Dietetika


Online időpontfoglaláshoz:

Kérjük figyelmesen töltsék ki adataikat, mert ha az email cím nem megfelelő, akkor nem fog érkezni email az időpontról! A telefonokon elérhető automatikus kitöltést is érdemes ellenőrizni!

Amennyiben Ön bizonytalan az online foglalás használatában, recepciós kollégáink készséggel várják hívásaikat! Köszönjük!


+36-1/467-5030

DIETETIKA ÁRLISTA:
Dietetika konzultáció 24.000 Ft
Dietetikai kontroll 18.000 Ft
szombat – vasárnap, ünnepnap, munkaszüneti nap – ügyeleti díj 6.000 Ft


Kérjük, időpontfoglaláskor néhány szóban jelezze, hogy milyen betegség, panasz miatt kér tanácsadást. Ha eddig tartott étrendjét szeretné értékeltetni, javasolt legalább egy hetes étrendi naplót hozni.

Rendelőnkben lehetőség van laborvizsgálatokra, ultrahang vizsgálatra illetve egyéb vizsgálatokra is. Épületünk előtt ingyenes parkolási lehetőség pácienseink számára. Árainkat lentebb tekinthetik meg.

Hegyi Adrienne

1995 óta dolgozom dietetikusként a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban. A fekvő- és ambuláns betegek étrendi tanácsadása mellett előadásokat tartok betegklubokban, tanfolyamokat szervezek. A kórházi munkával párhuzamosan több olyan céggel is együttműködtem, akik dolgozóik, ügyfeleik egészségét szem előtt tartva kerestek meg.

Cukorbetegek, fogyni vágyók és gyomor-bélrendszeri betegek kezelésében van legnagyobb tapasztalatom, de étel-intoleranciával, vesebetegséggel küzdő páciensekkel is rendszeresen találkozom.

Szeretettel várom, ha:

  • friss betegsége miatt diétára szorul és nem tudja, hogyan kezdjen neki
  • eddig is diétázott, de nem elégedett az eredménnyel
  • életmódot váltana, szeretne változatosan, kiegyensúlyozottan táplálkozni.

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika