Fogszabályzó – sose hordjuk csak divathóbortból!

pexels-andrea-piacquadio-3812747_edit.jpg

Ameddig néhány évvel ezelőtt még – mondhatni – cikinek számított a fiatalok körében fogszabályzót viselni, addig mára már igazi divatkellék lett. Olyannyira, hogy Ázsiában és Amerikában már komplett iparág épül a trendi, de hamis fogszabályzók gyártására, forgalmazására. Ezúton is mindenkit óva intenénk az indokolatlan, mű fogszabályzók viselésétől!

Amikor többet ártunk vele, mint használunk

A filléres, de színes, dekorált, dizájnos fogszabályzók (amiket az esetek többségében a futár hoz házhoz), bármennyire is csalogatóak legyenek első látásra, biztosan ártalmasak a fogakra. Silány alapanyaguk miatt is, illetve azért is, mert nem professzionális gyógyászati segédeszközökről van szó. Inkább jobb távol maradni tőlük! A hamis fogszabályzók viselése kifejezetten veszélyes, mert számos szájüregi és fogászati betegséget okozhatnak.

Ha valós fogászati problémára, esztétikusabb fogsorra, egészségesebb harapásra keresünk megoldást, mindenképp bízzuk magunkat a modern és minőségi fogszabályzók világában jártas, hozzáértő szakemberre! Ő majd tudása legjavát nyújtja mind fogászati problémánk profi kezelésében, mind a számunkra tökéletes, orvosi szempontból is funkcionális fogszabályzó megtalálásában. Hagyományos és láthatatlan fogszabályozás árainkról weboldalunkról bővebben is tájékozódhat.

Már nem kell, hogy a fogszabályzó csupa fém legyen

Az egészségtudatos élet velejárója, hogy fogaink állapotára is fokozott gondot fordítunk. Mindegy, hogy egészen fiatalon vagy már felnőtt fejjel döntünk a fogszabályozás mellett, fontos, hogy ne egy hirtelen felkapott divathóbortot kövessünk, hanem a megfelelő fogszabályzó megtalálásában szakember segítségét kérjük.
Napjainkban szerencsére már nem kell attól tartanunk, hogy a fogorvosunk által javasolt fogszabályzó túlzottan feltűnő, csupa fém lesz, ami elcsúfítja majd a megjelenésünket. A különféle modern fogszabályozási technikák, megoldások palettája már olyan széles, hogy akár láthatatlan fogszabályzónk is lehet. De azoknak sem kell elkeseredniük, akik úgy tervezték, ha már fogszabályzót kell viselniük, az olyan legyen, ami majd az egyéniségükhöz, a stílusukhoz is remekül passzol. Mind formatervezés, mind kialakítás, mind dizájn szempontjából is rendkívül sokféle, esztétikailag is jól kinéző, mutatós vidám fogszabályozó létezik. Az Ezüstfény magánklinikán a személyre szabott kezelési terv felállítása után szakorvos és páciens – minden lényeges szempontot és igényt figyelembe véve – közösen választja ki a fogszabályzó-készülék típusát.

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika