Szívultrahang


SZÍVULTRAHANG SZOMBATON IS!

KARDIOLÓGIAI RENDELÉSÜNKÖN 18 ÉV FELETTI PÁCIENSEKET FOGADUNK


SZÍVULTRAHANG VIZSGÁLAT: 28.000 Ft

HÉTVÉGÉN +6.000 Ft


Online időpontfoglaláshoz:

Jelen oldalunkon található online foglalási felületen a bejelentkezés szívultrahang vizsgálatra lehetséges, kardiológiai vizsgálat nélkül. Amennyiben Ön szeretne kardiológiai vizsgálatot is, kérjük az alábbi gombra kattintson:


SZÍVULTRAHANG KARDIOLÓGIAI VIZSGÁLATTAL


Kérjük figyelmesen töltsék ki adataikat, mert ha az email cím nem megfelelő, akkor nem fog érkezni email az időpontról! A telefonokon elérhető automatikus kitöltést is érdemes ellenőrizni!

Amennyiben Ön bizonytalan az online foglalás használatában, recepciós kollégáink készséggel várják hívásaikat! Köszönjük!KARDIOLÓGUS SZAKORVOSAINK:


szívultrahang budapest

SZÍVULTRAHANG

A kardiológia a belgyógyászat egyik szakága, ami a szív-és érrendszer
betegségeit vizsgálja, gyógítja. A szív-és érrendszeri megbetegedések a
leggyakoribb halálozási okok közé sorolhatók. A korai felismeréssel a
kardiovaszkuláris betegségek nagy része megelőzhető és célravezetően
kezelhető.

Teljesen fájdalom és káros hatásoktól mentes vizsgálat, mely semmilyen előkészületet nem igényel. A vizsgálatra a mellkast szükséges szabaddá tenni ezért célszerű úgy öltözni, hogy derékig le tudjunk vetkőzni.

A szívultrahang során egzakt képet kapunk a szív üregének méretéről, szívet
határoló falak állapotáról. A szívburokban halmozódott folyadékról, a
szívüregben kialakult vérrögről, a vért szabályzó billentyűk aktivitásáról, ezzel
együtt a kóros irányú szíváramlásról. Az egészséges szív elasztikus, ezáltal
könnyen befogadja az odaérkező vérmennyiséget, majd megfelelő erővel
továbbítja is az erekbe.

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika