Vastagbéltükrözés


VASTAGBÉLTÜKRÖZÉS ALTATÁSBAN VAGY BÓDÍTÁSBAN IS


Vastagbéltükrözés magánklinikánkon minden hétköznap 8:30 – 15:00 között.

Alkalmanként VASÁRNAP is!

HÉTVÉGI ÉS MUNKASZÜNETI NAPOKON TÖRTÉNŐ VASTAGBÉL ÉS GYOMORTÜKRÖZÉS KÖVETKEZŐ IDŐPONTJAI:

04.28. Dr. Zentai Ágota

05.12 Dr. Zentai Ágota

05.26. Dr. Visnyei Zsolt


A tükrözéses vizsgálatokat rendelőnkben nagy körültekintéssel végezzük. Orvos és asszisztens csapatunk profizmusával és empátiájával igyekszünk elérni, hogy Ön a legkevésbé érezze kellemetlenül magát a vastagbéltükrözés során.VASTAGBÉLTÜKRÖZÉS – KOLONOSZKÓPIA

A kolonoszkópos vizsgálat célja, hogy felismerjük a vastagbél rendellenességeit, a kóros területből mintát vegyünk (a mintavétel fájdalmatlan, semmilyen kellemetlenséggel nem jár) vagy bizonyos gyógyító beavatkozásokat végezzünk (pl. vérzéscsillapítás, idegentest eltávolítása, polypok levétele stb.).

Csak az egészen tiszta vastagbél vizsgálható, így a megfelelő előkészítés elengedhetetlen feltétele a sikeres vizsgálatnak.


vastagbéltükrözés altatásban


ELŐKÉSZÜLÉS A VASTAGBÉLTÜKRÖZÉSHEZ:

Vizsgálat előtt 4-5 napig rostmentes diétát szükséges tartani. Nem lehet zöldséget, gyümölcsöt, vörös húst, teljes kiőrlésű pékárut fogyasztani, 1 héttel előtte apró magvakat sem (pl. ribizli, szőlő, szeder, lenmag, szezámmag). A hashajtási napon már csak szűrt átlátszó folyadékot lehet fogyasztani.


A vastagbél előkészítéséhez/kitisztításához hashajtásra van szükség. Ehhez hashajtó készítményt ajánljuk, amely gyógyszertárakban kapható, vényköteles.

(A hashajtó egy por, nátrium-pikoszulfátot tartalmaz, amely a belek működésének fokozásával fejti ki hashajtó hatását, valamint magnézium-citrátot is tartalmaz, amely a bélben visszatartja a folyadékot, így segítve elő az átmosó hatást.)VASTAGBÉLTÜKRÖZÉSHEZ SZÜKSÉGES VIZSGÁLATOK:

Laborvizsgálat – mely rendelőnkben szintén elérhető

A vizsgálat időpontjához képest 1 hónapon belüli értékek:

Nagyrutin

INR

Vércsoport

Ezen értékek 3 munkanapon belül elkészülnek.

Vérhígító és véralvadásgátló gyógyszerek elhagyásáról vagy átállításáról háziorvossal szükséges egyeztetni.

Egyéb szedett gyógyszerekről a kezelőorvostól lehetséges tájékozódni.ALTATÁSOS VASTAGBÉLTÜKRÖZÉSHEZ SZÜKSÉGES VIZSGÁLATOK:

A vizsgálat időpontjához képest 1 hónapon belüli:

EKG, illetve a már fentebb felsorolt vastagbéltükrözéshez szükséges laborvizsgálatok. 

Egyedi esetekben amennyiben a páciensnek olyan meglévő betegségei állnak fenn, szükségessé válhat aneszteziológiai konzultáció, esetleg kardiológiai vizsgálat. Ezen vizsgálatokra  szintén lehetőség van klinikánkon pár napon belül.FONTOS:

Az előkészületek és a szükséges vizsgálatok más magánklinikán eltérő lehet. Amennyiben Ön máshol végeztet vastagbéltükrözést, mindenképpen a választott orvosnál érdeklődjön ezekről az információkról.
VASTAGBÉLTÜKRÖZÉSRE 18 ÉV FELETTI PÁCIENSEKET FOGADUNK


Online időpontfoglaláshoz:

Jelen oldalunkon található online foglalási felületen a bejelentkezés konzultációra lehetséges. Amennyiben Ön szeretne vastagbéltükrözést altatásban vagy bódításban, előtte mindenképpen egy gasztroenterológiai konzultáció szükséges.

Árainkat a következő link alatt érheti el:


GASZTROENTEROLÓGIA


Kérjük figyelmesen töltsék ki adataikat, mert ha az email cím nem megfelelő, akkor nem fog érkezni email az időpontról! A telefonokon elérhető automatikus kitöltést is érdemes ellenőrizni!

Amennyiben Ön bizonytalan az online foglalás használatában, recepciós kollégáink készséggel várják hívásaikat! Köszönjük!TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

X. kerület Budapest, Pesti Gábor utca 26.

10 – 16. kerület találkozásánál.


KAPCSOLAT

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika