Fájdalom ambulancia

Fájdalom ambulanciánk rendelésünk határozatlan ideig szünetel! Kérünk mindenkit, hogy aki csak teheti maradjon otthon és vigyázzon magára, vigyázzunk egymásra!

Bejelentkezés a +36-1-467-5030 -as telefonszámon minden nap 7:45-20:00 között lehetséges!
 Fájdalom ambulancia:

Ambulanciánk célja azon betegek ellátása, akik nem részesülnek megfelelő fájdalomcsillapításban, emiatt szükségtelenül szenvednek, és életminőségük is jelentősen romlik.

Betegeink részére a fájdalomanamnézis felvételét és a fizikális, neurológiai vizsgálat elvégzését követően terápiás tervet állítunk fel. Ezzel párhuzamosan a fájdalom okára is diagnosztikus lépéseket javaslunk.

Ambulanciánkra várjuk minden akut és krónikus váll, hát, has, derék, térd, boka, valamint a többizületi fájdalomban szenvedő betegeket. Terápiás lehetőségeink az otthoni kombinált gyógyszeres terápia mellett:

  • transdermalis tapaszok,
  • im. gyulladáscsökkentők,
  • intravénás infúziók (pl.: Neodolpasse),
  • vénásan adható analgetikumot, izomlazítók,
  • paravertebralis és muscularis blokádok

Mindezzel akár egy szükségtelen kórházi befekvés is elkerülhető.

Aneszteziológiai ambulancia

Magánklinikánkon lehetősége van betegeinknek altathatósági vizsgálatra. A vizsgálat elvégzéséhez az alábbiakra van szükség:

  • friss (6 hónapnál nem régebbi) laborleletek,
  • EKG
  • korábbi zárójelentések
  • otthon szedett gyógyszerek listája
  • megelőző orvosi dokumentációk

Ambuláns rendelésünkön a más kórházban vagy intézményben tervezett műtét előtti altathatósági vizsgálatot is végzünk.

Tumoros fájdalomban és fejfájásban szenvedő betegek ellátását nem tudjuk vállalni.

Áraink

Konzultáció: 8.000 Ft.-

Infúzió: 10.000 Ft.-/alkalom

Szteroid vagy tramadolos infúzió: 12.000 Ft/alkalom

Blokád: 8.000 Ft.-

im. inj gyulladáscsökkentő izomlazító: 5.000 Ft.-

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika