Premium Orvosi DiétaA Premium Diet:

Személyre szabott, éhezés nélküli, tudományos alapokon nyugvó német diéta program orvosi felügyelettel, melynek során a legtöbb diétával ellentétben nem az izomzatból, hanem a zsírból történik a fogyás jojó effektus nélkül. 

Testsúlycsökkenés: 0,8-1,2kg/hó


A módszer lényege:

Napi 3 étkezés 4-6 órás szünetekkel, melyet 2 hetente teljestest összetétel méréssel kontrollálunk és személyre szabunk. A fogyási folyamat különböző fázisai során napi néhány alkalommal proteint kell fogasztani a megfelelő fehérje és nyomelem bevitel biztosítására.

1 protein étkezés ára 597Ft.kardiologus

Dr. Menyhárt Orsolya

BIA mérés kiértékeléssel: 15.000 Ft

BIA mérés kiértékeléssel és konzultációval: 30.000 Ft

Telefonos konzultáció: 12.000 Ft


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika