Dr. Szele Ildikó

Title:

Description:


Dr. Szele Ildikó

Bejelentkezés a +36-1-467-5030 -as telefonszámon minden nap 7:45-20:00 között lehetséges!

1970-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Ezt követően tettem le a Fül-orr-gége, majd az Audiológiai szakvizsgát.

Vásárosnaményban, majd Kisvárdán dolgoztam a kórházakban. Tekintettel arra, hogy ezek úgynevezett „kis kórházak” voltak, így a szakvizsgák megszerzéséhez több budapesti klinikán , és Debrecenben kellett bizony időt eltöltenem, megismernem a szakmát. A továbbiakban is rendszeresen vettem részt vezető intézetekben egyéni továbbképzéseken, szakmai gyakorlatokon. Jelenleg már, mint nyugdíjas dolgozom fül-orr-gégészként, és audiológusként.

Category
fül-orr-gégészet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika