Dr. Gabulya HenrikBejelentkezés

Bejelentkezés a +36-1-467-5030 -as telefonszámon minden nap 7:45-20:00 között lehetséges!


Foglaljon időpontot Dr. Gabulya Henrik szülész-nőgyógyász főorvoshoz:


Bemutatkozás:

Az orvosi egyetemen hamar kikristályosodott számomra, hogy a szülész-nőgyógyászat az a terület, amelyben kiemelkedőt szeretnék és tudok alkotni. Nyíregyházi születésűként kézenfekvő választásnak tűnt a Debreceni Egyetem Orvostudományi kara, ahol végeztem. Ezt követően a Debreceni Egyetem Női Klinikáján kezdtem el dolgozni, majd szakvizsgát szereztem kiválóan megfelelt eredménnyel. Az elmúlt tizenegy évben, Budapesten kizárólag magán egészségügyi szolgáltatóknál praktizáltam. Dolgoztam a Róbert Károly Magánklinikán, majd a Maternity Magánklinika részlegvezető főorvosa, utóbb szakmai vezető főorvosa lettem és igyekeztem a járó- és
fekvőbeteg ellátást erősíteni. Később az egyik meddőségi klinika orvosigazgatójaként próbáltam gyermekáldáshoz segíteni a párokat. Mindeközben és természetesen a mai napig is szakrendelek a szülészet-nőgyógyászat körében, illetve a Corvinus Egyetemen egészségügyi menedzser képesítést szereztem.

Fekvőbeteg ellátást (szülés, nőgyógyászati műtétek) a Maternity Magánklinikán végzek. Meggyőződésem, hogy Magyarországon a magán egészségügyben képviselhetem érdemben és eredményesen azokat a gyógyítási elveket és eljárásokat, amelyek a pácienseink maximális megelégedésére szolgálnak.

Angol nyelven beszélek.

Kiemelt szakterületek, illetve érdeklődési területek:
• Ambuláns nőgyógyászati problémák megoldása.
• Meddőségi szaktanácsadás.
• Várandós gondozás (egészen a terhesség felismerésétől a szülés levezetéséig)
• Nőgyógyászati műtétes beavatkozások ( endoszkópos műtétek, hasi műtétek, hüvelyi műtétek

Az alábbi problémákkal fordulhatnak hozzám:
nőgyógyászat teljes spektruma, hüvelyi fertőzések, miómák-, ciszták megoldása, méhen belüli eszköz felhelyezése-levétele, meddőségi kivizsgálás, petevezeték átjárhatóság vizsgálat, ultrahang vizsgálatok. Terhesgondozás egészen várandósság kezdetétől a szülés levezetéséig.


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika