masszázs

bejelentkezés a +36-1-467-50-30 – es telefonszámon minden nap 8:00-20:00 között lehetséges, vagy kérjen időpontot online

Masszőr – Szemes Attila

Dr. Sipos László idegsebész ajánlásával

 

Svédmasszázs
Bio masszázs
Tradicionális Thai masszázs (Thai csontkovács elemek alkalmazása ízületi blokkok oldása).
Nyirok, cellulitisz masszázs
Természetgyógyászati és talpreflexológiai masszázs
Pszichoenergetikai kiropraktika (lágy csontkovácsolás)

 

Masszázs áraink
60 perces masszázs 11.000 Ft
90 perces masszázs 15 000 Ft
Csak készpénzes fizetés lehetséges. Egészségpénztári számla kérhető.

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. Bővebb információkért keressen minket telefonon vagy emailben.

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika