Gyermekfogászat


GYERMEKFOGÁSZATI RENDELÉSÜNKÖN 18 ÉVES KORIG FOGADUNK PÁCIENSEKET!DR. SZOLNOKI SZILVIA

“Az egészség a szájüregben kezdődik.”Gyermekfogászatunkon várjuk szeretettel, ha a gyermeknek problémája adódott valamelyik fogával, vagy ha csak szeretné megelőzni a bajt.

SZABAD IDŐPONTOK KEDDI NAPOKONgyermekfogorvos

+36-1/910-5863

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 7:45-20:00 között lehetséges!


GYERMEKFOGÁSZATUNK CÍME:

BUDAPEST

X. KERÜLET KERESZTÚRI ÚT 76.

Ingyenes parkolás pácienseink részére.

Bankkártyás fizetés lehetséges.

Egészségpénztári kártya elfogadás.

Szombat-vasárnap is hívható időpontegyeztetés céljából.


Gyermekfogászati konzultáció önállóan, egyéb kezelés nélkül 16.000 Ft
Gyermekfogászati kontroll 7.000 Ft
Készenléti / vizit díj / beszoktató program 16.000 Ft
Gyermek fogkőeltávolítás + polírozás 19.000 Ft
Szájhigiénés felkészítés 16.000 Ft
Tejfog tömés – kompozit / üvegionomer 19.000 Ft
Tejfog tömés – ideiglenes 6.500 Ft
Tejfog eltávolítás érzéstelenítő zselével 16.000 Ft
Tejfog eltávolítás injekcióval 18.000 Ft
Fluoridálás foganként 6.500 Ft
Barázdazárás 17.000 Ft
Kiterjesztett barázdazárás 18.000 Ft
Teljfog gyökérkezelésének megkezdése / pulpotomia 16.000 Ft
Gyökérkezelt tejfog tisztítása 9.000 Ft
Tejfog gyökértömés 10.000 Ft
Mozgó fogak sínezése / fog 11.000 FtA gyermekek fogorvoshoz való szoktatását már pici korukban érdemes elkezdeni prevenciós jelleggel, hiszen ha már fájó foggal érkezik, kellemetlen lesz számára a fogorvossal és fogorvosi eszközökkel való találkozása is. Érdemes időközönként állapotfelmérést végezni, hogy tisztában legyen a szülő a fogak állapotával és közben kialakuljon a gyermek biztonságérzete a rendelőben.Az Ezüstfény Fogászat szakemberei elkötelezettek az Ön és gyermekei fogainak egészsége iránt egyaránt.

Gyermekfogászatunkat a gyermekek szükségleteihez igazítjuk, és olyan megoldásokat kínálunk, amelyek kényelmesek és barátságosak a legkisebbek számára.
Az Ezüstfény Fogászat gyermekfogászati szolgáltatásaiért Dr. Szolnoki Szilvia felel, aki nagy tapasztalattal és tudással rendelkezik a gyermekek fogazatának kezelésében. Szolgáltatásai között szerepelnek a rendszeres szájápolási ellenőrzések, a fogtömések, a fogeltávolítások, és a megelőző fogorvosi kezelések is. A rendelőn belül elérhető Dr. Zorn Antal fogszabályozó szakorvos is, így a gyermek végigvezetése a szabályos és ép felnőttkori fogazatig kényelmesen és gördülékeny kommunikáció mellett megoldott.
Fogászatunkon a gyermekek kényelmét és biztonságát mindig az első helyen tartjuk, így a rendelőink barátságosak és játékosak, hogy a gyerekek szívesen térjenek vissza hozzánk.A kezelési alkalmak során alapvető fontosságú a türelem és a megértés, Szolnoki doktornő szívesen válaszol az Ön és gyermeke kérdéseire is.

Munkájával kapcsolatos hozzáállását így fogalmazza meg:
Számomra a gyermekek fogazatának egészsége elsődleges fontosságú. Már az orvoslás kezdetén megfogalmazódott a mondat: “Az egészség a szájüregben kezdődik.” A modern kutatási eredmények egyre inkább alátámasztják ezt, ezért rendkívül lényegesnek tartom, hogy már gyermekkorban ép fogazattal és gyulladásmentes ínnyel alapozzuk meg testünk későbbi egészségét. “Ami a fogunknak jó, az jó az egész testünknek.” Ezt a preventív szemléletet szeretném minél teljesebben átadni kis pácienseimnek és szüleiknek. A cél érdekében szükséges lenne, hogy az édesanya már a pocakban elhozza gyermekét, így számtalan probléma megelőzhetővé válhat, mielőtt kialakulna. Természetesen, ha már fogszuvasodással vagy ínygyulladással állunk szemben, akkor igyekszem minél gyorsabban és minél kíméletesebben eljuttatni a gyermeket a szanált, azaz a szuvasodás- és gyulladásmentes állapotba.


FOGÁSZATUNK TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAI:


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika