homeopátia

Manapság egyre elfogadottabb és reneszánszát éli az ősi gyógyítási módszerek alkalmazása. Annak ellenére, hogy az orvostudomány is mind megannyi más dolog körülöttünk rengeteget fejlődött az elmúlt évtizedekben, az emberek ismét vissza-vissza térnek az évszázados tapasztalásokon alapuló gyógymódokhoz is.

Rendelőnkben orvosaink a modern és az ősi gyógymódok által nyújtott alternatívákat egyaránt alkalmazzák. Fontos, hogy nem csak a sajnos ma már egyre gyakoribb hozzáállást jellemzi orvosainkat, mely szerint elég a tüneteket pusztán kezelni, sokkal eredményesebb, ha egy egy probléma okait tárjuk fel.

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika