Dr. Hortobágyi Erika


Bejelentkezés a +36-1-467-5030 -as telefonszámon minden nap 7:45-20:00 között lehetséges!

Orvosi diplomáját a Budapesti Semmelweis Egyetemen Általános Orvostudományi karán 2000. évben szerezte meg.

2000-2002 között Semmelweis Egyetem I. sz. Szemészeti Klinikáján dolgozott rezidensként.

2003-2003 Tatabányai Szent Borbála Kórház Szemészeti Osztályán dolgozott.

2006. évben tette le a szemész szakorvosi szakvizsgát, kiválóan megfelelt minősítéssel.

2003. év óta dolgozik a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Szemészeti Osztályán, 2013 év óta mint szemész adjunktusként.

A kórházi munkája jelentős részét a szürkehályog kezelése teszi ki, melynek részét képezi a diagnosztika, illetve a megállapított szürkehályog műtéti ellátása, műtét utáni kontroll vizsgálatok. A szürkehályog kezelésében phakoemulsifikatios technikát sajátította el.

Ezen túl jelentős gyakorlati tudásra tett szert glaukoma konzervatív kezelésében, cukorbetegek szemészeti gondozásában és laseres ellátásában, illetve szemfenékmeszesedés diagnosztikájában.

Kórházi munkája mellett, magánrendelés keretében kiemelten foglalkozik kontaktológiával is.

Rendszeresen részt vesz szakirányú továbbképzéseken, ahol a már megszerzett gyakorlati tudását rendszerezi, illetve a legújabb tudományos ismeretekre, eredményekre tud szertenni.


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika