Mikroszkópos fogorvos állásMikroszkópos fogorvos állás:

Budapest X. kerületében elhelyezkedő modern, teljeskörűen felszerelt fogászati rendelőnkbe keresünk teljes munkaidőben, gyakorlattal rendelkező munkatársat.
Rendelőnk több évre visszamenőleg sikeres. Olyan fogorvos kollégákat keresünk, akik szakmai tudásukkal és kedves, empatikus személyiségükkel hozzájárulnának a siker megtartásához, bővítéséhez.


mikroszkópos fogorvost keresünk

Amit kínálunk:

– stabil pácienskör
– teljesen modern, felszerelt rendelő
– minőségi anyagok
– szakmai fejlődési lehetőség
– barátságos, támogató légkör
– fiatalos csapat

Amit várunk:

– szakmai elhivatottság
– csapatmunka
– szakmai tapasztalat


Jelentkezz fényképes szakmai önéletrajzzal e-mailben: ezustfenyklinika@gmail.com

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika