Szolgáltatások


GYERMEK FÜL-ORR-GÉGÉSZET

Hét minden napján, hétvégén is várjuk a legkisebbeket is. Novemberben megújult gyermek várószobánk, ahol készségfejlesztő játékokkal és egy 2,5 méteres macival játszhatnak a gyerekek ami legtöbbször elfeledteti velük, hogy orvoshoz jöttek és felszabadultabban érkeznek a rendelőbe.


FELNŐTT FÜL-ORR-GÉGÉSZET

Fül orr gégészetünkön hétfőtől vasárnapig O8:00-2O:00 óra között fogadjuk pácienseinket dupla rendeléssel, hogy akár az adott napon pár órán belül időpontot adhassunk Önöknek. Teljes körű vizsgálatok, az ország legjobban felszerelt rendelője, és családias légkör várja.


FOGÁSZAT ÉS SZÁJSEBÉSZET

Fogászatunkon hétfőtől vasárnapig fogadjuk pácienseinket, míg szájsebészetünk a hétköznapokon áll a rendelkezésükre, legyen szó bármilyen fogászati problémáról. Felszereltségünk és gépeink tekintetében a legmodernebb eszközök állnak a rendelkezésünkre, valamint a felhasznált anyagok minőségére is  kiemelt figyelmet fordítunk, legyen szó fogpótlásról, implantálásról, vagy egy egyszeru fogkőeltávolításról.


GASZTROENTEROLÓGIA

Gasztroenterológiánkon tükrözéses vizsgálatokra (gyomortükrözés – vastagbéltükrözés) altatásban is van lehetőség. Gasztroenterológiai vizsgáló helységből is kettőt alakítottunk ki, hogy mielőbbi, 1-2 napon belüli időpontot kaphasson.


KARDIOLÓGIA

Kardiológiánk hétköznapokon kívül szombaton is elérhető. Lehetőség van terheléses vizsgálatokra, szív ultrahangra illetve otthoni (ABPM, Holter) 24 órás méresekre is.


ULTRAHANG VIZSGÁLAT

Hasi, nyaki, izületi ultrahang, kismedencei, végtagi artériák és vénák ultrahang vizsgálata.


CT ÉS RÖNTGEN

A röntgengépeink segítségével minden tipusú fogászati röntgent illetve a fül-orr-gégészeti felvételt helyben el tudunk keszíteni. Lehetőség van CT felvétel készítésére is melynek köszönhetően gyors, pontos diagnózis állítható fel egy esetleges arcüreggyulladás, vagy orrpolyp kapcsán.


TÜDŐGYÓGYÁSZAT

Tüdőgyógyászatunk is elérhető hétvégén. Légzésfunkció, allergia vizsgálat, Copd szűrés, asztmás megbetegedésekre.


ORTOPÉDIA

2019. Októbertől induló új szakrendelésünk.


BŐRGYÓGYÁSZAT

Fordujon hozzánk bizalommal szemölcs, kiütés, bőrelváltozás, hajhullás, anyajegyszűrés, körömgomba, illetve egyéb bőrgyógyászati panaszaival.


GYERMEK ALLERGOLÓGIA

2019. Októbertől induló új szakrendelésünk.


ENDOKRINOLÓGIA

Endokrinológiai szakrendelés hétfőnként. Magánklinikánkon lehetőség van ultrahang, illetve laborvizsgálatokra is.


FÁJDALOM AMBULANCIA

Krónikus és hirtelen jelentkező fájdalmak speciális orvosi felügyelet és kivizsgálást követő nagyobb dozirozású gyógyszeres, infuziós kezelése.


ALVÁSDIAGNOSZTIKA

Fül orr gégészeti vizsgálat után lehetőség van alvásdiagnosztikai vizsgálatra. Otthon a saját ágyában aludhat miközben a készülék méri a számunkra fontos adatokat a pontos diagnózis felállításához.


MASSZÁZS

Szemes Attila masszőrünk idegsebész ajánlásával került rendelőnkbe. Tapasztalatunk szerint nyaki-gerinc problémák, fülzúgás esetén mindig segítség az izmok ellazítása. Egyedi masszázsprogramja segíti munkánkat.

hétvégi magánrendelés, hétvégi fülészet, hétvégi ügyelet, hétvégi fül-orr-gégészet

HÉTVÉGI ÜGYELET

Munkaszüneti és ünnepnapokon is 08:00-tól 2O:00-ig fogadjuk a gyermek és felnőtt fül orr gégészeti pácienseinket. Hétvégente fogászati és kardiológiai rendeléseink is elérhetőek. Bejelentkezés minden esetben szükséges!


NEUROLÓGIA

A központi és periferiás idegrendszer szervi betegségeinek vizsgálata, kezelése, szakképzett és tapasztalt széles körben elismert tinnitus specialista, pszichiáter és neurológus Dr. Márkus Attila Ph.D várja.


LABOR VIZSGÁLATOK

Vérvétel, genetikai vizsgálatok, mikrobiológiai mintavétel, minden olyan vizsgálatot el tudunk végezni amelyet partnerünk Magyarország legmegbízhatóbb laborszolgáltatója biztosít számunkra. A mintavételek rendelőnkben történnek.


IMPLANTÁTUMOK

Több magas szintű implantációs rendszerrel és minden olyan kezeléssel foglalkozunk mint például sinuslift, csontpótlás amelyek az implantálás vonatkozásában felmerülhetnek. Kezeléseinket altatásban is végezzük.


TINNITUS CENTRUM

Klinikánkon megoldást találhat fülzúgása enyhítésére, hiszen tapasztalt orvosi háttérrel biztosítjuk a pontos diagnózis felállítását. Érdeklődjön telefonon vagy személyesen és tegyen egy lépést a fülzúgás-mentes mindennapokért.


NEUROLÓGIA

A neurológia, másnéven ideggyógyászat a központi- és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális működésének rendellenségeivel foglalkozó orvostudomány.


BELGYÓGYÁSZAT

mos

HŰSÉGKÁRTYA

Azon pácienseink akik jogosulttá válnak a Cashback Card által nyújtot kedvezményekre jelentős előnyökben részesülnek. Kedvezményes vizsgálati díjak, egyedi csomag ajánlatok várnak kiemelt ügyfeleinkre.

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika