Dr. Szabó Endre

Title:

Description:


Dr. Szabó Endre

1966. november 22-én születtem Budapesten. 1985-ben érettségiztem a budapesti Kaffka Margit Gimnáziumban. 1985-1991 között a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi karára jártam. Általános orvosi diplomámat 1991-ban kaptam meg. Belgyógyászati szakvizsgát 1996-ban, háziorvosi szakvizsgát 2000-ben, gasztroenterológiai szakvizsgát 2008-ban szereztem. Ultrahang diagnosztika tanulmányaimat 2009.-ben végeztem.

Nős vagyok, négy gyermekem van. Legnagyobb szenvedélyem a családom és a gyógyítás. Nagyon érdekel a magyar történelem és a gazdag magyar kultúra, a népzene, a természet és a sport. Több hangszeren is játszom. Nagyon szeretek túrázni.

1993 óta endoszkópizálok folyamatosan, gasztroszkópia, kolonoszkópia vizsgálatokat végzek, illetve említhetném az általam végzett terápiás eljárásokat: endoszkópos polipektómia, varix szklerotizáció, ligáció, lézer- elektrokoaguláció, hemoklip felhelyezés, PEG készítés..

1997-től háziorvos vagyok a X. kerületben, emellett 1993-tól dolgozom a Bajcsy Zsilinszky Kórház I. Belosztályán, 1996-tól belgyógyász szakorvosként, majd 2008-tól gasztroenterológus szakorvosként végzek a szakrendelés mellett endoszkópos és ultrahang vizsgálatokat. 2016-tól a XVIII. kerületi Zsebők Zoltán szakrendelőben hasi és pajzsmirigy ultrahang diagnosztikát végzek. 2015.-től a Semmelweis Egyetem angol-magyar nyelvű oktató háziorvosa is vagyok.

Category
gasztroenterológus, radiológus


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .


Magánklinika a 10 – 16 kerület határán

 

Az Ezüstfény Magánklinika 2014 augusztusában indult. Büszkék vagyunk arra, hogy három és fél év alatt több mint 31000 páciens közel 49000 alkalommal fordult hozzánk egészségügyi problémájával és tisztelt meg minket bizalmával. Családi vállalkozásként mindig a magas színvonal megtartására törekszünk, ezért a páciensközpontú betegellátás mellett, folyamatos fejlesztésekkel és bővítésekkel garantáljuk orvosaink és betegeink számára a lehető legjobb körülményeket a gyógyításhoz és gyógyuláshoz egyaránt. Személyes jelenlétünkkel mindig igyekszünk figyelemmel kísérni pácienseink reakcióit, véleményeit és azt, hogy miben lehetnénk még jobbak. Talán ez az, ami megkülönbözteti magánrendelőnket a többitől. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, ezek sok energiát adnak nekünk a mindennapokban! 2017 ben 24 000 betegellátást végeztünk melyek kapcsán 31 negativ észrevételt kaptunk vagyis a betegek 0,129 % élt kifogással. Sajnos egy kifogásolt eset is sok de mi minden nap azon dolgozunk, hogy betegeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Kérjen időpontot online

Kövess minket a Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Copyright © 2018 Ezüstfény Magánklinika