Gasztroenterológiai magánrendelőnk


Gasztroenterológusok: Dr. Kiss József  – Dr. Zentai Ágota – Dr. Csizmazia Ildikó – Dr. Szabó Endre – Dr. Wágner Tibor – Dr. Csesznok Balázs – Dr. Visnyei Zsolt – Dr. Dagvadorj Bayarsaikhan

Vastagbéltükrözés után megfigyelés szükséges, ezért ilyenkor egy erre a célra kialakított komfortos megfigyelő szobában töltheti ezt az időt.

Magánrendelésünkön bejelentkezés alapján fogadjuk pácienseinket – Foglaljon időpontot online vagy telefonon: +36-1-467-5030 (szombat-vasárnap is hívható)

Budapesti magánrendelésünkön teljes körű vizsgálatokra, beavatkozásokra, laborvizsgálatokra van lehetőség, rövid határidőkkel.

Gasztroenterológia: 

Gyomortükrözés – Vastagbéltükrözés – Laborvizsgálatok
Hasi ultrahang – H2 kilégzés – Helicobacter szűrés

Vizsgálatok előtt gasztroenterológusunk a konzultáció alkalmával tájékoztatást ad és felkészíti pácienseit az előkészületekre, hogy mikor-melyik vizsgálathoz mennyivel előtte nem szabad inni-enni, illetve mennyi ideig tartó megfigyelés szükséges utána.

Gasztroenterológiai magánrendelésünkre érkezőknek:

  1. – 14. – 16. kerület határán, (Kerepesi út végénél) 10. ker. Budapest, Pesti Gábor utca 26.

Autóval érkező pácienseinknek magánklinikánk előtt ingyenes a parkolás.

Bkv: Örs vezér teréről 44-45-ös busszal 3 megálló,  176 E vagy 276E busszal 1 megálló (az Egyenes utcai lakótelep megállóig).

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika