Urológia


Megkérjük kedves pácienseinket, hogy urológia rendelésre telt hólyaggal érkezzenek! Köszönjük!Online időpontfoglaláshoz:

Kérjük, hogy az online időpontfoglaláshoz figyelmesen töltsék ki az adataikat, mert ha az email cím nem megfelelő, akkor nem fog érkezni email az időpontról! A telefonokon elérhető automatikus kitöltést is érdemes ellenőrizni! Amennyiben az email címet helyesen adta meg és mégsem érkezett email, kérjük ellenőrizze a spam mappát.

Amennyiben Ön bizonytalan az online foglalás használatában, recepciós kollégáink készséggel várják hívásaikat! Köszönjük!

Urológia magánrendelésünk 2020. Május 19-től elérhető, várunk szeretettel minden gyógyulni vágyó régi és új pácienst!

Magánklinikánkon lehetőség van laborvizsgálatokra illetve egyéb szakorvosi vizsgálatokra is. Rendelőnk előtt ingyenes parkolási lehetőség a pácienseink számára.


Urológia magánrendelés


+36-1/467-5030

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 7:45-20:00 között lehetséges!


A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL CSAK AZ ELŐJEGYZETT PÁCIENS JÖHET BE AZ ÉPÜLETÜNKBE!!! MOZGÁSÁBAN KORLÁTOZOTT SZEMÉLY 1 FŐ KÍSÉRŐJÉT ÁLL MÓDUNKBAN FOGADNI.

UROLÓGIA ÁRLISTA:
Urológia vizsgálat 32.000 Ft
Urológia kontroll 27.000 Ft
Andrológiai konzultáció meglévő leletekkel (DNS fragmentáció, ondó tenyésztés, PMN, Spermatogram) -Dr. Albert István 32.000 Ft
Andrológiai kontroll (Dr. Albert István) 27.000 Ft
Vizelet tenyésztés (baktérium)
hétvégi mintaleadás esetén: +2.500 Ft
14.000 Ft
Vizelet tenyésztés (baktérium és gomba)
hétvégi mintaleadás esetén: +2.500 Ft
21.500 Ft
Here ultrahang 25.000 Ft
Kontroll here ultrahang: 15.000 Ft
Ultrahang: 16.000 Ft
Herevízsérv punctio, folyadék leszívás (Dr. Albert István) 85.000 Ft
Hólyagtükrözés urológia vizsgálattal (online nem, csak telefonon foglalható) 87.000 Ft
Uroflowmetria – Vizeletáramlás mérés 17.000 Ft
Húgyhólyaggyulladás injekciós kezelése 45.000 Ft
Utógondozás távkonzultációval* 17.000 Ft
Pénisz ultrahang 11.000 Ft
szombat – vasárnap, ünnepnap, munkaszüneti nap – ügyeleti díj 6.000 Ft


HÓLYAGTÜKRÖZÉS

* Utógondozás távkonzultációval: Ellátásban részesülő pácienseink részére (feltétele egy hónapon belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, amely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős módosulás) jelzésére, terápia szempontjából lényeges leletek áttekintésére, a kezelés módosítására szolgál. (gyógyszerváltás, dózismódosítás). A távkonzultációt mindig a kezelőorvos határozza meg.

A távkonzultáció kizárólag Dr. Szauer Orsolyánál elérhető szolgáltatás.

A konzultációs díj nem tartalmazza az egyéb szükségessé váló vizsgálatok és laborvizsgálatok díját! Az árakról recepciósaink, asszisztenseink adnak pontos felvilágosítást, ez alapján eldönthetik pácienseink, hogy elvégeztetik-e nálunk.

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. Urológiai magánrendelésünkkel kapcsolatos bővebb információkért keressen minket telefonon vagy emailben.Dr. Albert István – Dr. Szauer Orsolya


Urológiai magánrendelésünkön lehetőség van vizeletáramlás mérés – uroflow vizsgálatra is.

Urológia:

Az urológia, vagyis az urológus a húgyutak és nemi szervekkel foglalkozó szakorvos. Az urológiai beteségek lehetnek velünk születettek vagy kialakult rendellenességek. Az urológus foglalkozik a fejlődési rendellenességekkel, fertőzések, gyulladások, vesekövesség, vizelési nehézségek, véletlenszerű vizeletvesztés és daganatos megbetegedések orvoslásával. Férfiaknál a nemi szervek – prosztata, herék – problémáinak kivizsgálásával és kezelésével.

A legtöbb urológiai vizsgálat a prosztatarák szűrésére és a jóindulatú prosztata megnagyobbodás kivizsgálásával foglalkozik.

Leggakoribb panaszok nők esetében az inkontinencia, mely minden negyedik nőnél jelentkezik.  

Tünete az akaratlan vizletürítés, mely véletlenül, például nevetés, köhögés, tüsszentés alkalmával , illetve egyéb fizikai nyomásokra jelentkező vizelet vesztés.

Leggyakoribb urológiai panaszok a férfiaknál a herék, hímvessző és a nemi mirigyek problémái. A prosztata jó illetve rosszindulatú daganatos betegségei által okozott panaszok.

Milyen panaszokkal érdemes felkeresni urológus szakorvost?

  • akaratlan vizeletvesztés
  • nehéz vizelés
  • gyakori, fájdalmas, véres vizelet
  • gyenge vizeletsugár
  • férfiaknál merevedési zavar

Rendelőnk a hét minden napján nyitva tart, így készséggel fogadjuk hívását, kérdését szombat – vasárnap is este 20:00-ig.


UROLÓGIA MAGÁNRENDELÉS A 10. – 16. KERÜLET TALÁLKOZÁSÁNÁL

EZÜSTFÉNY MAGÁNKLINIKA

X. Kerület. Budapest, Pesti Gábor utca 26.


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika