Belgyógyászat

Belgyógyászatra bejelentkezés: +36 1 467 5030

Dr. Szántó Veronika vagyok, belgyógyász szakorvos. 2008-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen.

Jelenleg kardiológiai szakvizsgára készülök. Az Uzsoki kórház I Belgyógyászat- Kardiológiai osztályán dolgozom 2011 óta. Belgyógyászati rendelésre azokat a pácienseket várom, akik komplex fizikális vizsgálatot szeretnének általános állapotuk, cardiovascularis rizikójuk felmérésére. Igen fontos az egészség megőrzés, a betegségek időben való felismerése, megelőzése. Időszakos ellenőrzések, szűrővizsgálatok segítségével igyekszünk a pácienseknek minél komplexebb életmódi, orvosi tanácsokat adni.

Panaszaik esetén további kivizsgálási javaslatokat tudok tenni. A vizsgálatok eredményének alapján lehetséges a kezelés megkezdése, szükség szerinti további vizsgálatok elvégzése.

Hosszabb távú állapotok rendezése (pl magasvérnyomás beállítása, vércukor beállítás, pajzsmirigy hormonbeállítás, zsíranyagcsere állapotok rendezése esetén) többszörös kontroll, hosszabb távú együttműködés szükséges a sikerhez. Műtétek előtti kivizsgálások, góckutatások megszervezésében is segítséget nyújtunk.

Lehetőség van recept felírásra, állapotok, kezelések átbeszélésére, amennyiben ezekre van igénye a páciensnek.

A belgyógyászat az emberi szervezet gyógyításával foglalkozik. A belgyógyászat körébe olyan betegségek taroznak, melyeket gyógyszeresen lehet kezelni. Számos szakterületre bomlott: kardiológia, gasztroenterológia, endokrinológia.


A belgyógyász először kikérdezi a beteget, majd fizikális vizsgálatot végez, egyéb labor vagy röntgen vizsgálatot rendelhet, egyéb speciális szakorvosi vizsgálatra küldhet.

Magánklinikánkon lehetőség van laborvizsgálatokra illetve egyéb szakorvosi vizsgálatokra is. Rendelőnk előtt ingyenes parkolási lehetőség a pácienseink számára.

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika