Ultrahang vizsgálat


SZOMBAT – VASÁRNAP IS!

ULTRAHANG VIZSGÁLATOK 18 ÉVES KORTÓL

-GYERMEK ULTRAHANG YASSEF YASSINNÁL 10 ÉVES KORTÓL: hasi ultrahang, sportsérülés esetén izom és achilles ultrahang, térd ultrahang baker cysta irányába.-


ultrahang vizsgálat, hasi ultrahang, ultrahang


Online foglaláshoz vizsgálati útmutató:

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy ultrahang diagnosztikai vizsgálaton belül, Yassin Yassef páciensei esetében az írásos leletet a vizsgálatot követően negatív lelet esetében 2-3 munkanapon belül emailben juttatjuk el részükre, pozitív lelet esetén azonnal.


Elérhető ultrahang vizsgálat: Nem elérhető ultrahang vizsgálat:
Dr. Fehér György – radiológus Elérhető ultrahang vizsgálat: hasi és kismedencei szervek, lágyéksérv, hasfali sérv, nyaki erek, nyaki lágyrész, végtagi és törzsi lágyrész Nem elérhető ultrahang vizsgálat: gyermek, emlő, ízületi ultrahang, boka, here, végtagi vénák /doppler (thrombosis gyanú miatt)
Dr. Fehér-Pataj Nóra – radiológus Elérhető ultrahang vizsgálat: hasi, lágyéksérv, hasfali sérv, nyaki erek, nyaki lágyrész, végtagi és törzsi lágyrész Nem elérhető ultrahang vizsgálat: gyermek, emlő, ízületi ultrahang, boka, here, végtagi vénák /doppler (thrombosis gyanú miatt)
Dr. Fried Zoltán – radiológus Elérhető ultrahang vizsgálat: doppler, hasi és kismedencei szervek, lágyéksérv, hasfali sérv, nyaki ultrahang, ízületi ultrahang, végtagi véna trombózis irányában, csípő, térd, boka, váll, könyök, csukló, kéz, hónalj Nem elérhető ultrahang vizsgálat: gyermek, mell, here, végtagi artéria, végtagi vénát érszűkület irányában
Yassin Yassef – szonográfus Elérhető ultrahang vizsgálat: nyaki erek, végtagi erek, artériás, vénás rendszerek, végtagi lágyrész – doppler, hasi erek (vénák, aorta irányában), felső és alsó végtag vénás (trombózis, visszértágulat irányában) uh vizsgálat, felső és alsó végtag artériás (ütőér szűkülete, elzáródása irányában) uh vizsgálat, hasi és kismedencei szervek, pajzsmirigy, nyaki lágyrész uh vizsgálat, lágyéksérv, hasfali sérv, nyaki lágyrész, térdhajlat (folyadék baker ciszta irányában) uh vizsgálat – nem ízület, hónalj, lágyék uh vizsgálat, achilles, izom uh vizsgálat, here doppler Nem elérhető ultrahang vizsgálat: csecsemő, emlő, izületi, gyermeknek csak a jelzett uh vizsgálat,
Yassin Yassef – szonográfus GYERMEK ULTRAHANG 10 ÉVES KORTÓL: hasi ultrahang és sportsérülés esetén izom és achilles ultrahang, térd ultrahang baker cysta irányába. Nem elérhető ultrahang vizsgálat: Térdkalács, szalagok, egyéb ultrahang vizsgálatok


ULTRAHANG VIZSGÁLATI ÁRAINKAT LENTEBB TEKINTHETIK MEG

Magánklinikánkon lehetőség van laborvizsgálatokra illetve egyéb szakorvosi vizsgálatokra is. Rendelőnk előtt ingyenes parkolási lehetőség a pácienseink számára.


Hasi ultrahang vizsgálat


+36-1/467-5030

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 7:45-20:00 között lehetséges!


ULTRAHANG VIZSGÁLATOK ÁRLISTA:
1 terület 27.000 Ft
2 különböző terület 45.000 Ft
3 különböző terület 65.000 Ft
4 különböző terület 78.000 Ft
Erek vizsgálata területenként +4.000 Ft
szombat – vasárnap, ünnepnapi felár +6.000 Ft (3 vagy 4 terület esetén 8.000 Ft)
GYERMEK ULTRAHANG YASSEF YASSINNÁL 10 ÉVES KORTÓL: hasi ultrahang, sportsérülés esetén izom és achilles ultrahang, térd ultrahang baker cysta irányába. 27.000 Ft
Angol nyelvű vizsgálat felár (Yassin Yassef) 12.000 Ft
Angol nyelvű ambuláns lap (Yassin Yassef) 12.000 Ft
FENTEBB TÁJÉKOZÓDHATNAK AZ ELÉRHETŐ ULTRAHANG VIZSGÁLATAINKRÓL


Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. Bővebb információkért keressen minket telefonon vagy emailben.


Dr. Fried Zoltán – Dr. Fehér György – Dr. Pataj Nóra – Dr. Szabó Endre – Dr. Csizmazia Ildikó – Dr. Ármós Nelly


Ultrahang vizsgálatok:

Magánklinikánkon időpont egyeztetés alapján kellemes, komfortos környezetben fogadjuk pácienseinket a vizsgálatokra. Az ultrahang vizsgálat lehetőséget nyújt a különböző betegségek korai felismerésében, a panaszok okának pontos diagnosztizálásában. Az ultrahang során a vizsgálandó testrészt szabaddá kell tenni, majd a vizsgált területet géllel kenik be, ami a képminőséget javítja. A gél a vizsgálat után könnyen eltávolítható, nyomot nem hagy. Előkészítést nem igénylő vizsgálatok- kivéve a hasi ultrahangot, mivel a hasi ultrahang vizsgálatra éhgyomorral és sok folyadékot fogyasztva kell érkezni.Vizsgálható területek:

Hasi ultrahang (máj, epehólyag, hasnyálmirigy, vesék, lép, húgyhólyag vizsgálata)
Nyaki erek ultrahangos vizsgálata – doppler
Nyaki ultrahang – pajzsmirigy – nyálmirigy – nyirokcsomó
Végtagi vénák ultrahang vizsgálata
Vese ultrahang vizsgálata
Izületek ultrahang vizsgálata – váll – könyök – csukló – csípő – térd – boka
Végtagi és törzsi lágyrész ultrahang vizsgálat


Nyaki ultrahang

Nyaki ultrahang vizagálat Budapest

Magas vérnyomással, szív és keringési panaszokkal kezelt betegek szűrővizsgálata. A koponyát ellátó nagy nyaki verőereknél az áramlást, az erek tágasságát és lefutását vizsgáljuk. Segítségével az erekben az áramlási viszonyok, szűkületek, elzáródások diagnosztizálhatók vagy kizárhatók, így az agyi keringés veszélyezettségéről is képet kaphatunk.


Hasi ultrahang

Hasi ultrahang Budapesti rendelőben

A belső szervek állapotáról kaphatunk pontos képet. Cisztákat, vérgyülemeket, daganatokat, valamint a szervek kóros elváltozásait látjuk ultrahang segítségével. Máj, epehólyag, hasnyálmirigy, vesék, lép, húgyhólyag, petefészek, méh, a hasüregben futó nagyobb erek, nyirokcsomók vizsgálata. Nők esetében a méhet, a petefészket és férfiaknál a prosztatát viszont csak tájékozódó jelleggel vizsgáljuk. A gyomor és bélrendszer területén előforduló panaszok esetén a hasi ultrahang csak a gyanúját veti fel szervi elváltozásnak, és az további eszközös vizsgálatokkal igazolhatók, mint például gyomortükrözés – vastagbéltükrözés. Ultrahang vizsgálat előtt sok folyadékot kell inni és pár órával előtte nem ajánlott szilárd ételt fogyasztani. A vizsgálat fájdalommentes és bármikor ismételhető.


Ízületi ultrahang

Izuleti ultrahang vizsgálat

– váll – könyök – csukló – csípő – térd – boka

Az ízületi ultrahang vizsgálat során az inak, a környező izmok, ízületi szalagok, porcok és az ízületi tokban esetlegesen felgyülemlett folyadék vizsgálata történik. A vizsgálattal jól látható az esetleges szakadás, folyadékfelszaporodás és porcsérülés.


Végtagi vénák

Végtagi artériák és vénák ultrahangos vizsgálata

Vénák esetében a mélyvénás thrombosis megállapításához/kizárásához nyújt diagnosztikai segítséget az ultrahang vizsgálat.ULTRAHANG VIZSGÁLATOK A 10. – 16. KERÜLET TALÁLKOZÁSÁNÁL

EZÜSTFÉNY MAGÁNKLINIKA

X. Kerület. Budapest, Pesti Gábor utca 26.

Amennyiben sebészeti kezelésre lenne szüksége – pl. anyajegy eltávolítás -, úgy klinikánkon ezt is megtalálja!


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika