Fogpótlás a hiánytalan, egészséges fogsorért

A hiánytalan, egészséges látványt nyújtó fogazat manapság az esztétikus megjelenés feltétele. Mosolygás közben hamar fény derül fogaink állapotára, és nem mindegy, hogy milyen fogsort villantunk. A hézagos, ápolatlan fogsor a lelombozó látványon kívül egészségügyi szempontból is kellemetlenségekkel járhat, ezért különösen fontos, hogy a megfelelő otthoni ápolás mellett rendszeresen járjunk fogászatra, és részt vegyünk a szükséges szűrővizsgálatokon.

Miért fontos a fogpótlás?

A hiányos fogsor jelentősen rombolhatja az életminőséget. A rendezetlen fogazat megfoszthat a felszabadult mosolygás élményétől, amely a stressztűrés és az önbizalom szempontjából az egyik legfőbb kapaszkodó a hétköznapokban. A magabiztos, ragyogó mosoly bátortalan félmosollyá halványul, rosszabb esetben pedig teljesen eltűnik az arcról.

A hézagos fogazat sok más területen is hátrányosan érint. A rágás folyamata például borítékolhatóan nehézkesebbé válik, a lyukba ragadt ételdarabok zavaróak, és a szomszédos fogak szuvasodási kockázata is megnő.

A fogpótlás típusai

Fogpótlás Budapesten
A kisebb harapási rendellenességek és esztétikai egyenetlenségek a fogazatban a legtöbb esetben fogszabályozással korrigálhatóak. A fogszabályozás árak a választott fogszabályozó készülék típusa és a hozzá tartozó diagnosztikai eljárások alapján eltérőek lehetnek.

Ha a teljes fog vagy annak darabjai hiányoznak, a probléma fogpótlással orvosolható. A korszerű fogtechnikai eljárásoknak köszönhetően ma már többféle módszer áll rendelkezésre fogpótlás terén. A hagyományos fogpótlási eljárások (híd, korona, kivehető eszközök) mellett választható az implantátum lehetősége is.

A kivehető fogpótlási eszközök előnye, hogy könnyebben tisztíthatóak, viszont hosszú távú használatuk kényelmetlen lehet, hiszen a rágás állandó odafigyelést igényel, a ki- és bevétel pedig macerás.

A fix fogpótlások fő típusai a korona és a híd. A korona elkészítése akkor lehetséges, ha maradt ép foganyag: erre helyezzük a koronát. A híd több fog hiányára nyújt teljes körű megoldást. Ebben az esetben a lecsiszolt szomszédos fogakon rögzítjük a koronákat, amelyek a hídtagot stabilan tartják.

A fogpótlás hagyományos módszereivel bármilyen mértékű foghiány biztonságosan és fájdalommentesen orvosolható. További előnyük, hogy árban is hozzáférhető megoldást jelentenek, illetve az új fogak gyorsan, akár egy-két hét leforgása alatt elkészíthetőek és felhelyezhetőek.

Ha Ön is küzd a hiányos fogazat okozta kellemetlen élettani és esztétikai mellékhatásokkal, ne várja meg, amíg tovább romlik a helyzet – jelentkezzen be magán fogorvosaink egyikéhez, és nyerje vissza magabiztos mosolyát!


Fémkerámia korona, hídtag 75.000 Ft
Préskerámia korona 103.000 Ft
Teljes kerámia korona, hídtag (Procera, CAD-CAM) 230.000 Ft-tól
Cirkon korona 110.000 Ft
Clips

50.000 Ft

Kompozit (Gradia) betét

90.000 Ft

Préskerámia betét 100.000 Ft
Inlay visszaragasztása

23.000 Ft

Onlay arany 70.000 Ft + arany ár
Korona eltávolítás/tag 10.000 Ft
Korona hosszabítás

36.000 Ft

Ideiglenes korona/tag (rendelői) 12.000 Ft
Ideiglenes korona/tag (technikai) 51.000 Ft-tól
Teljes kivehető fogsor/ állcsont (ideiglenes) 130.000 Ft
Teljes kivehető fogsor/ állcsont (végleges)

195.000 Ft

Precíziós elhorgonyzás (pár)

119 000 Ft

Fém alaplemezes fogsor

270 000 Ft


+36-1/467-5030

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 7:45-20:00 között lehetséges!

FOGÁSZAT SZOMBATON IS!

Rendelőnk előtt ingyenes parkolási lehetőség a pácienseink számára.

FOGÁSZATUNK: 1106. BUDAPEST, RÁKOSVÖLGYI UTCA 1. (KERESZTÚRI ÚT 74. -SAROK)

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika