gyermek fül-orr-gégészet

Minden hétköznap: 8:00 – 20:00 óráig

Szombat – Vasárnap: 8:00 – 20:00 óráig

bejelentkezés a +36-1-467-5030 -as telefonszámon minden nap 7:45-20:00 között lehetséges
foglaljon időpontot online
  • hallásvizsgálat – 4-5 év alatti gyermekeknél TEOAE hallásvizsgálat, 4-5 év felett (a gyermek közreműködési készségétől függően) audiometriás hallásvizsgálat
  • nyelvfék felvágás
  • arcüreg ultrahang
  • tympanometriás vizsgálat
  • állandó felső légúti betegségek
  • elhúzódó felső légúti megbetegedéseknél laborvizsgálat
  • gyermekkori horkolás
  • tubus beültetés
  • mandulaműtéti konzultáció, szükség esetén műtéti előjegyzés

Tisztában vagyunk vele, hogy a gyerekeknek nagyon fontos a napirend megtartása, így időpont egyeztetésnél lehetőség szerint rugalmasan alkalmazkodunk az alvási idejükhöz. Kisgyermekeknél sajnos nagyon gyakran fordulnak elő fül orr gégészeti betegségek. Az Ezüstfény Magánklinikán már pár hetes kortól fogadjuk a gyermekeket is. Modern eszközeink segítségével teljes körű fül orr gégészeti vizsgálatokra van lehetőség, a vizsgálatok fájdalommentesek. Amennyiben a foglalt időpontnál előbb érkeznek hozzánk, rendelőnkben várakozva sem unatkoznak a gyerekek, hiszen egy padlófűtéssel ellátott külön szobában játszhatnak játékainkkal a 2,5 méteres plüss macink társaságában. Rendelőnk előtt több autó számára ingyenes parkolási lehetőség van. Tekintse meg galériánkat!

Fül-orr-gégész orvosaink:

Dr. Simon Nóra

Dr. Fain András

Dr. Modok János

Dr. Maródi Márta

Dr. Szele Ildikó

Dr. Pataki Zsolt

Dr. Vinczellér Ildikó

Dr. Nguyen Nguyet Anh

A gyermekek érkezést követően játszhatnak a számukra kialakított váró szobában, ahol igyekeztünk olyan környezetet teremteni, amelyben feloldódhatnak a fül orr gégészeti vizsgálat előtt.

A vizsgálatokhoz használt eszközeink ismertetésével, bemutatásával mindig próbáljuk oldani a bennük lévő félelmet.

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika