orrkagyló kisebbítés

Orrkagyló kisebbítés:

Az orrkagyló kisebbítés helyi érzéstelenítése lehetővé teszi a fájdalommentes beavatkozást, mely ettől függetlenül kisebb kellemetlenségekkel járhat de azon pácienseink akik túl vannak ezen a procedúrán utólag boldogok, hogy akár sok idő után ismét könnyedén lélegezhetnek és rengeteg korábban már-már majdnem megszokott kellemetlenségtől tudnak megszabadulni.

orrkagyló-kisebbítésAz orrkagylók megnagyobbodásának számtalan kiváltó oka lehet, úgy mint például allergia szövődménye vagy hosszan tartó orrspray használat – orrspray függőség, esetlegesen orrsövény ferdülés. Azoknál akiknél ezek a körülmények tartósan fennállnak gyakran kezdenek el megnagyobbodni az alsó orrkagylók erekkel és vérrel bőségesen ellátott lágy szövetei. Gyakori mellékhatása az orrkagylók megnagyobbodása bizonyos gyógyszereknek – első sorban vérnyomáscsökkentőknek. A tartósan megnagyobbodott szövetek kellemetlen hatásai közé tartozik a rossz orrlégzés, a horkolás, a kevesebb oxigén miatt esetlegesen fáradékonyság melyet az alvás alatt is befolyásolják a megduzzadt orrkagylók ezért gyakran alvással se tudják kipihenni kellőképpen magukat azok akik ezektől a tünetektől szenvednek.

Klinikánkon a teljes körű fül-orr-gégészeti kivizsgálást követően felmerülő orrkagyló kisebbítéses beavatkozást helyben a rendelőnkben elvégezzük és az eredményét több alkalommal kontrolláljuk. Pácienseinket helyi érzéstelenítést követően égetéses ejárással kezeljük, melynek lényege, hogy az orrkagyló szöveteit hegesítve annak felületét lényegesen megkisebbítjük, ebből adódóan a beavatkozást követően az orrkagylók már nem szűkítik le az orrban a levegő áramlását és így lehetővé válik a kellő mennyiségű oxigén akadályoztatás nélküli belégzése. A mechanikai akadályt is képző megnagyobbodott orrkagylók kezelést követően lényegesen kisebbek lesznek így sok esetben a horkolás csökkenésével nem ritkán akár teljes megszűnésével járhat. A orrkagyló kisebbítést követően korábban állandóan eldugult orr szabaddá válik, így a rendszeresen szükséges különböző orrsprayk ritkábban válnak szükségessé, akár teljes mértékben elhagyhatóak.

Ezt a beavatkozást határozatlan ideig nem végezzük!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika