Hallásvizsgálat


GYERMEK ÉS FELNŐTT HALLÁSVIZSGÁLAT SZOMBAT-VASÁRNAP IS

Modern eszközökkel felszerelt fül orr gégészetünk

Időpont egyeztetés alapján fogadjuk pácienseinket így nem kell nálunk töltenie több időt, mint ameddig a vizsgálat tart. Foglaljon időpontot online vagy az alábbi telefonszámon: +36-1-467-5030Felnőtt és gyermek hallásvizsgálat:

Hallásmérés előtt egy fül orr gégészeti vizsgálatot végzünk, hogy felmérjük a páciens állapotát nincs esetleg gyulladás vagy fülzsír a fülben és tympanométeres vizsgálatot (videó) is végzünk. Megbizonyosodunk a dobhártya mögötti középfül állapotáról, hogy kizárhassuk az esetleges fülkürt működési zavarokat. Ezt a vizsgálatot követően kezdjük a hallásmérést. Ezekre a vizsgálatokra azért van szükség, hogy kizárjunk minden olyan tényezőt amelyek befolyásolhatják a hallásvizsgálat eredményét. Amennyiben a tympanométeres vizsgálat eredménye nem megfelelő, terápiát javasolunk és teljes gyógyulást követően végezzük el a hallásmérést.

Gyerekeknek 4-5 éves kortól szoktuk ezt a fajta hallásdiagnosztikát végezni. A gyerekek általában ilyenkor már képesek együttműködni az orvossal ahhoz, hogy objektív eredményt kapjunk. A fiatalabbaknál a TEOAE hallásmérést (videó) tudjuk elvégezni.


hallásvizsgálat fül orr gégészeten

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

FOGLALJON IDŐPONTOT ONLINE

FÜL ORR GÉGÉSZETI MAGÁNRENDELÉS A 10. – 16. KERÜLET TALÁLKOZÁSÁNÁL

EZÜSTFÉNY MAGÁNKLINIKA

X. kerület Budapest, Pesti Gábor utca 26.


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika