Kardiológia


SZABAD IDŐPONTOK HÉTVÉGÉN IS!


Online időpontfoglaláshoz fontos útmutató:

Kérjük, hogy ha szívultrahangot, kontroll vizsgálatot, sportkardiológiát,terheléses EKG-t, EKG-t vagy bármilyen vizsgálatot szeretne, az online előjegyzésnél megjegyzésben pár szóban mindenképp jelezze ezt!

Holter/ABPM felhelyezésre kizárólag telefonon vagy a recepción tudunk időpontot adni!

Kérjük, hogy az online időpontfoglaláshoz figyelmesen töltsék ki az adataikat, mert ha az email cím nem megfelelő, akkor nem fog érkezni email az időpontról! A telefonokon elérhető automatikus kitöltést is érdemes ellenőrizni! Amennyiben az email címet helyesen adta meg és mégsem érkezett email, kérjük ellenőrizze a spam mappát.

Amennyiben Ön bizonytalan az online foglalás használatában, recepciós kollégáink készséggel várják hívásaikat! Köszönjük!


Kardiológia magánrendelés – szűrővizsgálatok – laborvizsgálatok (laborvizsgálat csak hétköznap)

Rendelőnkben lehetőség van SPORTKARDIOLÓGIAI vizsgálatra is!


Kardiológiai magánrendelés

A vizsgálat előtt 1 órával ne egyen nagyobb mennyiséget, ne terhelje szervezetét. Amennyiben vannak korábbi leletei, kérjük hozza magával.


Dr. Csitáry Gábor kardiológus, belgyógyász főorvos

Dr. Menyhárt Orsolya kardiológus

Dr. Alwazir Fóris kardiológus

Dr. Kun Krisztina kardiológus


Sportkardiológiára Dr. Csitáry Gáborhoz, illetve Dr. Menyhárt Orsolyához lehetséges bejelentkezni.
Dr. Csitáry Gáborról bővebb információkat bemutatkozásában olvashat a következő linken: sportkardiológus
Dr. Menyhárt Orsolyáról bővebb információért kattintson a www.sziwell.hu weboldalra.

+36-1/467-5030

Bejelentkezés hétfőtől vasárnapig 7:45-20:00 között lehetséges!


Általános kardiológia vizsgálat + EKG 18.000 Ft
Kardiológia vizsgálat + EKG + szívultrahang 30.000 Ft
Kardiológia vizsgálat + szívultrahang + terheléses EKG 45.000 Ft
Sportkardiológia vizsgálat+szívultrahang+terheléses EKG 45.000 Ft
Kontroll vizsgálat 13.000 Ft
EKG 6.000 Ft
Terheléses EKG – kontroll vizsgálat esetén (Terheléses ekg-t vizsgálat nélkül nem végzünk!) 18.000 Ft
24 órás vérnyomás monitorozás 20.000 Ft
24 órás EKG monitorozás 20.000 Ft
Szívultrahang vizsgálat (kardiológiai vizsgálat nélkül) 18.000 Ft
Konzultáció hozott leletekkel 15.000 FtA konzultációs díj nem tartalmazza az egyéb szükségessé váló vizsgálatok és laborvizsgálatok díját! Az árakról recepciósaink, asszisztenseink adnak pontos felvilágosítást, ez alapján eldönthetik pácienseink, hogy elvégeztetik-e nálunk.

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. Bővebb információkért keressen minket telefonon vagy emailben.Kardiológiai magánrendelésünkön EKG-t, szívultrahang vizsgálatot, terheléses vizsgálatokat, laborvizsgálatokat és 24 órás EKG és vérnyomás monitorozást is végzünk.


kardiológiai szakrendelő

  • Elektrokardiográfia (EKG)
  • Szívultrahang
  • Terheléses EKG
  • 24 órás EKG ellenőrzés – Holter vizsgálat
  • 24 órás vérnyomás monitorozás
  • Laborvizsgálatok
  • Konzultáció
  • Kontroll

Terheléses EKG – a vizsgálat általában 20 percig tart. A méréshez egyes gyógyszerek kihagyása szükséges, melyek a vizsgálat után bevehetőek. A terheléses EKG mérés kényelmes tempóban kezdődik egy biciklin, majd 3 percenként gyorsabb tempóban 10-12 percig tart. A lelet kiadása a vizsgálat végén történik.

Holter vizsgálat – 24 órás EKG vizsgálat segítségével a kardiológus szakorvos pontos képet kaphat a szívműködésről és esetleges problémáiról. Szabálytalan szívműködés és mellkasi fájdalom esetén javasolt ez a vizsgálat, mellyel a gyógyszeres kezelés eredményessége is mérhető. A rendszeres kardiológia szűrővizsgálat elvégzése mindenki számára tanácsos időközönként.


MAGÁNKLINIKÁNKON ELVÉGEZHETŐ EGYÉB VIZSGÁLATOK:Laborvizsgálatok

vérből – székletből – vizeletből

Hasi ultrahang

Cisztákat, vérgyüleményeket, daganatokat, valamint a szervek kóros elváltozásait látjuk ultrahang segítségével.

H2 kilégzési teszt

laktóz vagy laktulóz vagy glukóz vagy fruktóz intolerancia vizsgálat

Helicobacter szűrés

Rengeteg ember szervezetében megtalálható Helicobacter pylori baktérium. Akinél előfordult már gyomor- vagy nyombélfekély, esetleg gyomorrák, nekik ajánlott a Helicobacter szűrés. C14-urea-kilégzési teszttel a kilélegzett levegő elemzésével könnyen kimutatható a baktérium jelenléte.

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika