CT vizsgálat

Bejelentkezés a +36-1-467-5030 -as telefonszámon minden nap 7:45-20:00 között lehetséges!

CBCT – Röntgen készülékünk

CBCT – Röntgen készülékünk

 

ct-röntgen

 

 

A lehető legalacsonyabb sugárterhelés a legmodernebb német technológiának köszönhetően.

CT készülékünk 2015-ös, modern modell.

A pontos diagnózis érdekében a kezelőorvosának a legjobb minőségű – részletes felvételt készíti el CT gépünk.

A röntgengépnek hála nagy segítségére vagyunk a fül-orr-gégészeti rendelésünk számára is, melynek köszönhetően gyors, pontos diagnózis állítható fel egy esetleges arcüreggyulladás feltárásában.

fogászat területén ma már nélkülözhetetlen a legpontosabb kezelési terv felállításához röntgen vagy CBCT felvétel. Klinikánkon ehhez világszínvonalú eszközpark áll rendelkezésre, amellyel azonnal elkészíthetőek a szükséges felvételek (kis- és panoráma röntgenfelvétel, CBCT felvétel).

Nyitott CBCT – bezártságérzet nélkül

Nyitott CBCT gép

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika