Szolgáltatások


SZOLGÁLTATÁSAINKRA KATTINTVA TÁJÉKOZÓDHAT BŐVEBBEN,

RÖGZÍTHETI IDŐPONTJÁT ONLINE.Fül-orr-gégészet gyerekeknek

GYERMEK FÜL-ORR-GÉGÉSZET

Hét minden napján, hétvégén is várjuk a legkisebbeket is. Novemberben megújult gyermek várószobánk, ahol készségfejlesztő játékokkal és egy 2,5 méteres macival játszhatnak a gyerekek ami legtöbbször elfeledteti velük, hogy orvoshoz jöttek és felszabadultabban érkeznek a rendelőbe.Felnőtt fül-orr-gégészet

FELNŐTT FÜL-ORR-GÉGÉSZET

Fül orr gégészetünkön hétfőtől vasárnapig O8:00-2O:00 óra között fogadjuk pácienseinket dupla rendeléssel, hogy akár az adott napon pár órán belül időpontot adhassunk Önöknek. Teljes körű vizsgálatok, az ország legjobban felszerelt rendelője, és családias légkör várja.Fogászat és szájsebészet

FOGÁSZAT ÉS SZÁJSEBÉSZET

Fogászatunkon hétfőtől szombatig fogadjuk pácienseinket, míg szájsebészetünk a hétköznapokon áll a rendelkezésükre, legyen szó bármilyen fogászati problémáról. Felszereltségünk és gépeink tekintetében a legmodernebb eszközök állnak a rendelkezésünkre, valamint a felhasznált anyagok minőségére is  kiemelt figyelmet fordítunk, legyen szó fogpótlásról, implantálásról, vagy egy egyszerű fogkőeltávolításról.Gasztroenterológia magánrendelés

GASZTROENTEROLÓGIA

Gasztroenterológiánkon tükrözéses vizsgálatokra (gyomortükrözésvastagbéltükrözés) altatásban is van lehetőség. Gasztroenterológiai vizsgáló helységből is kettőt alakítottunk ki, hogy mielőbbi, 1-2 napon belüli időpontot kaphasson.


Kardiológiai magánrendelés

KARDIOLÓGIA

Kardiológiánk hétköznapokon kívül szombaton is elérhető. Lehetőség van terheléses vizsgálatokra, szív ultrahangra illetve otthoni (ABPM, Holter) 24 órás méresekre is.


Ultrahang vizsgálat

ULTRAHANG VIZSGÁLAT

Hasi, nyaki, izületi ultrahang, kismedencei, végtagi artériák és vénák ultrahang vizsgálata szombat – vasárnap is!


Tüdőgyógyászat

TÜDŐGYÓGYÁSZAT

Tüdőgyógyászatunk is elérhető hétvégén. Légzésfunkció, allergia vizsgálat, Copd szűrés, asztmás megbetegedésekre.


Nőgyógyászati magánrendelés Budapest

NŐGYÓGYÁSZAT

Nőgyógyszati rendelésünk 2o2o Márciustól elérhető, várjuk szeretettel gyógyulni vágyó régi és új pácienseinket!


Ortopédia magánrendelés

ORTOPÉDIA

2019. Októbertől induló új szakrendelésünk.


Bőrgyógyászati magánrendelés

BŐRGYÓGYÁSZAT

Fordujon hozzánk bizalommal szemölcs, kiütés, bőrelváltozás, hajhullás, anyajegyszűrés, körömgomba, illetve egyéb bőrgyógyászati panaszaival.


Érsebészet Budapesten

ÉRSEBÉSZET

Érsebészeti magánrendelés, artériás betegségek és visszér kezelése. Válasszon időpontot!


Endokrinológiai szakrendelés

ENDOKRINOLÓGIA

Endokrinológiai szakrendelés hétfőnként. Magánklinikánkon lehetőség van ultrahang, illetve laborvizsgálatokra is.


Urológia magánrendelés
UROLÓGIA

UROLÓGIA

Urológiai magánrendelés előre egyeztetett időpontban! Keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!


reumatológia rendelés

REUMATOLÓGIA

GERINC ÉS IZÜLETI DIAGNOSZTIKAI ÉS TERÁPIA.

Gerinc , izületi és végtagfájdalom, duzzanat, zsibbadás, kopásos és gyulladásos gerinc és izületi betegségek kivizsgálása és szakszerű kezelése


sebészeti anyajegy eltávolítás

AMBULÁNS SEBÉSZET

Anyajegyek, bőrelváltozások kimetszése – szövettani vizsgálat – tályog feltárása – benőtt köröm kezelése


Alvásdiagnosztika

ALVÁSDIAGNOSZTIKA

Fül orr gégészeti vizsgálat után lehetőség van alvásdiagnosztikai vizsgálatra. Otthon a saját ágyában aludhat miközben a készülék méri a számunkra fontos adatokat a pontos diagnózis felállításához.


szájfeltöltés 16. kerület

ORVOS ESZTÉTIKAI KEZELÉSEK

Esztétikai kezelések. Botox kezelés, ráncfeltöltés, szájfeltöltés, orvosi hámlasztás és társaik. Foglaljon időpontot még ma!


Laborvizsgálatok

LABORVIZSGÁLATOK

Vérvétel, genetikai vizsgálatok, mikrobiológiai mintavétel, minden olyan vizsgálatot el tudunk végezni amelyet partnerünk Magyarország legmegbízhatóbb laborszolgáltatója biztosít számunkra. A mintavételek rendelőnkben történnek.


post covid vizsgalatok

POST COVID

Post covid tünetek kivizsgálása és kezelése magánkinikánkon. Foglaljon időpontot szakrendelésünkre.


proktológia magánrendelés

PROKTOLÓGIA

Proktológia vizsgálat 2021 Februártól elérhető magánklinikánkon


CT és röntgen

CT ÉS RÖNTGEN

A röntgengépeink segítségével minden tipusú fogászati röntgent illetve a fül-orr-gégészeti felvételt helyben el tudunk keszíteni. Lehetőség van CT felvétel készítésére is melynek köszönhetően gyors, pontos diagnózis állítható fel egy esetleges arcüreggyulladás, vagy orrpolyp kapcsán.


Hétvégi ügyelet

HÉTVÉGI ÜGYELET

Munkaszüneti és ünnepnapokon is 08:00-tól 2O:00-ig fogadjuk a gyermek és felnőtt fül orr gégészeti pácienseinket. Hétvégente fogászati és kardiológiai rendeléseink is elérhetőek. Bejelentkezés minden esetben szükséges!


magán diabetológia

DIABETOLÓGIA

Diabetológiai magánrendelés, laborvizsgálat és szakorvosi vizsgálat. Foglaljon időpontot magánklinikánkra még ma!


Fogpótlás és implantátumok

IMPLANTÁTUMOK

Több magas szintű implantációs rendszerrel és minden olyan kezeléssel foglalkozunk mint például sinuslift, csontpótlás amelyek az implantálás vonatkozásában felmerülhetnek. Kezeléseinket altatásban is végezzük.


Tinnitus Centrum

TINNITUS CENTRUM

Klinikánkon megoldást találhat fülzúgása enyhítésére, hiszen tapasztalt orvosi háttérrel biztosítjuk a pontos diagnózis felállítását. Érdeklődjön telefonon vagy személyesen és tegyen egy lépést a fülzúgás-mentes mindennapokért.


Belgyógyászati magánrendelés

BELGYÓGYÁSZAT

Belgyógyászati vizsgálat, labor és szakorvosi vizsgálat magánklinikánkon. Foglalja le időpontját még ma!


Neurológiai szakrendelés

NEUROLÓGIA

A központi és periferiás idegrendszer szervi betegségeinek vizsgálata, kezelése, szakképzett és tapasztalt neurológus, Dr. Kása KrisztiánBankkártyát és Egészségpénztári kártyát is elfogadunk!


MAGÁNKLINIKA A 10. – 16. KERÜLET TALÁLKOZÁSÁNÁL

X. Kerület. Budapest, Pesti Gábor utca 26.


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika