Láthatatlan fogszabályozás


Az Invisalign láthatatlan fogszabályozás egy olyan innovatív lehetőség melynek segítségével

gyorsan és kényelmesen érhetünk el szabályos, rendezett fogsort.INVISALIGN

Az Invisalign egy szinte láthatatlan fogszabályozási technikával egyenesíti ki fogsorát. Egy 3D képalkotó technológia segítségével szakorvosunk elkészíti a teljes kezelési tervet a kiinduló ponttól a kívánt végleges eredmény eléréséig. Elkészül a láthatatlan fogszabályozók sorozata, melyek kizárólag az Ön fogaira illeszkedve kezdik rendezni fogsorát. A fogszabályozót  2 hetente kell cserélni a soron következő fogszabályozóra, fokozatosan haladva a végleges állapotig. Az invisalign használati ideje egyénre szabott, erről felvilágosítást kezelőorvosunk tud felvilágosítást adni a kezelési terv elkészülte után.


MIK AZ INVISALIGN ELŐNYEI?

A hagyományos fogszabályozóval ellentétben itt nincsenek drótok és fém keretek. Az invisalign fogszabályozók szinte láthatatlanok, lehetséges hogy senki nem is fogja észrevenni, hogy Ön fogszabályozót visel. Étkezésnél az ételdarabok nem ragadnak bele a fogszabályozóba, hiszen az bármikor kivehető, ezáltal a fogak és a fogszabályozó tisztántartása is könnyebb. Az invisalign lehetségessé teszi, hogy a végleges fogsora várhatóan hogyan fog kinézni.


MENNYIBE KERÜL AZ INVISALIGN?


MILYEN IDŐKÖZÖNKÉNT KELL VISSZAJÁRNI?

A precíz digitális tervezésnek köszönhetően ritkábban (2-3 havonta) kell visszajárni, mint rögzített készülékeknél. Ezen felül az Invisalign applikáció segítségével páciens-orvos kontroll online is megvalósítható és az orvos folyamatosan ellenőrizni tudja a kezelés menetét
INVISALIGN LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÓ FOLYAMATA:KONZULTÁCIÓ

láthatatlan fogszabályozás

Az első konzultáció során történik a páciens fogazatának felmérése, lehetőségek megbeszélése, a kezelés részletes ismertetése.


TERVEZÉS

invisalign fogszabályozó

A tervezés során részletesen felvesszük a páciens anamnézisét, digitális lenyomatot veszünk, nincs kellemetlenség, öklendezés stb. Röntgenek és fotók készülnek a páciensről. Ezeknek megfelelően az orvos-technikus együttműködéssel elkészül a részletes kezelési terv, amelynek minden lépését (sínek cseréjét) láthatjuk.


ÁTADÁS

fogszabályozó átadás

A fogszabályozó egy használati és tisztítási útmutatóval kerül átadásra rendelőnkben, névre szólóan.


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika