Covid-19 Protokoll

ÁLTALÁNOS:

Kérjük, ha koronavírus tüneteit (láz, nehézlégzés, torokfájás, szaglás-ízlelés csökkenés, száraz köhögés, erős fejfájás) észleli magán, mondja le foglalását és jelentkezzen háziorvosánál!

A járványügyi helyzetre való tekintettel csak az előjegyzett páciens jöhet be az épületünkbe!!! 18 év alatti, illetve mozgásában korlátozott személy 1 fő kísérőjét áll módunkban fogadni.

Magánklinikánkon Covid-19 fertőzés tünetei megszűnése után 3 héttel fogadunk pácienseket vagy negatív PCR felmutatásával.

Amennyiben felmerül a Covid-19 fertőzés gyanúja, az előjegyzett vizsgálat előtt rendelőnkben szükséges gyorstesztet készíteni.

GASZTROENTEROLÓGIAI TÜKRÖZÉSES VIZSGÁLATHOZ:

Covid tünetek esetén gyorsteszt szükséges.

KILÉGZÉSES VIZSGÁLATOKHOZ:

Covid tünetek esetén gyorsteszt szükséges.


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika