PszichológiaOnline időpontfoglalás:

pszichológia

E-MAIL: halasz.zsofia.pszi@gmail.com

A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL CSAK AZ ELŐJEGYZETT PÁCIENS JÖHET BE AZ ÉPÜLETÜNKBE!!! 18 ÉV ALATTI, ILLETVE MOZGÁSÁBAN KORLÁTOZOTT SZEMÉLY 1 FŐ KÍSÉRŐJÉT ÁLL MÓDUNKBAN FOGADNI.


Pszichológia konzultáció 15.000 Ft


Halász Zsófia külső partnerünk, ezért csak készpénzes fizetés lehetséges. Köszönjük megértésüket!

-Nem egészségügyi szolgáltatás-
Halász Zsófia – Pszichológus

Külső partnerünk
Témakörök, amelyekben segíteni tudok:

 • stresszkezelés
 • relaxáció
 • önismeret
 • személyiségfejlesztés
 • párkapcsolati problémák
 • munkahelyi problémák
 • döntési nehézségek
 • életvezetési nehézségek
 • kiégés
 • karrierváltás
 • pályaorientációs tanácsadás
Konzultációs lehetőségek:
– ONLINE konzultáció (Zoom)
– Be Smart Mentál (Palotanegyed – személyes konzultáció)
– Pszichológusok a Napos Oldalon Pszichológiai Rendelő (15. kerület – személyes konzultáció)


Úgy gondolom mindannyiunk életében vannak olyan nehezebb időszakok, amikor úgy érezzük az addig megszokott és bevált módszereinkkel az adott élethelyzetezünk fenntartása vagy megoldása már nem lehetséges. Ilyenkor ösztönösen elkezdünk keresni. Akár befelé, lelkünk mélyére tekintünk, akár kifelé, környezetünkben próbáljuk megtalálni a megoldást utunkhoz kísérő társat, támogatást találunk egy szakemberben. Munkám során célom, hogy közösen megtaláljuk mi segíthet Önnek külső-belső konfliktusai megoldásában, valamint fejlődésében és önmegvalósításában, majd kísérni és támogatni Önt az efelé vezető úton.

Alapdiplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem meg. Ezt követőn az ELTE pszichológia mester szakának felnőtt klininkai- és egeszségpszichológia szakirányán folytattam tanulmányaimat. Komplex integratív terapeuta jelöltként  munkám során személyre szabottan ötvözöm a különböző módszereket, hogy megtaláljuk az adott egyénhez és problémához legmegfelelőbb módszert.  

„Nem az vagyok ami velem történt, hanem az, akivé elhatároztam, hogy válok” – C. G. Jung

„Aki kifelé néz álmodik, aki befelé néz fölébred” – C. G. JungRÖGZÍTSE IDŐPONTJÁT ONLINE

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

X. kerület Budapest, Pesti Gábor utca 26.

10 – 16. kerület találkozásánál.


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika