Nőgyógyászati magánrendelés


Online időpontfoglaláshoz:

Kérjük, hogy az online időpontfoglaláshoz figyelmesen töltsék ki az adataikat, mert ha az email cím nem megfelelő, akkor nem fog érkezni email az időpontról! A telefonokon elérhető automatikus kitöltést is érdemes ellenőrizni! Amennyiben az email címet helyesen adta meg és mégsem érkezett email, kérjük ellenőrizze a spam mappát.

Amennyiben Ön bizonytalan az online foglalás használatában, recepciós kollégáink készséggel várják hívásaikat! Köszönjük!Nőgyógyászati magánrendelésünkre várunk szeretettel minden gyógyulni vágyó régi és új pácienst!Nőgyógyászati magánrendelés Budapest

Dr. Jeney Krisztina

nőgyógyász


Dr. Gabulya Henrik

szülész-nőgyógyász főorvos+36-1/467-5030

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 7:45 – 20:00 között lehetséges.


KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

NŐGYÓGYÁSZAT ÁRLISTA:
Nőgyógyászati vizsgálat 27.000 Ft
Nőgyógyászati konzultáció 20.000 Ft
Nőgyógyászati kontroll 20.000 Ft
Nőgyógyászati ultrahang (Nőgyógyászati vizsgálat szükséges hozzá!) 17.000 Ft
Tinédzserambulancia – 12 éves kortól 18-ig 20.000 Ft
Tenyésztés /baktérium vagy gomba (Nőgyógyászati vizsgálat szükséges hozzá!) 17.000 Ft
Tenyésztés /baktérium és gomba (Nőgyógyászati vizsgálat szükséges hozzá!) 24.000 Ft
HPV/STD szűrés (Nőgyógyászati vizsgálat szükséges hozzá!) 12.000 Ft-tól
Nőgyógyászati cytológia (Nőgyógyászati vizsgálat szükséges hozzá!) 14.000 Ft
Nőgyógyászati cytológia CINtec PLUS (Nőgyógyászati vizsgálat szükséges hozzá!) 30.000 Ft
Spirál levétel/idegen test eltávolítás (Nőgyógyászati vizsgálat szükséges hozzá!) 15.000 Ft
Spirál felhelyezés ultrahang viszgálattal (Dr. Gabulya Henrik) 35.000 Ft
Petevezeték átjárhatósági vizsgálat (Dr. Gabulya Henrik) 90.000 Ft
GBS szűrés (Dr. Gabulya Henrik) 13.000 Ft
Terhesgondozás ultrahang vizsgálattal (Dr. Gabulya Henrik) 35.000 Ft
szombat – vasárnap, ünnepnap, munkaszüneti nap – ügyeleti díj 6.000 Ft

A rendszeres nőgyógyászati vizsgálat elengedhetetlen, hiszen a szűrővizsgálattal kideríthető és jól kezelhető a rosszindulatú méhnyakrák, valamint az egyszerű vizsgálattal kideríthetőek az egyéb nőgyógyászati betegségek. Több olyan elváltozás és fertőzés van, amelyek nem feltétlenül okoznak tüneteket.

Mivel ezek a lappangó problémák akár éveken keresztül is észrevétlenek maradhatnak, komoly következményekkel járva akár meddőséhez, daganatos betegségekhez vezethetnek. A fertőzésveszély nem zárható ki a legkörültekintőbb életforma mellett sem. A hüvelyben és annak környékén normálisan is megtalálható mikroorganizmusok kóros elszaporodása is elég lehet ahhoz, hogy gyulladást okozzon. A panasszal érkező nők nagy százaléka pedig valamilyen nőgyógyászati gyulladás miatt keresi fel orvosát.

A nők anatómiai – élettani okokból hajlamosak az alsó húgyutak és a nemi szervek fertőződésére. Ehez járul hozzá a műszálas ruházat, antibiotikum használat, lúgos tisztálkozószerek, a szexualtiás okozta kockázatnövekedés. Hasonlóan gyakori panaszok a görcsös, alhasi fájdalmak, ameyek hátterében állhat akár krónikus gyulladás vagy ciszta.

A nőgyógyászati vizsgálat a páciens megismerésével kezdődik. A tünetek, panaszok és a korábbi betegségi előzmények feltárása mellett a beszélgetésnek feszültségoldó hatása is van. A vizsgálati eredményekre és a páciens állapotára támaszkodva határozzuk meg az alkalmazható kezelési módokat, tájékoztatjuk a tervezett műtétről, a lehetséges szövődményekről, az otthoni ápolási teendőkről, a gyógyulás szakaszairól.

Minden olyan információt rendelkezésre bocsátunk, amely a beteg számára szükséges annak eldöntéséhez, hogy milyen kezelési módot, illetve műtétet válasszon. A nőgyógyászati beavatkozások a testi panaszokon túl gyakran lelki problémákat is okoznak. Fiatalabb korban gyakori probléma lehet a havi vérzés rendellenességei (pl. Ckluszavarok, fájdalmas menzesz), később a nem kívánt terhesség, a teherbeesés és a terhesség megtartásának problémái, idősebb korban pedig vizelettartási zavarok vagy menopauza okozta tünetek. Tinédzser ambulanciánk ebben is segíti pácienseinket.


RÖGZÍTSE IDŐPONTJÁT ONLINE

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

X. kerület Budapest, Pesti Gábor utca 26.

10 – 16. kerület találkozásánál.


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika