Sebészet


Online időpontfoglaláshoz:

Kérjük, hogy az online időpontfoglaláshoz figyelmesen töltsék ki az adataikat, mert ha az email cím nem megfelelő, akkor nem fog érkezni email az időpontról! A telefonokon elérhető automatikus kitöltést is érdemes ellenőrizni! Amennyiben az email címet helyesen adta meg és mégsem érkezett email, kérjük ellenőrizze a spam mappát.

Amennyiben Ön bizonytalan az online foglalás használatában, recepciós kollégáink készséggel várják hívásaikat! Köszönjük!


Magánklinikánkon lehetőség van bőrgyógyászati vizsgálatra, illetve egyéb szakorvosi vizsgálatokra is. Rendelőnk előtt ingyenes parkolási lehetőség a pácienseink számára.sebészeti anyajegy eltávolítás

Milyen problémákkal fordulhat sebészünkhöz?

  • Sérv műtét előtti konzultáció (kórházi háttér)
  • Bőrelváltozások kimetszése (eltávolítás előtt véghígítók abbahagyása szükséges)
  • Emlő illetve egyéb tályog feltárása
  • Seb kezelés – kötözés
  • Lábszárfekély kezelés – kötözés
  • Emlő daganat – emlő elváltozás
  • Benőtt köröm kezelése

+36-1/467-5030

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 7:45-20:00 között lehetséges!


Sebészeti szakorvosi vizsgálat 22.000 Ft
Sebészeti kontroll vizsgálat (1 hónapon belül) 18.000 Ft
Bőrelváltozás – anyajegy kimetszése szakorvosi vizsgalattal 40.000 Ft
Minden további kimetszés 20.000 Ft
Bőr alatti elváltozás (lipoma, atheroma) kimetszése szakorvosi vizsgálattal 44.000 Ft
Bőrbiopszia 10.000 Ft
Szövettani vizsgálat 1 db 10.000 Ft
Szövettani vizsgálat 2 db 14.000 Ft
Szövettani vizsgálat 3 db 17.000 Ft
Benőtt köröm kezelése szakorvosi vizsgálattal 30.000 Ft
Tályog feltárás szakorvosi vizsgálattal 29.000 Ft
Kötözés szakorvosi vizsgálattal 28.000 Ft
Emlő vizsgálat 25.000 Ft


A konzultációs díj nem tartalmazza az egyéb szükségessé váló vizsgálatok és laborvizsgálatok díját! Az árakról recepciósaink, asszisztenseink adnak pontos felvilágosítást, ez alapján eldönthetik pácienseink, hogy elvégeztetik-e nálunk.

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. Bővebb információkért keressen minket telefonon vagy emailben.


Dr. Tóth-Fülöp Orsolya

Szakképzésem során kezdett el az emlősebészet érdekelni és kezdtem intenzíven foglalkozni a témával. Több hazai és nemzetközi konferencián igyekeztem a témával kapcsolatos tudásom mélyíteni. Az ország vezető emlősebészeti centrumaiban továbbképzések során volt lehetőségem az emlődaganatok korszerű műtéti eljárásainak elsajátítására. Az emlő oncoteam-ben végzett munkám során a komplex kezelés és az legújabb protokolloknak megfelelő emlődaganat ellátásában szereztem gyakorlatot.

Ezen kívül tapasztalatom van a laparoscopos sérv műtétekben és az általános sebészeti beavatkozások terén.

Rendelőnk a hét minden napján nyitva tart, így készséggel fogadjuk hívását, kérdését szombat – vasárnap is este 20:00-ig.


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika