Laborvizsgálatok


LABORVIZSGÁLATOK HÉTVÉGÉN IS!

KÉRJÜK, HOGY LABORVIZSGÁLATRA ÉHGYOMORRA ÉRKEZZENEK!

MINTAÁTVÉTEL HÉTKÖZNAP 10:00 

AMENNYIBEN NEM SAJÁT MINTÁJÁVAL ÉRKEZIK, EZT CSAK MEGHATALMAZÁS ELLENÉBEN TUDJUK ELFOGADNI, MELYEK AZ OLDAL ALJÁN TALÁLHATÓAK. 


A megnövekedett mennyiségű SARS-CoV-2 IgG antitest vizsgálat miatt az eredménykiadás határideje átmenetileg 10 munkanapra módosul.


Online időpontfoglaláshoz:

Kérjük, hogy az online időpontfoglaláshoz figyelmesen töltsék ki az adataikat, mert ha az email cím nem megfelelő, akkor nem fog érkezni email az időpontról! A telefonokon elérhető automatikus kitöltést is érdemes ellenőrizni! Amennyiben az email címet helyesen adta meg és mégsem érkezett email, kérjük ellenőrizze a spam mappát.

Amennyiben Ön bizonytalan az online foglalás használatában, recepciós kollégáink készséggel várják hívásaikat! Köszönjük!


+36-1/467-5030


Laborvizsgálatra 12 éves kortól fogadjuk pácienseinket!

AZ ÁRAK NEM TARTALMAZZÁK A LABORVIZSGÁLAT ÉRTÉKEINEK KIÉRTÉKELÉSÉT, MEGBESZÉLÉSÉT!


LABOR DÍJ HÉTKÖZNAP: 3.000 FT, HÉTVÉGÉN 5.000 FT MELYEN FELÜL A KÖVETKEZŐ DÍJAK ÉRVÉNYESEK:

Synlab által értékesített csomagokat nálunk nincs lehetőség elvégeztetni.

MEGHATALMAZÁS – Lelet átvételhezMEGHATALMAZÁS – Mintaleadáshoz


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika