Tinnitus centrum

A Tinnitust, magyarul fülzúgást okozhatja fül-orr-gégészeti, illetve neurológiai megbetegedés is. Az érintett időnként vagy tartósan hangokat hall a fülben, fejben. Egyidejűleg többféle hang is felléphet, a hallott zaj erőssége egyéni, lehet gyakran változó is. A tinnitus tartós fennállása gátolhatja a koncentrálóképességet, illetve az elalvást, zavaró lehet a mindennapokban.

A Tinnitus lehetséges okai:

Nagyon ritkán, de előforduló, objektív fülzúgásról beszélünk, ha a hanghallást a fej és a nyak ereinek speciális elváltozása, vagy a középfül és a szájpadlás izmainak fokozott mozgása okozza.

A mások számára nem érzékelhető és fizikai eszközökkel nem mérhető, szubjektív fülzúgás gyakrabban fordul elő a mindennapi orvoslásba.

Okai többek között lehetnek:

  • keringési zavarok
  • anyagcserebetegségek (pl. pajzsmirigy betegség stb.)
  • stressz, neurózis
  • a központi idegrendszer egyes megbetegedései
  • koponya- és agysérülések
  • különböző fülbetegségek (pl. középfülgyulladás, fülzsírdugó, fülkürthurut stb.)
  • bizonyos gyógyszerek mellékhatása
  • fertőző megbetegedések

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika