Ultrahang vizsgálat


Online időpontfoglaláshoz:

Kérjük, hogy az online időpontfoglaláshoz figyelmesen töltsék ki az adataikat, mert ha az email cím nem megfelelő, akkor nem fog érkezni email az időpontról! A telefonokon elérhető automatikus kitöltést is érdemes ellenőrizni! Amennyiben az email címet helyesen adta meg és mégsem érkezett email, kérjük ellenőrizze a spam mappát.

Amennyiben Ön bizonytalan az online foglalás használatában, recepciós kollégáink készséggel várják hívásaikat! Köszönjük!FOGLALHATÓ ULTRAHANG IDŐPONTOK:Online foglaláshoz vizsgálati útmutató:


Orvos: Elérhető ultrahang vizsgálat: Nem elérhető ultrahang vizsgálat:
Dr. Berentei Zsolt hasi, nyaki lágyrész, nyaki doppler, végtagi doppler, váll, térd, mélyvénás trombózis hónalj, könyök, csukló, csípő, boka, mell, gyermek
Dr. Kerecsen Beatrix hasi, nyaki lágyrész, ízületi uh: váll, hónalj, könyök, csípő, térd, boka bármilyen doppler, felkar, alkar, csukló, mell, gyermek
Dr. Ármós Nelly hasi, nyaki lágyrész, nyaki doppler, végtagi vénás doppler (trombózis gyanú) váll, hónalj, könyök, csukló, csípő, térd, boka, artériás végtagi doppler, mell, gyermek
Dr. Fried Zoltán doppler, hasi uh, nyaki ultrahang, ízületi ultrahang, végtagi vénás, csípő, térd boka, váll, könyök, csukló – kéz, hónalj gyermek, mell, here, végtagi artéria
Dr. Fehér György hasi, nyaki erek, végtagi és törzsi lágyrész emlő, ízületi ultrahang, végtagi vénák (thrombosis gyanú miatt), nyaki lágyrész, boka


ÁRAINKAT LENTEBB TEKINTHETIK MEG

Magánklinikánkon lehetőség van laborvizsgálatokra illetve egyéb szakorvosi vizsgálatokra is. Rendelőnk előtt ingyenes parkolási lehetőség a pácienseink számára.


Hasi ultrahang vizsgálat


+36-1/467-5030

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 7:45-20:00 között lehetséges!


1 terület 16.000 Ft
2 különböző terület 27.000 Ft
3 különböző terület 40.000 Ft
4 különböző terület 50.000 Ft


Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. Bővebb információkért keressen minket telefonon vagy emailben.


Dr. Berentei Zsolt – Dr. Kerecsen Beatrix – Dr. Szabó Endre – Dr. Csizmazia Ildikó – Dr. Ármós Nelly


Ultrahang vizsgálatok:

Magánklinikánkon időpont egyeztetés alapján kellemes, komfortos környezetben fogadjuk pácienseinket a vizsgálatokra. Az ultrahang vizsgálat lehetőséget nyújt a különböző betegségek korai felismerésében, a panaszok okának pontos diagnosztizálásában. Az ultrahang során a vizsgálandó testrészt szabaddá kell tenni, majd a vizsgált területet géllel kenik be, ami a képminőséget javítja. A gél a vizsgálat után könnyen eltávolítható, nyomot nem hagy. Előkészítést nem igénylő vizsgálatok- kivéve a hasi ultrahangot, mivel a hasi ultrahang vizsgálatra éhgyomorral és sok folyadékot fogyasztva kell érkezni.Vizsgálható területek:

Hasi ultrahang (máj, epehólyag, hasnyálmirigy, vesék, lép, húgyhólyag, a hasüregben futó nagyobb erek, nyirokcsomók vizsgálata)
Nyaki erek ultrahangos vizsgálata – doppler (Dr. Berentei Zsolt, Dr. Ármós Nelly)
Nyaki ultrahang – pajzsmirigy – nyálmirigy – nyirokcsomó
Végtagi vénák ultrahang vizsgálata
Vese ultrahang vizsgálata
Izületek ultrahang vizsgálata – váll – könyök – csukló – csípő – térd – boka
Végtagi és törzsi lágyrész ultrahang vizsgálat


Nyaki ultrahang

Nyaki ultrahang vizagálat Budapest

Magas vérnyomással, szív és keringési panaszokkal kezelt betegek szűrővizsgálata. A koponyát ellátó nagy nyaki verőereknél az áramlást, az erek tágasságát és lefutását vizsgáljuk. Segítségével az erekben az áramlási viszonyok, szűkületek, elzáródások diagnosztizálhatók vagy kizárhatók, így az agyi keringés veszélyezettségéről is képet kaphatunk.


Hasi ultrahang

Hasi ultrahang Budapesti rendelőben

A belső szervek állapotáról kaphatunk pontos képet. Cisztákat, vérgyülemeket, daganatokat, valamint a szervek kóros elváltozásait látjuk ultrahang segítségével. Máj, epehólyag, hasnyálmirigy, vesék, lép, húgyhólyag, petefészek, méh, a hasüregben futó nagyobb erek, nyirokcsomók vizsgálata. Nők esetében a méhet, a petefészket és férfiaknál a prosztatát viszont csak tájékozódó jelleggel vizsgáljuk. A gyomor és bélrendszer területén előforduló panaszok esetén a hasi ultrahang csak a gyanúját veti fel szervi elváltozásnak, és az további eszközös vizsgálatokkal igazolhatók, mint például gyomortükrözés – vastagbéltükrözés. Ultrahang vizsgálat előtt sok folyadékot kell inni és pár órával előtte nem ajánlott szilárd ételt fogyasztani. A vizsgálat fájdalommentes és bármikor ismételhető.


Ízületi ultrahang

Izuleti ultrahang vizsgálat

– váll – könyök – csukló – csípő – térd – boka

Az ízületi ultrahang vizsgálat során az inak, a környező izmok, ízületi szalagok, porcok és az ízületi tokban esetlegesen felgyülemlett folyadék vizsgálata történik. A vizsgálattal jól látható az esetleges szakadás, folyadékfelszaporodás és porcsérülés.


Végtagi artériák és vénák

Végtagi artériák és vénák ultrahangos vizsgálata

Artéria esetében a végtagi ütőérszűkület, vénák esetében a mélyvénás thrombosis megállapításához/kizárásához nyújt diagnosztikai segítséget az ultrahang vizsgálat.


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika