Hólyagtükrözés


HÓLYAGTÜKRÖZÉSHÚGYCSŐ – ÉS HÓLYAGTÜKRÖZÉS – CISZTOSZKÓPIA

MAGÁNKLINIKÁNKON HAMAROSAN ELÉRHETŐ

A vizsgálat endoszkópos eszközzel történik, amelynek segítségével a húgycső és a húgyhólyag belső állapotáról kapunk pontos képet, valamint feltérképezhetők a prosztata egyes elváltozásai is. A vizsgálat mindössze néhány percig tart, nem igényel altatást, legtöbb esetben helyi érzéstelenítésben elvégezhető. Nem végezhető el jelenleg zajló, aktív húgyúti fertőzés esetén.
10 – 16. KERÜLET TALÁLKOZÁSÁNÁL

1106. Budapest, Pesti Gábor utca 26.


+36-1/467-5030

FOGLALJON IDŐPONTOT ONLINE

UROLÓGIA ÁRLISTA:
Urológia vizsgálat 32.000 Ft
Urológia kontroll 27.000 Ft
Andrológiai konzultáció meglévő leletekkel (DNS fragmentáció, ondó tenyésztés, PMN, Spermatogram) -Dr. Albert István 32.000 Ft
Andrológiai kontroll (Dr. Albert István) 27.000 Ft
Vizelet tenyésztés (baktérium)
hétvégi mintaleadás esetén: +2.500 Ft
14.000 Ft
Vizelet tenyésztés (baktérium és gomba)
hétvégi mintaleadás esetén: +2.500 Ft
21.500 Ft
Here ultrahang 25.000 Ft
Kontroll here ultrahang: 15.000 Ft
Ultrahang: 16.000 Ft
Herevízsérv punctio, folyadék leszívás (Dr. Albert István) 85.000 Ft
Hólyagtükrözés urológia vizsgálattal (online nem, csak telefonon foglalható) 70.000 Ft
Uroflowmetria – Vizeletáramlás mérés 17.000 Ft
Húgyhólyaggyulladás injekciós kezelése 45.000 Ft
Utógondozás távkonzultációval* 17.000 Ft
Pénisz ultrahang 11.000 Ft
szombat – vasárnap, ünnepnap, munkaszüneti nap – ügyeleti díj 6.000 Ft


Milyen esetekben javasolt a hólyagtükrözés?


A következő tünetek tisztázására, betegségek diagnosztizálására alkalmazható:

–        a hólyagban előforduló elváltozások (pl. hólyagdaganat, hólyagkő)

–        húgycsőbetegségek

–        prosztatával kapcsolatos rendellenességekA vizsgálat menete:


Közvetlenül a vizsgálat előtt szükséges vizeletet üríteni. Ezt követően a húgycső nyílását és környezetét fertőtleníti a kezelést végző szakorvos. A cisztoszkóp bevezetése előtt olyan anyagot juttat a húgycsőbe, ami egyszerre síkosítja és érzésteleníti a területet, ezzel minimalizálva a vizsgálattal járó kellemetlen érzést. A húgycsövön keresztül végig vezetjük az eszközt a húgyhólyagig, áttekintjük közben a húgycsövet és a prosztatikus szakaszt, majd a hólyagba bejutva azt folyadékkal töltjük fel. Ez kifeszíti a nyálkahártyát, így válik alaposan vizsgálhatóvá a terület. Ekkor erős vizelési inger, illetve minimális hólyagtáji feszítő érzés léphet fel. Az eszköz eltávolítása előtt leengedjük a folyadékot a hólyagból. A vizsgálat után a szakorvos tájékoztatja a pácienst az esetlegesen felfedezett elváltozásokról, további teendőkről.A vizsgálatot követően:


A tükrözést követő órákban tapasztalhat szúró, égő érzést a húgycső és az alhas területén. Néhány napig előfordulhat, hogy kellemetlen, fájdalmas a vizeletürítés, akár vérzéssel is járhat. Ez bő folyadékfogyasztással enyhíthető. A mellékhatások maximum 1-2 napig tarthatnak, ezt követően spontán megszűnnek.TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

EZÜSTFÉNY MAGÁNKLINIKA


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika