Kardiológia


KARDIOLÓGIAI MAGÁNRENDELÉSÜNKÖN 18 ÉVES KORTÓL FOGADUNK PÁCIENSEKET!

Kardiológiai magánrendelés exkluzív környezetben, tapasztalt szakorvosokkal, akik a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel dolgoznak. Érdemes mielőbb kardiológushoz fordulnia szív- és érrendszeri problémáival, vagy olyan esetekben, ha a következő tüneteket észleli magán: mellkasi fájdalom, erős szívdobogás, nyugalmi állapotban is megmagyarázhatatlan, szapora pulzus, szabálytalan szívverés, légszomj, kifulladás, magas vérnyomás.

Kardiológia magánrendelésünkön nyugalmi és terheléses EKG-t, szívultrahangot, 24 órás vérnyomásmonitort, 24 órás EKG-ellenőrzést és komplex laborvizsgálatokat egyaránt végzünk.

Szakorvosaink hétvégén is állnak szíves rendelkezésére – foglaljon időpontot mielőbb elérhetőségeink valamelyikén! Ha konzultációs árainkról, illetve a vizsgálatok díjáról szeretne többet is megtudni, recepciós munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésére.


SZABAD IDŐPONTOK HÉTVÉGÉN, SZOMBAT – VASÁRNAP IS!Online időpontfoglaláshoz fontos útmutató:

Kérjük, hogy ha kardiológia vizsgálat alkalmával szívultrahangot, kontroll vizsgálatot, sportkardiológiát, teljesítménydiagnosztikát, terheléses EKG-t, EKG-t vagy bármilyen vizsgálatot szeretne, az online előjegyzésnél megjegyzésben pár szóban mindenképp jelezze ezt!

Kardiológiai vizsgálat nélküli szívultrahangra itt lehetséges bejelentkezni:


CSAK SZÍVULTRAHANG

Holter/ABPM felhelyezésre kizárólag telefonon vagy a recepción tudunk időpontot adni!


KARDIOLÓGIA MAGÁNRENDELÉS – SZŰRŐVIZSGÁLATOK -LABORVIZSGÁLATOK

Rendelőnkben lehetőség van sportkardiológiai vizsgálatra is Dr. Csitáry Gábornál, illetve teljestménydiagnosztikára Dr. Menyhárt Orsolyánál.


Kardiológiai magánrendelés

A vizsgálat előtt 1 órával ne egyen nagyobb mennyiséget, ne terhelje szervezetét. Amennyiben vannak korábbi leletei, kérjük hozza magával.


Dr. Csitáry Gábor kardiológus, belgyógyász főorvos

Dr. Menyhárt Orsolya kardiológus

Dr. Alwazir Foris kardiológus+36-1/467-5030

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 7:45-20:00 között lehetséges!


KARDIOLÓGIA ÁRLISTA:
Kardiológia vizsgálat + EKG + szívultrahang 46.000 Ft
Kardiológia vizsgálat + szívultrahang + terheléses EKG 66.000 Ft
Általános kardiológia vizsgálat + EKG 33.000 Ft
Recept A vizsgálati díjak tartalmazzák
Sportkardiológia vizsgálat+szívultrahang+terheléses EKG (Dr. Csitáry Gábor) 66.000 Ft
Kontroll vizsgálat (3 hónapon belül) 26.000 Ft
Szombat – vasárnapi – ünnepnapi felár 6.000 Ft
EKG 15.000 Ft
Terheléses EKG – kontroll vizsgálat esetén (Terheléses ekg-t vizsgálat nélkül nem végzünk!) 30.000 Ft
24 órás vérnyomás monitorozás kiértékeléssel 30.000 Ft
24 órás EKG monitorozás kiértékeléssel 30.000 Ft
Szívultrahang vizsgálat – kardiológiai vizsgálat nélkül 28.000 Ft
Konzultáció hozott leletekkel 46.000 Ft
Angol nyelvű vizsgálat felár (Dr. Alwazir Foris) 12.000 Ft
Angol nyelvű ambuláns lap (Dr. Alwazir Foris) 12.000 Ft


A kardiológia magánrendelés vizsgálati díj nem tartalmazza az egyéb szükségessé váló vizsgálatok és laborvizsgálatok díját! Az árakról recepciósaink, asszisztenseink adnak pontos felvilágosítást, ez alapján eldönthetik pácienseink, hogy elvégeztetik-e nálunk.

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. Bővebb információkért keressen minket telefonon vagy emailben.Kardiológiai magánrendelésünkön EKG-t, szívultrahang vizsgálatot, terheléses vizsgálatokat, laborvizsgálatokat és 24 órás EKG és vérnyomás monitorozást is végzünk.kardiológiai szakrendelő

  • Elektrokardiográfia (EKG)

  • Szívultrahang

  • Terheléses EKG

  • 24 órás EKG ellenőrzés – Holter vizsgálat

  • 24 órás vérnyomás monitorozás

  • Laborvizsgálatok

  • Konzultáció

  • Kontroll


Terheléses EKG

A vizsgálatot egy kardiológiai vizsgálat előzi meg. A terheléses EKG mérés kényelmes tempóban kezdődik egy biciklin, majd 3 percenként gyorsabb tempóban 10-12 percig tart. A lelet kiadása a vizsgálat végén történik. Lehetőséget biztosítunk terheléses EKG-ra szombaton és vasárnap is.


Holter vizsgálat

24 órás EKG vizsgálat segítségével a kardiológus szakorvos pontos képet kaphat a szívműködésről és esetleges problémáiról. Szabálytalan szívműködés és mellkasi fájdalom esetén javasolt ez a vizsgálat, mellyel a gyógyszeres kezelés eredményessége is mérhető. A rendszeres kardiológia szűrővizsgálat elvégzése mindenki számára tanácsos időközönként.


MAGÁNKLINIKÁNKON ELVÉGEZHETŐ EGYÉB VIZSGÁLATOK:Laborvizsgálatok

vérből – székletből – vizeletből

Hasi ultrahang

Cisztákat, vérgyüleményeket, daganatokat, valamint a szervek kóros elváltozásait látjuk ultrahang segítségével.

H2 kilégzési teszt

laktóz vagy laktulóz vagy glukóz vagy fruktóz intolerancia vizsgálat

Helicobacter szűrés

Rengeteg ember szervezetében megtalálható Helicobacter pylori baktérium. Akinél előfordult már gyomor- vagy nyombélfekély, esetleg gyomorrák, nekik ajánlott a Helicobacter szűrés. C14-urea-kilégzési teszttel a kilélegzett levegő elemzésével könnyen kimutatható a baktérium jelenléte.

RÖGZÍTSE IDŐPONTJÁT ONLINE

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

KARDIOLÓGIA MAGÁNRENDELÉS SZOMBAT – VASÁRNAP IS A 10. – 16. KERÜLET TALÁLKOZÁSÁNÁL

EZÜSTFÉNY MAGÁNKLINIKA

X. Kerület. Budapest, Pesti Gábor utca 26.

Amennyiben magán sebészeti szolgáltatást keres, nálunk megtalálja!


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika