hétvégi ügyelet

Hétvégi fül-orr gégészeti ügyelet Budapest

fül-orr-gégészet

Rendelőnkben a betegellátás előzetes bejelentkezés alapján időpontra történik.  Ennek telítettségétől függően tudjuk fogadni pácienseinket.

szombat és vasárnap: 08:00 – 20:00

 bejelentkezés:+36-1-467-5030

Szombat és vasárnap reggel 8:00 órától egészen késő délutánig várjuk a hozzánk érkezőket. Bejelentkezés alapján – várakozás nélkül! Hétvégi fül-orr-gégészeti rendelésünkre telefonon vagy az oldalon található időpont egyeztető segítségével lehet bejelentkezni. A betegeinket időpont egyeztetés alapján fogadjuk. Rendelőnkben minden olyan orvosi eszköz és műszer megtalálható melyek szükségesek ahhoz, hogy ne kelljen betegeinket tovább küldenünk például audiológiára vagy laborvizsgálatra másik intézménybe. Hétvégi rendelésünkre bejelentkezve azon kevés magánrendelők közé tartozunk, akik egész hétvégén így még vasárnap is fogadjuk betegeinket. Kevés bosszantóbb dolog van, mint mikor kénytelenek vagyunk napokat várni egy esetleges hétvége miatt arra, hogy megfelelő szintű orvosi ellátásban részesülhessünk. Magánrendelőnkben a legmodernebb és legkiválóbb minőségi eszközök segítik tapasztalt orvosainkat abban, hogy kimagasló színvonalú ellátást tudjunk biztosítani a fül-orr-gégészeti problémáikkal minket választó pácienseink számára. Külön kiemelt figyelmet kapnak rendelőnkben a gyerek fül-orr-gégészeti kezelések és vizsgálatok, így több olyan eszközzel is felszereltük praxisunkat mely kimondottan a gyermek fül-orr-gégészeti vizsgáltok elvégzését teszik lehetővé. Gyermekek gyakran szenvednek fülészeti problémáktól és a gyerekektől nem várható el, hogy a gyakran nagy fájdalommal együttjáró fülfájásokat, torokfájásokat napokon keresztül tűrjék. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy a hét minden napján tudjuk fogadni régi és új betegeinket.

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika