Endokrinológia


Endokrinológia magánrendelésünkön a hormonrendszerrel összefüggő problémák feltérképezésével és kezelésével foglalkozunk. A hormonegyensúly felborulása tucatnyi egyéb egészségügyi problémát eredményezhet, mint ahogy számos megbetegedés, olykor megmagyarázhatatlannak tűnő tünet hátterében is gyakorta valamilyen endokrinológiai rendellenesség áll.

Pajzsmirigy alul- vagy túlműködés, menstruációs zavarok, hízás, fogyás, alvászavarok, izzadás, cukorbetegség, magas vérnyomás, hajhullás – csak néhány panasz, aminek kivizsgálásához érdemes endokrinológushoz fordulnia. Magánklinikánkon lehetősége nyílik a különféle laborvizsgálatok elvégeztetésére, illetve egyéb javasolt szakorvosi kivizsgálásban is állunk szíves rendelkezésére.

Foglaljon időpontot gyorsan, egyszerűen online, vagy jelentkezzen be telefonon az Ezüstfény magánklinikára!Online időpontfoglaláshoz:

Kérjük, hogy az online időpontfoglaláshoz figyelmesen töltsék ki az adataikat, mert ha az email cím nem megfelelő, akkor nem fog érkezni email az időpontról! A telefonokon elérhető automatikus kitöltést is érdemes ellenőrizni! Amennyiben az email címet helyesen adta meg és mégsem érkezett email, kérjük ellenőrizze a spam mappát.

Amennyiben Ön bizonytalan az online foglalás használatában, recepciós kollégáink készséggel várják hívásaikat! Köszönjük!Magánklinikánkon lehetőség van laborvizsgálatokra illetve egyéb szakorvosi vizsgálatokra is. Épületünk előtt ingyenes parkolási lehetőség a pácienseink számára.
Endokrinológia vizsgálat

Endokrinológiai rendelésünkön 18 éves kortól fogadjuk pácienseinket.


+36-1/467-5030

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 7:45 – 20:00 között lehetséges!


A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL CSAK AZ ELŐJEGYZETT PÁCIENS JÖHET BE AZ ÉPÜLETÜNKBE!!! 18 ÉV ALATTI, ILLETVE MOZGÁSÁBAN KORLÁTOZOTT SZEMÉLY 1 FŐ KÍSÉRŐJÉT ÁLL MÓDUNKBAN FOGADNI.

ENDOKRINOLÓGIA ÁRLISTA
Endokrinológia konzultáció 33.000 Ft
Endokrinológia kontroll (6 hónapon belül) 27.000 Ft
szombat – vasárnap, ünnepnap, munkaszüneti nap – ügyeleti díj 6.000 FtAz endokrinológia vizsgálatnak nem része az ultrahangos vizsgálat! A konzultációs díj nem tartalmazza az egyéb szükségessé váló vizsgálatok és laborvizsgálatok díját! Az árakról recepciósaink, asszisztenseink adnak pontos felvilágosítást, ez alapján eldönthetik pácienseink, hogy elvégeztetik-e nálunk.

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. Bővebb információkért keressen minket telefonon vagy emailben.Endokrinológus – Dr. Márián AlexandraEndokrinológia:

Az endokrinológia a belgyógyászat speciális szakterülete. A belső elválasztású mirigyek, pajzsmirigy, hasnyálmirigy, mellékpajzsmirigyek és mellékvese betegségeivel foglalkozik.


A következő panaszok esetén érdemes endokrinológushoz fordulni:

 • pajzsmirigy elváltozása, megnagyobbodása
 • terhesség alatti pajzsmirigy működési zavarok
 • hízás
 • fogyás
 • hajhullás
 • izzadás
 • hasmenés
 • székrekedés
 • magas vérnyomás
 • gyors szívdobogás
 • cukorbetegség
 • vesekőképződés
 • alvászavar
 • szédülés
 • emlőváladékozás
 • impotencia
 • menstruációs zavarok
 • csontritkulás

RÖGZÍTSE IDŐPONTJÁT ONLINE

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

ENDOKRINOLÓGIA MAGÁNRENDELÉS A 10. – 16. KERÜLET TALÁLKOZÁSÁNÁL

EZÜSTFÉNY MAGÁNKLINIKA

X. Kerület. Budapest, Pesti Gábor utca 26.Recepció endokrinologiai szakerendelés előtt

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika