Kardiológia

Kardiológia magánrendelés – szűrővizsgálatok – laborvizsgálatok (laborvizsgálat csak hétköznap)

Szabad időpontok a hét minden napján és szombat – vasárnap is!

Rendelőnkben lehetőség van SPORTKARDIOLÓGIAI vizsgálatra is!

Sportkardiológiára dr. Csitáry Gáborhoz, illetve dr. Menyhárt Orsolyához lehetséges bejelentkezni.

Dr. Csitáry Gáborról bővebb információkat bemutatkozásában olvashat a következő linken: sportkardiológia

dr. Menyhárt Orsolyáról bővebb információért kattintson a www.sziwell.hu weboldalra.

Bejelentkezés a +36-1-467-5030 -as telefonszámon minden nap 7:45-20:00 között lehetséges!
árainkat ide kattintva tekintheti meg

A vizsgálat előtt 1 órával ne egyen nagyobb mennyiséget, ne terhelje szervezetét. Amennyiben vannak korábbi leletei, kérjük hozza magával.


Dr. Csitáry Gábor kardiológus, belgyógyász főorvos

Dr. Menyhárt Orsolya kardiológus

Dr. Alwazir Fóris kardiológus

Dr. Kun Krisztina kardiológus


Magánklinikánkon végzünk sportkardiológiai vizsgálatot is.

kardiológiai-magánrendelés-budapest

kardiológiai magánrendelés

Kardiológiai magánrendelésünkön- teljeskörű, modern felszerelésekkel- EKG-t, szívultrahang vizsgálatot, terheléses vizsgálatokat, laborvizsgálatokat és 24 órás EKG és vérnyomás monitorozást is végzünk.

A szív-érrendszeri betegségek átlalában 40 év felettieket érint. A szűrővizsgálatok elvégzése évente ajánlott ebben a korosztályban.

Magas színvonalú kardiológiai szolgáltatás rövid határidőkkel, kellemes környezetben.

A vizsgálat előtt 1 órával ne egyen nagyobb mennyiséget, ne terhelje szervezetét. Amennyiben vannak korábbi leletei, kérjük hozza magával.

Dr. Csitáry Gábor kardiológus, belgyógyász főorvos

kardiológia-szívultrahang

kardiológia, szívultrahang

  • Elektrokardiográfia (EKG)
  • Szívultrahang
  • Terheléses EKG
  • 24 órás EKG ellenőrzés – Holter vizsgálat
  • 24 órás vérnyomás monitorozás
  • Laborvizsgálatok
  • Konzultáció
  • Kontroll

Terheléses EKG – a vizsgálat általában 20 percig tart. A méréshez egyes gyógyszerek kihagyása szükséges, melyek a vizsgálat után bevehetőek. A terheléses EKG mérés kényelmes tempóban kezdődik egy biciklin, majd 3 percenként gyorsabb tempóban 10-12 percig tart. A lelet kiadása a vizsgálat végén történik.

Holter vizsgálat – 24 órás EKG vizsgálat segítségével a kardiológus szakorvos pontos képet kaphat a szívműködésről és esetleges problémáiról. Szabálytalan szívműködés és mellkasi fájdalom esetén javasolt ez a vizsgálat, mellyel a gyógyszeres kezelés eredményessége is mérhető. A rendszeres kardiológia szűrővizsgálat elvégzése mindenki számára tanácsos időközönként.

kardiologia-maganrendeles-budapest-1

laborvizsgálatok

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika