Proktológia magánrendelés


PROKTOLÓGIA RENDELÉSÜNKÖN 18 ÉVES KORTÓL FOGADJUK PÁCIENSEINKET!


SZABAD IDŐPONTOK SZOMBATON IS!Budapesti proktológia magánrendelésünk 2021. Márciustól elérhető, várunk szeretettel minden gyógyulni vágyó régi és új pácienst!

Magánklinikánkon lehetőség van laborvizsgálatokra illetve egyéb szakorvosi vizsgálatokra is. Rendelőnk előtt ingyenes parkolási lehetőség a pácienseink számára.

Amennyiben Ön bizonytalan az online foglalás használatában, recepciós kollégáink készséggel várják hívásaikat! Köszönjük!proktológia


+36-1/467-5030

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 7:45-20:00 között lehetséges!


A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL CSAK AZ ELŐJEGYZETT PÁCIENS JÖHET BE AZ ÉPÜLETÜNKBE!!! 18 ÉV ALATTI, ILLETVE MOZGÁSÁBAN KORLÁTOZOTT SZEMÉLY 1 FŐ KÍSÉRŐJÉT ÁLL MÓDUNKBAN FOGADNI.

Proktológia áraink 2022.09.05-től érvényesek.  
Proktológia vizsgálat (fizikális vizsgálat + konzultáció) 30.000 Ft
Proktológia konzultáció 30.000 Ft
Proktológia vizsgálat (fizikális és műszeres vizsgálat) 38.000 Ft
Rektoszkópia 43.000 Ft
Proktológia kontroll (3 hónapon belül) 22.000 Ft
Aranyér gyűrűzés – barron ligatura a vizsgálatot követően 25.000 Ft/db
Szövettani vizsgálat 1db 15.000 Ft
Szövettani vizsgálat 2db 20.000 Ft
Szövettani vizsgálat 3db 25.000 Ft
Végbél polyp eltávolítás a vizsgálatot követően 35.000 Ft
Aranyér thrombectomia a vizsgálatot követően 40.000 Ft
Egyéb beavatkozás a vizsgálatot követően / szektor 45.000 Ft
Egyéb kis beavatkozás a vizsgálatot követően / szektor 40.000 FtA proktológia magánrendelés konzultációs díja nem tartalmazza az egyéb szükségessé váló vizsgálatok és laborvizsgálatok díját! A proktológiai árakról recepciósaink, asszisztenseink adnak pontos felvilágosítást, ez alapján eldönthetik pácienseink, hogy elvégeztetik-e nálunk.

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. Bővebb információkért keressen minket telefonon vagy emailben.
DR. JUHÁSZ MIKLÓS PROKTOLÓGUS


PROKTOLÓGIA:

A proktológia a végbél betegségeivel, illetve általános sebészetnek a végbél betegségeinek vizsgálatára és kezelésével foglalkozó tan. Egyéb betegségek mellett vizsgálja az aranyeret, a végbélrepedés, végbélpolipot, végbélsipolyt.

Milyen tünetek észlelésekor érdemes felkeresni a proktológia szakrendelést?

  1. A végbél, végbélnyílás fájdalma
  2. A végbélnyílásban kialakuló vagy ott előbújó csomó
  3. Végbélnyílásban vagy környékén lévő seb
  4. Végbélből, vagy környékén jelentkező váladékozás
  5. Végbéltájéki diszkomfort érzés

Milyen kezelési lehetőségek vannak a diagnosztizált problémára?

A meghatározott terápiát mindig a pontos diagnózis határozza meg, amely további vizsgálatot igényelhet. A legtöbb esetben a feltárt elváltozások enyhék, gyógyszerekkel, kúpokkal, kenőcsökkel kezelhetők. Vastagbélrák estén kolonoszkópia ajánlott.TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

FOGLALJON IDŐPONTOT ONLINE

Proktológia magánrendelés Budapesten!

X. kerület Budapest, Pesti Gábor utca 26.

10 – 16. kerület találkozásánál.

Ultrahang vizsgálatra lenne szüksége? Keressen minket bizalommal!


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika