Dr. Ternai Zita

Title:

Description:


Dr. Ternai Zita

Bejelentkezés a +36-1-467-5030 -as telefonszámon minden nap 7:45-20:00 között lehetséges!

 

Az orvosi hivatás tartós és nagy örömforrás, a személyiségben mélyen gyökerező mozgatórugók hajtják. A gyógyítás szépsége, a tudományos gondolkodás, másokkal való törődés indított el az orvossá válás útján, melyet az idő azóta csak igazolt.

Fontosnak tartom az egyénre szabott kivizsgálást és kezelést, teljes egészében látni a felmerülő problémát. Nagy hangsúlyt fektetek a kölcsönös együttműködés, és a fesztelen légkör kialakítására. A gyermekekkel is hamar megtalálom a közös hangot.

Tanulmányok

2014-2019 Semmelweis egyetem fül-orr-gégegyógyászat szakképzés-szakvizsga kiválóan megfelelt eredménnyel

2006-2012 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

2005-2006 Eötvös Loránd Tudomány Egyetem TTK, Biológus szakirány

2001-2005 József Attila Gimnázium, BudapestSzakmai tapasztalat

Munkahelyek

Szent Imre Kórház Sürgősségi Betegellátó Egység (osztályos orvos 2012.okt. 1- ápr.1.)

Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Sürgősségi betegellátó osztály (osztályos orvos 2012.ápr. 2 –2013. okt.31 )

MRE Bethesda Gyermekkórház fül-orr-gégegyógyászat (2013.november 1-)

Konferenciák

2019. MFOE Gyermek Fül-Orr-Gégészet XXIII. kongresszusa előadás: A penumococcus vakcináció hatása az otitis media prevalenciájára

2018.  Magyar Fül-, Orr-, Gége és Fej-, Nyaksebész Orvosok Egyesülete 45. Kongresszusa  előadás A nyaki ultrahang jelentősége a gyermekkori peritonsillaris abscessus diagnosztikájában címmel

2016. MFOE Kongresszus előadás Adenoiditis, otitis media gyermekkorban – mi lehet mögötte?- címmel

2012. március, szakdolgozat megvédése jeles minősítéssel, Lipidanyagcsere és májmetabolikus zavarok kemoterápián átesett daganatos gyermekekben címmel.

2012 TDK konferencia előadás

2011. október 14-15. Gyermek Diabétesz Konferencia, Hódmezővásárhely, előadás Autoimmun társbetegségek előfordulása 1-es típusú diabéteszes gyermekekben és családjukban címmel

2010 TDK Konferencia, Budapest , I. díj A radiojód terápia hosszútávú eredményeinek vizsgálata címmel

Tanfolyamok

2016.Rhinológiai és FESS tanfolyam, Semmelweis Egyetem

2018.XIII. Szombathelyi FESS Tanfolyam Endoscopos orrmelléküreg sebészet elméleti és gyakorlati kérdései

2018. Mikrosebészeti fülkurzus, Semmelweis Egyetem

Tagságok

Magyar Fül-, Orr-, Gége és Fej-, Nyaksebész Orvosok Egyesülete

Publikációk

Ternai Z, Katona G: Az epipharingealis biofilm és az adenoid vegetatio szerepe a krónikus szerózus otitis media etiopatogenezisében; Gyermekorvos-Továbbképzés, 2018; XVII.(1) 25-27.

Bakos Bence – Takács István – Ternai Zita – Nagy Zsolt – Kósa P. János – Balla Bernadett – Tóbiás Bálint – Halászlaki Csaba – Szili Balázs – Lakatos Péter A hyperthyreosisok radiojódkezelésének hosszú távú hatékonysága

Egyéb orvosi szakmai gyakorlat

2009-2010 tudományos diákköri munkámat a SE I.sz Belgyógyászati Klinikán végeztem endokrinológia osztályon, témája a pajzsmirigy radiojód kezelése volt.

2009-2010 a Semmelweis Egyetem Klinikai Kísérleti Kutató- és Humán Élettani Intézetében demonstrátorként dolgoztam a másodévesek élettan gyakorlatán.

2010-2012 tudományos diákköri munkámat a SE I. sz Gyermekgyógyászati Klinikán folytattam, kutatásunk az autoimmun betegségek öröklődését és halmozódását vizsgálta.

Category
fül-orr-gégészet


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika