Nőgyógyászati magánrendelés


Járványügyi helyzetre való tekintettel:

-Időpont foglaláskor előszűrő kérdéseket teszünk fel.

-Kérjük kísérő nélül érkezzen! Kisgyermekkel lehetőleg 1 fő kísérőnél több ne jöjjön!

-Érkezéskor a fertőtlenítős lábtörlő használata kötelező!

-Kihelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező!

-Szájmaszk használata kötelező!

-Kérjük ne kérjen időpontot/mondja le időpontját amennyiben a koronavírus tüneteit észleli magán vagy járt az elmúlt két hétben koronavírus által fertőzött országban. Koronavírus leggyakoribb tünetei: fáradtság, láz, száraz köhögés, nehézlégzés, végtagfájdalom. Előfordulhat orrfolyás, orrdugulás, hasmenés, torokfájás, légszomj.

-65 év feletti pácienseink kérjük csak nagyon-nagyon indokolt esetben jelentkezzenek be!

Egyes rendeléseink idejei változtak,  recepciós kollégáink a megszokott időben, a hét minden napján 8:00-20:00-ig készséggel fogadják hívásaikat!

Köszönjük együttműködésüket!

Vigyázzunk egymásra!

Ezüstfény Magánklinika

Nőgyógyászati magánrendelésünk 2020. Márciustól elérhető. Várunk szeretettel minden gyógyulni vágyó régi vagy új pácienst!
+36-1/467-5030

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 7:45-20:00 között lehetséges!


Nőgyógyászati konzultáció 12.000 Ft
Nőgyógyászati vizsgálat 18.000 Ft
Nőgyógyászati kontroll 12.000 Ft
Nőgyógyászati ultrahang 12.000 Ft
Tinédzserambulancia – 12 éves kortól 18-ig 15.000 Ft
Hpv 9.000 Ft
Tenyésztés 9.000 Ft
Cytológia 9.000 Ft
Dr. Jeney Krisztina


A rendszeres nőgyógyászati vizsgálat elengedhetetlen, hiszen a szűrővizsgálattal kideríthető és jól kezelhető a rosszindulatú méhnyakrák, valamint az egyszerű vizsgálattal kideríthetőek az egyéb nőgyógyászati betegségek. Több olyan elváltozás és fertőzés van, amelyek nem feltétlenül okoznak tüneteket.

Mivel ezek a lappangó problémák akár éveken keresztül is észrevétlenek maradhatnak, komoly következményekkel járva akár meddőséhez, daganatos betegségekhez vezethetnek. A fertőzésveszély nem zárható ki a legkörültekintőbb életforma mellett sem. A hüvelyben és annak környékén normálisan is megtalálható mikroorganizmusok kóros elszaporodása is elég lehet ahhoz, hogy gyulladást okozzon. A panasszal érkező nők nagy százaléka pedig valamilyen nőgyógyászati gyulladás miatt keresi fel orvosát.

A nők anatómiai – élettani okokból hajlamosak az alsó húgyutak és a nemi szervek fertőződésére. Ehez járul hozzá a műszálas ruházat, antibiotikum használat, lúgos tisztálkozószerek, a szexualtiás okozta kockázatnövekedés. Hasonlóan gyakori panaszok a görcsös, alhasi fájdalmak, ameyek hátterében állhat akár krónikus gyulladás vagy ciszta.

A nőgyógyászati vizsgálat a páciens megismerésével kezdődik. A tünetek, panaszok és a korábbi betegségi előzmények feltárása mellett a beszélgetésnek feszültségoldó hatása is van. A vizsgálati eredményekre és a páciens állapotára támaszkodva határozzuk meg az alkalmazható kezelési módokat, tájékoztatjuk a tervezett műtétről, a lehetséges szövődményekről, az otthoni ápolási teendőkről, a gyógyulás szakaszairól.

Minden olyan információt rendelkezésre bocsátunk, amely a beteg számára szükséges annak eldöntéséhez, hogy milyen kezelési módot, illetve műtétet válasszon. A nőgyógyászati beavatkozások a testi panaszokon túl gyakran lelki problémákat is okoznak. Fiatalabb korban gyakori probléma lehet a havi vérzés rendellenességei (pl. Ckluszavarok, fájdalmas menzesz), később a nem kívánt terhesség, a teherbeesés és a terhesség megtartásának problémái, idősebb korban pedig vizelettartási zavarok vagy menopauza okozta tünetek. Tinédzser ambulanciánk ebben is segíti pácienseinket.


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika