Szemészet és optika

Dr. Albert Katalin Klára

Bejelentkezés: +36 1 467 5030

Szemészeti vizsgálat ára: 16.000 Ft

Kontroll: 10.000 Ft (1 hónapon belül)

Szemészeti rendelésünkre iskolás kortól fogadjuk pácienseinket!

Rendelőnk előtt ingyenes parkolási lehetőség a pácienseink számára.

Milyen tünetekkel forduljunk szemészhez?

Látásromlás (fokozatos), szemfájdalom, szemvörösség, szemváladékozás (csipásodás), diagnosztizált cukorbetegség, szemszárazság, szemsérülés.

Leggyakoribb szemészeti betegségek:

Szürkehályog, zöldhályog, cukorbetegség szövődményei, szemfenék meszesedés, száraz szeműség, szemgyulladások, felületes szemsérülések.

– szemüvegírás,

 • komputeres látásvizsgálat
 • szubjektív látásellenőrzéssel, látáskorrekcióval

– kontaktlencse illesztés

 • komputeres szaruhártya görbület mérés
 • konzultáció kontaktlencse dioptria és típus választásról (ellátott személy adottságaitól és igényeitől függően, igény esetén progresszív lencse illesztése)
 • próba lencse illesztés
 • konzultáció kontaktlencse viselésének szabályairól, felhelyezés-kivétel betanítása,

– szemészeti alkalmassági vizsgálat (járművezetői engedély, munka-, sport- lőfegyver tartási szemészeti alkalmasság)

– általános szemészeti szűrés

 • szürkehályog szűrésére

komputeres szemvizsgálat

szubjektív látás ellenőrzés

réslámpás vizsgálat, pupilla tágítás mellett,

 • szemnyomás mérés, látóidegfő vizsgálat réslámpával, pupilla tágítással, kontaktlencsés csarnokzug ellenőrzés (zöldhályog gyanúja esetén további vizsgálatok elvégzésére javallat)
 • szemgyulladások (kötő-, ín-, szaru, és szivárványhártya ) diagnosztizálása, szükség esetén konzervatív ellátás (gyógyszer írás),
 • száraz szem szindróma diagnosztizálása,
 • szemhéj elváltozások diagnosztizálása (árpa, daganat, kóros szempilla és szemhéj állás)
 • cukorbetegek szemészeti szűrése, kontrollja ( szemfenék vizsgálata réslámpával, pupilla tágítással)
 • makuladegeneráció szűrése (szemfenék vizsgálata réslámpával, pupilla tágítással)

– felületes szemsérülések (szemhéj, kötőhártya, szaruhártya horzsolódások) konzervatív ellátása (fertőtlenítés, gyógyszerelés)

– idegentest eltávolítása szemhéj alól, kötőhártyából, szaruhártyából

OCT (szemfenék) vizsgálatot, látótér vizsgálatot és pola tesztet (a két szem együttműködését vizsgáló teszt) nem végzünk.

OPTIKA

“Divatos holmikat bárki vehet magának, stílust azonban nem.”
– mondta Goirgo Armani. A stílus azonban gyakran olyan apró kiegészítőkben teljesedik ki, mint egy merész szemüveg vagy egy elegáns sál.
     Bibók János vagyok, 26 éve látszerész, a Bibók Optika vezetője. 16 évvel ezelőtt azért nyitottam első üzletünket, hogy egyedülálló kínálattal és a hozzáillően magas szintű szakmaisággal készítsünk minőségi szemüvegeket, s mindezt egy barátságos atmoszférájú környezetben nyújthassam. Elméleti tudásomat számtalan képzésen szereztem, Essilor™ Varilux Specialista vagyok, a Hoya™ “Progresszív Lencsék Mestere” cím büszke tulajdonosa, de részt vettem a Zeiss™ németországi okleveles képzésén is.
      15 éve dogozunk együtt Dr. Albert Katalin szemész adjunktussal, szakmai tudása számunkra etalon. Munkájához a biztos hátteret nyújtjuk, hogy az elkészült szemüveg pontos, személyre szabott, és igazi élmény legyen. Hitvallásunk szerint hasonló szimbiózis kell hogy legyen szemorvos és látszerész között, mint fogász és fogtechnikus között!
        2019 év elejétől az Ezüstfény Magánklinikán is megnyitjuk szaküzletünket, ahol magas színvonalon kínálunk szemüvegkereteket, kontaktlencséket, -folyadékokat, szemcseppeket.
        Kézműves szemüvegeket készítünk a legmodernebb gépekkel karöltve, melyek tükrözik tulajdonosát. Nálunk megtalál olyan márkákat is, melyek kis darabszámban jelentek meg ,vagy csak nagyon kevés helyen vannak az országban.
   Szakemberekből álló csapatunk folyamatosan képzi magát. Készítünk dioptriás napszemüvegeket utcai és sport kivitelben, akár tükrös felszínnel. Speciális igényeket is teljesítünk, mint a sí/snowboard/motoros szemüvegek dioptriázása. Az egyediség garantált! Jól felszerelt műhelyünkkel különleges kéréseket is ki tudunk szolgálni.
 Ultramodern csiszológépünkkel képesek vagyunk a nagy görbületű lencsék megmunkálására is, így kedvenc sportnapszemüvegét is élvezheti dioptriás változatban is. Sőt elkészítjük tükrös változatban, akár fényresötétedő kivitelben is. Ha síelés/snowboardozás vagy motorozás közben sem szeretne az éleslátásról lemondani, ezen szemüvegekbe is dioptriás betétet (clip-in) varázsolunk.
Miben vagyunk olyan jók?  Már belépéskor magával fog ragadni a sok egyedi szemüveg, a 3-D szemmérés, a körültekintő tanácsadás, divat követés. Itt  a szemvizsgálatot és a szemüvegkészítést együtt végezzük nagy elhivatottsággal.
Hogy miért fog nálunk vásárolni? Mert ellenálhatatlan választékunk megfelelő szakmai háttérrel párosul, és mindezt tiszta szívből tesszük…

 

 

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika