Sleep endoszkópia – alvás alatti endoszkópos vizsgálat


Alvás alatti fül-orr-gégészeti endoszkópos vizsgálat

OKTÓBER 10-ÉN SZOMBATON

A SLEEP endoszkópia lehetőséget teremt a vizsgáló orvos részére, hogy alvás közben tárja fel a horkolás valódi helyét és okát és ennek megfelelően tervezze meg a leghatékonyabb terápiát a horkolás megszüntetéséhez.


ALVÁS ALATTI ENDOSZKÓPIA FOLYAMATA MAGÁNKLINIKÁNON:

Első lépésként mindenképpen egy konzultáció szükséges!

Alvás alatti endoszkópia előtti konzultációhoz a szabad időpontjainkat itt láthatja:

Az alvás intravénás anesztézia (propofol) segítségével jön létre. Az altatás során egy orron keresztül levezetett flexibilis endoszkóp segítségével tekintjük meg, hogy mely részek azok amelyek elzáródnak , hol alakul ki a horkolás.

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika