Dr. Visnyei Zsolt

Title:

Description:


Dr. Visnyei Zsolt


Bejelentkezés

Bejelentkezés a +36-1-467-5030 -as telefonszámon minden nap 7:45-20:00 között lehetséges!

dr visnyei zsolt vastagbéltülrözés

Foglaljon időpontot Dr. Visnyei Zsolt gasztroenterológushoz:


BEMUTATKOZÁS

1978-ban születtem Cegléden. Gimnáziumi tanulmányaimat a Kecskeméti Piarista Gimnáziumban végeztem, majd a budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem diplomát 2005-ben. Egyetemi tanulmányaim után a budapesti Honvédkórház Gasztroenterológiai Osztályán kezdtem el dolgozni. 2012-ben belgyógyász, majd 2015-ben gasztroenterológiai szakvizsgát tettem, utóbbit “summa cum laude” minősítéssel. 2015-től a fővárosi Szt. László Kórház Gasztroenterológiai – Hepatológiai Részlegén folytattam tovább munkám, ahol 2019-ben főorvosi kinevezést kaptam. 
 
2010 óta végzek tápcsatornai endoszkópos vizsgálatokat (gyomor- és vastagbéltükrözés). Diagnosztikai  és terápiás beavatkozásokat (polypectomia, tápcsatornai vérzések ellátása) egyárant folytatok. Járóbeteg ellátás során a klasszikus gasztroenterológiai kórképek kivizsgálása mellett részt vettem gyulladásos bélbetegségek (Crohn-betegség, colitis ulcerosa) gondozásában, tápcsatornai vérző betegek ellátásában. A Szt László Kórházban eltöltött éveim során pedig alkalmam nyílt a májbetegségek kivizsgálásában és kezelésében is tapasztalatot szerezni.  
 
2009 óta rendszeresen részt veszek a hazai gasztroenterológiai konferenciákon (Magyar Gasztroenterológiai Társaság éves nagygyűlése, Fiatal Gasztroenterológusok Munkacsoportjának éves nagygyűlése, MGT colonszekció) poszter és előadás formájában.  
Category
gasztroenterológus

Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika