Proktológia magánrendelés


PROKTOLÓGIA RENDELÉSÜNKÖN 18 ÉVES KORTÓL FOGADJUK PÁCIENSEINKET!


SZABAD IDŐPONTOK SZOMBATON IS!Budapesti proktológia magánrendelésünk 2021. Márciustól elérhető, várunk szeretettel minden gyógyulni vágyó régi és új pácienst!

Magánklinikánkon lehetőség van laborvizsgálatokra illetve egyéb szakorvosi vizsgálatokra is. Rendelőnk előtt ingyenes parkolási lehetőség a pácienseink számára.

Amennyiben Ön bizonytalan az online foglalás használatában, recepciós kollégáink készséggel várják hívásaikat! Köszönjük!proktológia


+36-1/467-5030

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 7:45-20:00 között lehetséges!

KARDIOLÓGIAI RENDELÉSÜNK 06.24-TŐL 1106 BUDAPEST, RÁKOSVÖLGYI UTCA 1. SZÁM ALÁ KÖLTÖZIK.


PROKTOLÓGIA ÁRLISTA: X. Ker, Rákosvölgyi utca 1.
Proktológia konzultáció (fizikális vizsgálat vagy fizikális és műszeres vizsgálat esetén vagy aranyér thrombectomia esetén kedvezményes díj kerül felszámításra: 27.000Ft) 32.000 Ft
Proktológia vizsgálat (fizikális vizsgálat) – KONZULTÁCIÓS DÍJ ADÓDIK HOZZÁ (27.000Ft) 32.000 Ft
Proktológia vizsgálat (fizikális és műszeres vizsgálat) KONZULTÁCIÓS DÍJ ADÓDIK HOZZÁ (27.000Ft) 41.000 Ft
Proktológia kontroll (3 hónapon belül) 25.000 Ft
Aranyér thrombectomia – KONZULTÁCIÓS DÍJ ADÓDIK HOZZÁ (27.000Ft) 56.000 Ft
Egyéb beavatkozás proktológia vizsgálattal: 78.000 Ft
Szövettani vizsgálat 1db 17.000 Ft
Szövettani vizsgálat 2db 22.000 Ft
Szövettani vizsgálat 3db 27.000 Ft
Rektoszkópia 46.000 Ft
Aranyér gyűrűzés 1db – barron ligatura műszeres vizsgálattal. További gyűrű +25.000Ft/db 78.000 Ft
Végbél polyp eltávolítás 76.000 Ft
szombat – vasárnap, ünnepnap, munkaszüneti nap – ügyeleti díj 6.000 FtA proktológia magánrendelés konzultációs díja nem tartalmazza az egyéb szükségessé váló vizsgálatok és laborvizsgálatok díját! A proktológiai árakról recepciósaink, asszisztenseink adnak pontos felvilágosítást, ez alapján eldönthetik pácienseink, hogy elvégeztetik-e nálunk.

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. Bővebb információkért keressen minket telefonon vagy emailben.
DR. TÓTH-FÜLÖP ORSOLYA, DR. JUHÁSZ MIKLÓS PROKTOLÓGUS


PROKTOLÓGIA:

A proktológia a végbél betegségeivel, illetve általános sebészetnek a végbél betegségeinek vizsgálatára és kezelésével foglalkozó tan. Egyéb betegségek mellett vizsgálja az aranyeret, a végbélrepedés, végbélpolipot, végbélsipolyt.

Milyen tünetek észlelésekor érdemes felkeresni a proktológia szakrendelést?

  1. A végbél, végbélnyílás fájdalma
  2. A végbélnyílásban kialakuló vagy ott előbújó csomó
  3. Végbélnyílásban vagy környékén lévő seb
  4. Végbélből, vagy környékén jelentkező váladékozás
  5. Végbéltájéki diszkomfort érzés

Milyen kezelési lehetőségek vannak a diagnosztizált problémára?

A meghatározott terápiát mindig a pontos diagnózis határozza meg, amely további vizsgálatot igényelhet. A legtöbb esetben a feltárt elváltozások enyhék, gyógyszerekkel, kúpokkal, kenőcsökkel kezelhetők. Vastagbélrák estén kolonoszkópia ajánlott.TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

FOGLALJON IDŐPONTOT ONLINE

Proktológia magánrendelés Budapesten!

X. kerület Budapest, Rákosvölgyi utca 1.

Ultrahang vizsgálatra lenne szüksége? Keressen minket bizalommal!


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika