Fogpótlás - Ezüstfény fogászat

Ezüstfény Magánklinika

Cím : 1106 Budapest Pesti Gábor utca 26.
  Kapcsolat : +36-30-884-1904

Fogpótlás

Esztétikai fogpótlás szakértelemmel

Fogazata hiányos, esetleg már abban is gátolja, hogy egy jóízűt mosolyogjon? Talán már állkapocs-ízületi problémákkal is küzd? A fogak állapota és az orális higiéné az egész szervezet általános állapotára kihatással van.
Ne hagyja, hogy a fogászattól való félelem elhatalmasodjon Önön, mert az egészséges mosoly nem várhat!
Kérjen időpontot fogpótlásra mielőbb magánklinikánkon!

Fájdalommentes beavatkozások

Fogorvosaink, fogtechnikusaink közreműködésével egy személyes konzultáció keretein belül mindenre kiterjedő tájékoztatást adnak kezeléseinkről és a fogpótlás lehetséges folyamatairól. Egy átfogó vizsgálatot követően személyre szabott javaslatot kap az Ön számára legkedvezőbb megoldásokról. Amennyiben a fogpótlás lehetőségét választjuk, szem előtt kell tartanunk, hogy fix kivehető, vagy az implantátumon elhorgonyzott fogpótlás lesz-e ideális.

Fogpótlásaink listája

Betét (inlay, onlay, overlay)

A betét alkalmas a csekély mértékben sérült fogak javítására az egészséges fogszövet megtartásával. Készülhet üvegszál erősítésű kompozitból vagy kerámiából, melyet magas törési szilárdság és kopásállóság jellemez, nem utolsósorban teljesen esztétikus, a szájban szinte észrevehetetlen. Lehetőség van aranyból is elkészíteni a betétet, melynek pontosságával, időtállóságával még mindig semmi sem veszi fel a versenyt.

Korona/híd

Nagymértékben destruálódott, gyökérkezelt fogak végleges ellátására alkalmas a korona, míg a híd egy olyan rögzített fogpótlás, amely a hiányt pótló műfogakat cementezéssel a természetes fogakra, gyökerekre, implantátumokra rögzíti. Az előkészületek után sem távozik fog nélkül, gondoskodunk azonnali, ideiglenes megoldásról!

A koronák, hidak fémvázzal, kerámiával leplezve vagy teljesen fémmentesen is készülhetnek. Előbbieket nagyobb foghiányok áthidalására ajánljuk nagyfokú törési szilárdságuk miatt. Fémmentes fogpótlásainkat azokra a helyekre javasoljuk, ahol fontos a kiemelt esztétika, különösen a front régiókban. Ezek a fogművek a legmodernebb CAD/CAM (computer vezérelt) technológiával készülnek cirkónium-dioxidból vagy teljes kerámiából.

Részleges vagy teljes kivehető fogpótlás

Nagyobb foghiányok esetében, ahol nem megoldható a fix fogpótlás, részleges, illetve teljes kivehető fogpótlásokat tervezünk. Igyekszünk a funkcionalitás mellett az esztétikát is előtérbe helyezni, ezért javasoljuk a rejtett elhorgonyzású (csúsztató, teleszkóp) fogpótlásokat. Szemben a kapoccsal elhorgonyzott fogpótlásokkal, ezek alig észrevehetőek.

Ne csak álmodozzon a szép és egészséges mosolyról, jelentkezzen be hozzánk mielőbb!

További kérdések merültek fel Önben a fogpótlással kapcsolatban?
Keressen minket elérhetőségeinken, fogászati rendelőnkben, és tudjon meg többet kezeléseinkről!

Fogpótlás árak

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük