Érsebészet


DR. BEKE GÁBOR

érsebészOnline időpontfoglaláshoz:

Kérjük, hogy az online időpontfoglaláshoz figyelmesen töltsék ki az adataikat, mert ha az email cím nem megfelelő, akkor nem fog érkezni email az időpontról! A telefonokon elérhető automatikus kitöltést is érdemes ellenőrizni! Amennyiben az email címet helyesen adta meg és mégsem érkezett email, kérjük ellenőrizze a spam mappát.

Amennyiben Ön bizonytalan az online foglalás használatában, recepciós kollégáink készséggel várják hívásaikat! Köszönjük!

Érsebészeti rendelésünk pénteki napokon az épületünk felső szintjén történik. Akinek ez problémát jelenthet javasoljuk, hogy másik napra foglaljon időpontot.

SZOMBAT – VASÁRNAP IS HÍVHATÓ!


+36-1/467-5030


ÉRSEBÉSZET ÁRLISTA
Szakorvosi vizsgálat
(fizikális vizsgálat+seprű vagy visszér doppler)
30.000 Ft
Visszérkezelés – Foam – szkleroterápia 45.000 Ft
szombat – vasárnap, ünnepnap, munkaszüneti nap – ügyeleti díj 6.000 Ft


ÉRSEBÉSZET MAGÁNRENDELÉS


Az érsebészet korszerű sebészeti ágnak minősíthető, amely az érrendszer gyógyításával foglalkozik. A visszér a lakosság közel 40%-át érinti, de a kezdeti szakaszban nem észlelhetők, a későbbiekben okoz esztétikai problémát. A vezető halálesetek Magyarországon a szív- és érrendszeri betegségek.

Ez a betegség, verőérbetegség mely mindig rendszerbetegség. Ezért kifejezetten fontos a szűrés, megelőzés valamint az időben elkezdett megfelelő kezelés.


ARTÉRIÁS BETEGSÉGEK


A tünetek attól függnek, hogy mely verőéren alakul ki tágulat, szűkület vagy elzáródás.

Tünetmentesen növekednek a főerőéren kialakult tágulatok, melynek veszélye abban rejlik, hogy kiszakadásukkal életveszélyez állapotot vonzanak maguk után.

A nyaki artéria szűkülete az egyik legveszélyesebb, de a legelső tünet akár bénuláshoz is vezethet a test egyik oldalán. Ez az egyik legveszélyesebb érbetegség.

A végtagi érszűkület már korán fellelhető. A nehezített járás, a mozgás közbeni lábikra fájdalom mely azonnal mutatkozik és kis pihenetés során el is múlik. Ám ezen tünetek elsősorban reumatológiai problémának vannak titulálva.


VISSZÉR KEZELÉS


A láb különböző területein megjelenő visszeres elváltozások gyakran okoznak problémát mind esztétikailag, mind egészségügyi szempontból, mivel azok valójában elvastagodott, összecsomósodott vénák, melyeknek feladata a megfelelő véráramlás biztosítása az emberi testben. Ezért sem szabad elhanyagolni azok megfelelő kezelését.

Kezdetben esztétikai problémák merülnek fel, az állapotuk folyamatosan romlanak, mely szövődményekhez vezethet. A fizikai tünetek csak később jelentkeznek. A görcs, zsibbadás, helyi égő fájdalom csak néhány a sok velejáró tényező közül.

A visszértágulatokat, kitágult vénák,  a rosszul működő vénás szelepek okozhatják. A tágulatokban stagnáló vér rontja a visszatérő vér áramlási viszonyait. A kitágult öblökben a vér megvastagszik és felszínes trombózis alakul ki, amelyet jelentős fájdalom kísér.


RÖGZÍTSE IDŐPONTJÁT ONLINE

ÉRSEBÉSZETI MAGÁNRENDELÉS A 10. – 16. KERÜLET TALÁLKOZÁSÁNÁL

X. Kerület. Budapest, Pesti Gábor utca 26.

Fogorvos Budapest – Amennyiben szájsebészeti problémája lenne, nálunk szintén tudja kezeltetni!


TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK:

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika