.000 Ft
Diabetológiai kontroll 27.000 Ft
szombat – vasárnap, ünnepnap, munkaszüneti nap – ügyeleti díj 6.000 Ft


A konzultációs díj nem tartalmazza az egyéb szükségessé váló vizsgálatok és laborvizsgálatok díját! Az árakról recepciósaink, asszisztenseink adnak pontos felvilágosítást, ez alapján eldönthetik pácienseink, hogy elvégeztetik-e nálunk.

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. Bővebb információkért keressen minket telefonon vagy emailben.

Dr. Visolyi Gergely

Bemutatkozás:

Általános belgyógyászként több, mint 8 éves belgyógyászati/diabetológiai/endokrinológiai tapasztalattal rendelkezem, emellett több évig dolgoztam felnőtt háziorvosi ügyeleti ellátásban.

Belgyógyászatból 2018-ban, endokrinológiából 2021-ben szereztem szakvizsgát.

Úgy gondolom, hogy a belgyógyászat az egyik legkomplexebb orvosi szakma. Az optimális gyógyszeres kezelés mellett fő feladatunk az étrendi/életmódbeli tanácsadás is. A legkülönfélébb általános belgyógyászati problémáknál próbálok pácienseim segítségére lenni és személyre szabottan, egyéni terápiát javasolni.

Fő érdeklődési területem a cukorbetegség, illetve szövődményeinek diagnosztikája, kezelése, gondozása, valamint endokrinológiai betegségek ellátása.

A cukorbetegség előállapotainak/,,inzulinrezisztencia” diagnosztikájában is segítséget nyújtok pácienseimnek, emellett terhességi cukorbetegség gondozását is vállalom, mely kutatási területem is.

Mindemellett különféle endokrinológiai betegségek, úgymint a PCOS, a pajzsmirigy, hypophysis és a mellékvese betegségeinek kivizsgálása, terápiája is ellátási területeim közé tartoznak.


Diabetológiáról:

A diabetológia a szervezet szénhidrátanyagcseréjével foglalkozó orvosi szakág. A Diabetes Mellitus vagy ,,édes húgyár” egy progresszív betegség, mely azonban rendszeres, szoros ellenőrzés mellett jól kontrollálható betegség. Két fő típusa ismert. Az 1-es típusú cukorbetegség általában fiatalabb korban alakul ki és immunfolyamatok játszák a fő szerepet hátterében, míg a 2-es típusú cukorbetegség idősebb korban alakul ki és az elhízás, illetve manapság ,,metabolikus szindrómának” nevezett összetett anyagcserekárosodás, inzulinrezisztencia áll a hátterében leegyszerűsítve. Kezelése a lekülönfélébb tablettás és injekciós készítményékkel történik, valamint szükség esetén inzulinnal, azonban ezek csak kiegészítik az alapterápiát ami a rendszeres testmozgás és diéta. 

A diabetológus diagnosztizálja a cukorbetegséget vagy annak előállapotait (IFG,IGT). Ezt követően terápiás és diétás tervet állít össze, melynek elengedhetetlen része a dietetikai tanácsadó bevonása. Ezt követően, mivel a beteget szoros kontroll alatt kell tartani, a betegség otthoni és laboratóriumi monitorozásának eredményei alapján korrigálja a terápiát, ha szükséges. Ezzel a cukorbetegség rövid és hosszútávú szövődményeinek (szemkárosodás, veseelégtelenség, keringési problémák) kialakulása elkerülhető vagy lassítható. Annak érdekében teszi mindezt, hogy a betegek eme nagy terhet jelentő betegséggel könnyebben megbirkózzanak és közel teljes életet élhessenek. 


FOGLALJON IDŐPONTOT ONLINE

DIABETOLÓGIA MAGÁNRENDELÉS A 10. – 16. KERÜLET TALÁLKOZÁSÁNÁL

EZÜSTFÉNY MAGÁNKLINIKA

X. Kerület. Budapest, Pesti Gábor utca 26.


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika