Sebészet


Magán sebészeti magánrendelésünkre rögzítse időpontját online

Amennyiben Ön bizonytalan az online foglalás használatában, recepciós kollégáink készséggel várják hívásaikat! Köszönjük!


Magánklinikánkon lehetőség van bőrgyógyászati vizsgálatra, illetve egyéb szakorvosi vizsgálatokra is. Rendelőnk előtt ingyenes parkolási lehetőség a pácienseink számára.sebészeti anyajegy eltávolítás

Milyen problémákkal fordulhat sebészünkhöz?


  • Bőrelváltozások , anyajegyek és bőr alatti elváltozások eltávolítása (eltávolítás előtt vérhígítók abbahagyása szükséges)

  • Tályog feltárása

  • Emlővizsgálat

  • Krónikus sebek kezelése

  • Lábszárfekély kezelés

  • Emlő daganat – emlő elváltozás

  • Benőtt köröm kezelése


+36-1/467-5030

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 7:45-20:00 között lehetséges!


A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL CSAK AZ ELŐJEGYZETT PÁCIENS JÖHET BE AZ ÉPÜLETÜNKBE!!! 18 ÉV ALATTI, ILLETVE MOZGÁSÁBAN KORLÁTOZOTT SZEMÉLY 1 FŐ KÍSÉRŐJÉT ÁLL MÓDUNKBAN FOGADNI.

Bőrelváltozás – anyajegy eltávolítás szakorvosi vizsgálattal 40.000 Ft
Bőrgyógyászunk által javasolt anyajegy eltávolítása 35.000 Ft
1 db anyajegy bőrgyógyászati vizsgálata sebészeti beavatkozás előtt (kizárólag telefonon lehetséges ezen az áron foglalni) 15.000 Ft
Minden további eltávolítás 20.000 Ft
Bőr alatti elváltozás (lipoma, atheroma) eltávolítása szakorvosi vizsgálattal 44.000 Ft
Bőrbiopszia 12.000 Ft
Szövettani vizsgálat 1 db 12.000 Ft
Szövettani vizsgálat 2 db 16.000 Ft
Szövettani vizsgálat 3 db 19.000 Ft
Benőtt köröm kezelése szakorvosi vizsgálattal 30.000 Ft
Tályog feltárás szakorvosi vizsgálattal 29.000 Ft
Kötözés – szakorvosi vizsgálattal 28.000 Ft
Kötözés – nálunk történt beavatkozás után) 20.000 Ft
Emlő vizsgálat 25.000 Ft
Sebészeti szakorvosi vizsgálat (csak abban az esetben kerül felszámításra, ha eltávolítás, illetve egyéb sebészeti beavatkozás nem történik a vizsgálat alkalmával) 22.000 Ft
Sebészeti kontroll-varratszedés 15.000 Ft
Beavatkozás előtti konzultáció szedett gyógyszerek átbeszéléséről, elhagyásáról 10.000 Ft


Magán sebészeti árakról recepciósaink, asszisztenseink adnak pontos felvilágosítást, ez alapján eldönthetik pácienseink, hogy elvégeztetik-e nálunk a beavatkozást.

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. Bővebb információkért keressen minket telefonon vagy emailben.


Magán sebészeti rendelőnk a hét minden napján nyitva tart, így készséggel fogadjuk hívását, kérdését szombat – vasárnap is este 20:00-ig.


Dr. Tóth-Fülöp Orsolya

Szakképzésem során kezdett el az emlősebészet érdekelni és kezdtem intenzíven foglalkozni a témával. Több hazai és nemzetközi konferencián igyekeztem a témával kapcsolatos tudásom mélyíteni. Az ország vezető emlősebészeti centrumaiban továbbképzések során volt lehetőségem az emlődaganatok korszerű műtéti eljárásainak elsajátítására. Az emlő oncoteam-ben végzett munkám során a komplex kezelés és az legújabb protokolloknak megfelelő emlődaganat ellátásában szereztem gyakorlatot.

Ezen kívül tapasztalatom van a laparoscopos sérv műtétekben és az általános sebészeti beavatkozások terén.FOGLALJON IDŐPONTOT ONLINE

X. kerület Budapest, Pesti Gábor utca 26.

10 – 16. kerület találkozásánál

Amennyiben proktológiai magánrendelést keres, magánklinikánkon a legjobb helyen jár!


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika