A hibátlan mosoly funkciója

pexels-agung-pratama-5842006-1200x800.jpg

A szép, egészséges fehér fogak és a szabályos fogsor nemcsak esztétikai, de fontos egészségügyi és lélektani jelentőséggel is bírnak. A hibátlan mosoly pozitív benyomást kelt és bizalmat ébreszt, mert ápoltságról és igényességről tesz tanúbizonyságot. Ha valaki szép fogsorral rendelkezik, akkor nagy valószínűséggel gyakrabban és bátrabban mosolyog, vagy nevet, ami stresszoldó hatású, így jótékony hatással van a problémamegoldó képességünkre, és elősegíti a kihívások sikeres kezelését. Ellenkező esetben, a rendezetlen fogsor a mosolygástól való félelem és szorongás következtében azt eredményezheti, hogy kontroll alatt tartjuk az arcunk izmait, és így az örömérzet is ritkábban tudja jótékony lélektani hatását kifejteni.

Annak érdekében, hogy mindig, minden helyzetben önfeledten tudjunk mosolyogni, mi magunk is rengeteget tehetünk, például az esztétikai fogászat modern eszközeivel, fogfehérítéssel, fogpótlási megoldásokkal vagy fogszabályozással.

A szabályos fogsor jelentősége egészségügyi szempontból a legnagyobb, mert segítségével megszüntethetőek a harapási rendellenességek, így a fogazat rágóképessége is nagy mértékben javítható, és a szájhigiénia is könnyebben fenntartható.  A felső és alsó fogsor nem megfelelő érintkezése nehezítheti az evést és a beszédet is, ami számos negatív következménnyel járhat, így a fogínygyulladás, a szuvasodás, az éjszakai fogcsikorgatás és ennek következtében a fogletörés kockázata is nagyobb.

 

Fogszabályozás felnőttkorban

Gyermekek esetén már 8 éves korban érdemes sort keríteni a fogszabályozási átvizsgálásra, amelynek során fény derülhet egy kezdődő harapási rendellenességre. Ugyanakkor a modern technikáknak köszönhetően a fogszabályozás szerencsére felnőttkorban is kifejezetten ajánlott. Mivel összetett, precíz tervezést igénylő feladatról van szó, a megfelelő fogszabályzó kiválasztása minden esetben az egyéni adottságok és igények teljes felmérése, majd ezt követő konzultáció alapján történik.

Magánklinikánkon hagyományos és láthatatlan fogszabályozásra is lehetőség van, kiváló fogorvosaink a legmodernebb eszközökkel és kiváló minőségű anyagokkal, továbbá empatikus, körültekintő figyelemmel végzik a hibátlan mosolyt biztosító kezelést. Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, vagy kérjen időpontot fogszabályozás konzultációra!

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika