Fül-orr-gégészeti magánrendelőnk


A sok bejelentkezésre való tekintettel 2015 november elejétől két fül-orr-gégészeti kezelőt üzemeltetünk magánklinikánkon a már megszokott magas színvonalon. Ennek köszönhetően időpont foglalás akár pár órán belül lehetséges. Teljeskörű vizsgálatok az ország legjobban felszerelt rendelője, és családias légkör várja.

Az év minden napján -munkaszüneti és ünnepnapokon is- nyitva tartunk!

Minden hétköznap: 08:00 – 20:00

szombat – vasárnap: 08:00 – 20:00
bejelentkezés: +36-1-467-5030 

Nézze meg fotóalbumunkat, ismerje meg az Ezüstfény klinika fül-orr-gégészet magánrendelését! Magánrendelőnkben barátságos fogadtatás és professzionális ellátás várja Önt és családját. Kiemelt figyelemmel foglalkozunk minden vendégünkkel és ügyelünk arra, hogy ne kelljen hosszasan várakoznia, ráadásul szombat – vasárnap is reggeltől estig nyitva tartunk! Árainkban nem vagyunk kiemelkedőek a többi fül-orr-gégészeti magánrendelőkhöz képest, részletes árlista található az oldalon. Természetesen biztosítjuk az egészségpénztári számlás, egészségkártyás és bankkártyás fizetést. Több autó ingyenesen, könnyen parkolhat magánrendelőnk előtt.

Fül-orr-gégészet magánrendeléseinken a terület legjobb szakorvosai várják

Teljesen felszerelt fül-orr-gégészeti magánrendeléseinken a legmodernebb készülékek segítik tapasztalt orvosainknak a magas színvonalú ellátást: rendelkezésünkre áll minden, ami egy teljes körű fül-orr-gégészeti vizsgálathoz szükséges. Szakmailag a legjobb kezekben lesz, fül-orr-gégészet magánrendeléseinken olyan tapasztalt és felkészült szakorvosokhoz fog kerülni, akik a legújabb kezelési módszereket alkalmazva gyógyítják pácienseiket. Abban az esetben ha fül-orr-gégészeti panaszait stressz és várakozás nélkül szeretné kivizsgáltatni és elvárja a szakértő, figyelmes, személyre szabott bánásmódot, válassza magánklinikánkat!

Tekintse meg galériánkat a fül-orr-gégészet magánrendelésünkről!

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika