Fogpótlás a hiánytalan, egészséges fogsorért

A hiánytalan, egészséges látványt nyújtó fogazat manapság az esztétikus megjelenés feltétele. Mosolygás közben hamar fény derül fogaink állapotára, és nem mindegy, hogy milyen fogsort villantunk. A hézagos, ápolatlan fogsor a lelombozó látványon kívül egészségügyi szempontból is kellemetlenségekkel járhat, ezért különösen fontos, hogy a megfelelő otthoni ápolás mellett rendszeresen járjunk fogászatra, és részt vegyünk a szükséges szűrővizsgálatokon.

Miért fontos a fogpótlás?

A hiányos fogsor jelentősen rombolhatja az életminőséget. A rendezetlen fogazat megfoszthat a felszabadult mosolygás élményétől, amely a stressztűrés és az önbizalom szempontjából az egyik legfőbb kapaszkodó a hétköznapokban. A magabiztos, ragyogó mosoly bátortalan félmosollyá halványul, rosszabb esetben pedig teljesen eltűnik az arcról.

A hézagos fogazat sok más területen is hátrányosan érint. A rágás folyamata például borítékolhatóan nehézkesebbé válik, a lyukba ragadt ételdarabok zavaróak, és a szomszédos fogak szuvasodási kockázata is megnő.

A fogpótlás típusai

Fogpótlás Budapesten
A kisebb harapási rendellenességek és esztétikai egyenetlenségek a fogazatban a legtöbb esetben fogszabályozással korrigálhatóak. A fogszabályozás árak a választott fogszabályozó készülék típusa és a hozzá tartozó diagnosztikai eljárások alapján eltérőek lehetnek.

Ha a teljes fog vagy annak darabjai hiányoznak, a probléma fogpótlással orvosolható. A korszerű fogtechnikai eljárásoknak köszönhetően ma már többféle módszer áll rendelkezésre fogpótlás terén. A hagyományos fogpótlási eljárások (híd, korona, kivehető eszközök) mellett választható az implantátum lehetősége is.

A kivehető fogpótlási eszközök előnye, hogy könnyebben tisztíthatóak, viszont hosszú távú használatuk kényelmetlen lehet, hiszen a rágás állandó odafigyelést igényel, a ki- és bevétel pedig macerás.

A fix fogpótlások fő típusai a korona és a híd. A korona elkészítése akkor lehetséges, ha maradt ép foganyag: erre helyezzük a koronát. A híd több fog hiányára nyújt teljes körű megoldást. Ebben az esetben a lecsiszolt szomszédos fogakon rögzítjük a koronákat, amelyek a hídtagot stabilan tartják.

A fogpótlás hagyományos módszereivel bármilyen mértékű foghiány biztonságosan és fájdalommentesen orvosolható. További előnyük, hogy árban is hozzáférhető megoldást jelentenek, illetve az új fogak gyorsan, akár egy-két hét leforgása alatt elkészíthetőek és felhelyezhetőek.

Ha Ön is küzd a hiányos fogazat okozta kellemetlen élettani és esztétikai mellékhatásokkal, ne várja meg, amíg tovább romlik a helyzet – jelentkezzen be magán fogorvosaink egyikéhez, és nyerje vissza magabiztos mosolyát!


Diagnosztikus felviaszolás és próba – wax-up, mock-up / tag 8.000 Ft
Fémkerámia korona / hídtag 86.000 Ft
Fémmentes héj / korona / hídtag / betét (cirkon-kerámia / préskerámia) 126.000 Ft
Fémmentes héj / korona / hídtag / betét (cirkon-kerámia / préskerámia) – speciális esztétikai igények esetén 163.000 Ft
Kompozit héj / korona / hídtag / betét

95.000 Ft

Kompozit héj / korona / hídtag / betét – speciális esztétikai igények esetén

122.000 Ft

Maryland híd tagonként 69.000 Ft
Műíny kialakítása / fog – kerámia / kompozit

14.000 Ft

Héj / korona / hídtag / betét eltávolítása – tagonként 11.500 Ft
Ideiglenes héj / korona tagonként – rendelői 14.000-17.000 Ft
Ideiglenes héj / korona tagonként (PMMA / erősítéssel), technikai

59.000-66.000 Ft

Harapásemelő sín / állcsont – rendelői 24.000 Ft
Harapásemelő sín / állcsont – technikai 35.000 Ft
Kivehető ideiglenes fogpótlás – klipsz / kapcsos 69.000 Ft
Fém alaplemezű részleges kivehető fogpótlás / állcsont

310.000 Ft

Implantátumra rögzülő kivehető fogpótlás

299.000 Ft

Teleszkóp fém alaplemezű részleges kivehető fogpótlásba / db

58.000 Ft

Preciziós elhorgonyzás / csúsztató – páronként 138.000 Ft
Teljes kivehető fogsor/ állcsont 225.000 Ft
Teljes kivehető fogsor – ideiglenes / állcsont 150.000 Ft
Betét csere fogsorba /db 18.500 Ft
Fogsor javítása / alábélelése állcsontonként 20.000-36.000Ft
Ragasztás – idegen pótlás / tag 9.000 Ft


+36-1/467-5030

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 7:45-20:00 között lehetséges!

FOGÁSZAT SZOMBATON IS!

Rendelőnk előtt ingyenes parkolási lehetőség a pácienseink számára.

FOGÁSZATUNK: 1106. BUDAPEST, RÁKOSVÖLGYI UTCA 1. (KERESZTÚRI ÚT 74. -SAROK)

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika